Homelander 2 148 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia 1 minute ago, Pupcio said: Nie wygląda to na intensywną liniową gre akcji Mam nadzieję, że taka będzie 1 hour ago, Czoperrr said: Riddick i Doom 3 na Xboxie 1 robily mi sieczkę z mózgu i wypalały gałki oczne. Co to była za konsolą..m Mnie najbardziej rozpieprzył Ninja Gaiden i Conker Cytuj
Dalhi 202 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia (edytowane) 28 minut temu, Homelander napisał(a): Mam nadzieję, że taka będzie Bazując na przekazie po pokazach gry to nie jest liniowa gra akcji, w dosłownym tego znaczeniu. Plansze są podobno spore i podejście do rozgrywki mocno przypomina Disshonored 2. Gdzie dostawałeś cel misji i sporą swobodę w rozwiązaniu zadania, z preferowanym podejściem skradankowym. Jeszcze za mało grałem w Riddicka żeby się odnieść jak to ma się do tego tytułu, a sporo ludzi którzy go tworzyli założyło Machine Games i nadal pracują. Podejrzewam że do nich uciekło trochę ludzi z Arkane Austin. Grałem w Youngblood i tam nawet używali jingli w radio prosto z Prey, a pracownicy Arkane pomagali przy tworzeniu poziomów. Indi to chyba mariaż wszystkich tych tytułów. Zobaczymy co im wyszło. Dużej wtopy raczej nie będzie. Edytowane 1 grudnia przez Dalhi Cytuj
ASX 14 698 Opublikowano 1 grudnia Autor Opublikowano 1 grudnia 3 godziny temu, devilbot napisał(a): Nie czekam na tego kupsztala do abonamentu. Jak chcecie dobrą grę z indim to zagrajcie LEGO Indiana Jones 1 i 2. Point and clickow nie będę wam polecał bo prehistoria i trzeba czytać. Emperor’s Tomb też było dobre 1 Cytuj
Homelander 2 148 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia 2 minutes ago, ASX said: Emperor’s Tomb też było dobre Ja lubiłem Infernal Machine, ale to gra 3D z 5gen konsol, więc teraz pewnie niegrywalna Cytuj
messer88 6 550 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia Kilkanaście godzin maks ze zbieraniem sobie wszystkich skarbów czy co tam będzie byłoby idealnie. Odpowiednio krócej olewając znajdźki. 1 Cytuj
Szermac 2 822 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia Embargo na recki, kilka chwil przed premierą, niezły trend Cytuj
messer88 6 550 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia Prawdziwa bomba na koniec roku od XBOX GAME STUDIOS. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 175 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia 2 minuty temu, Szermac napisał(a): Embargo na recki, kilka chwil przed premierą, niezły trend Przecież mają być 5 grudnia, 4 dni przed premierą - co jest w tym złego? Cytuj
Szermac 2 822 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia A faktycznie, tam jest edycja specjalna z ea 6 grudnia, pardon Cytuj
messer88 6 550 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia Pewnie że dzień przed premierą jak ktoś kupi Deluxe co mają 3 dni wcześniej dostęp. Cytuj
Pupcio 18 553 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia Ten łysy co w tvgry robił mówił że w piątek wrzuci recke Cytuj
Paolo de Vesir 9 175 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia Jordan dostał niejapońską grę do recenzji? To nie może się udać. Cytuj
Pupcio 18 553 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Jordan dostał niejapońską grę do recenzji? To nie może się udać. nie ten, ten drugi taki zamulony co lubi asasyny Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia 38 minut temu, Pupcio napisał(a): P E R E Ł K A Najmocniejsze 75 na MC w historii Cytuj
drozdu7 2 837 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia Kurde no jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Wygląda że będzie sporo różnych miejscówek i chyba jednak sporo zagadek. Cytuj
SnoD 2 330 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia 1 godzinę temu, Pupcio napisał(a): P E R E Ł K A Wygląda fajnie nawet dla mnie gdzie nie jestem fanem franczyzy. Cytuj
Pupcio 18 553 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia No mi się bardzo podoba to co widze, oby tylko dobrze to działało bo podobno nadzwyczaj dużo bugów było na testach. Zaufanie do tych devów po ich ostatnich grach zerowe ale gameplaye i trailery w tym wypadku zapowiadają raczej solidną gierke Cytuj
Rtooj 1 654 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia Widać tu duże pieniądze i next-gena graficznego, ale to wszechobecne drewno całkowicie mnie odrzuca od tej gry. Indiana chyba na żadnym ujęciu nie wygląda jak Ford, ruchomy eksponat z muzeum figur woskowych. Nie wyczuwam tutaj nic więcej niż 78. Cytuj
Homelander 2 148 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia Miejscówki wyglądają super, za to postaci i ich animacja fatalnie. Strasznie sztywno i plastikowo Cytuj
Bartg 5 518 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia No takie 75-78 będzie, nic więcej. Czy to źle? Zobaczymy, Stalker też dostał tyle, a gra się w niego przyjemniej niż w większość tegorocznych gier AAAAAAAAA. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 175 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia Takie oceny dla tej gry byłyby marketingowym samobójem i zwyczajnie nie przystoją tak dużemu wydawcy i studiu które specjalizuje się w grach FPP. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi