Skocz do zawartości

Indiana Jones and the Great Circle

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 77,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba dwa tygodnie temu.

• Skończyłem wczoraj. Jestem dużym fanem Indiany Jonesa, więc dla mnie musieli przede wszystkim zrobić idealny klimat tamtych filmów. Obawiałem się, że Machine Games nie da rady, a jednak zrobili pod ty

• Mimika postaci, animacje ruchów i otoczenie wyglądają bardzo słabo jak na 2024 rok. Nawet Uncharted 4 wypuszczony 8 lat temu wciąga to nosem. No, ale może gameplay nadrobi. 

Opublikowano

Czytałem kilka recenzji no i jest dobrze. Nawet bardzo dobrze. W minusach wymieniane są rzeczy, które właściwie nie powinny się znaleźć w grze, czyli openwordlowe elementy razem z questami pobocznymi. Na szczęście można olać. Na plus zajebisty klimat i ogólnie gameplay. Czekam z niecierpliwością

Opublikowano

Narzekania na stealth i głupie AI nie widziałem. Na walkę na pięści w niektórych recenzjach. Pewnie zależy czy podpasuje czy nie. W każdym razie dostałem to na co liczyłem: solidną grę na 85%. A jako fan i Indiany i Uncharted czekam tym bardziej

Opublikowano

No szczerze jestem w szoku - 87 na Opencritic z 52 (!) recenzji i 87 na Metacritic z 33. Wygląda to lepiej niż się zapowiadało.

Mi się akurat ta otwarta miejscówka w Egipcie, która była pokazana na trailerze mocno podobała, było to coś innego niż inne lokacje, bo na zwiastunach dużo lokacji było wąskich, mocno korytarzowych i wyglądały jakby były zbudowane na bazie dosyć małego kwadratu. Więc dla mnie spoko jak będzie takie urozmaicenie w postaci open worldu. No ale to już się oceni na własne oczy w poniedziałek.

Opublikowano

Ależ petarda póki co i ten tutorial :obama:

nie polecam oglądać żadnych playthrough bo początek robi ciepło w brzuchu :)

klimat to oni czują perfect. 

Niestety jak to u Bethesda bywa, albo full PL albo full ENG

Opublikowano

Na Steam już pierwsze ludki grają i recenzje startują z wysokiego poziomu 93/94%.

Opublikowano

Trochę lepszy odbiór gry niż się spodziewałem, ale to tylko dobry prognostyk.

Chciałbym zobaczyć jeszcze testy jak chodzi na różnych sprzętach, bo ponoć wcale nie jest tak dobrze jak możnaby od silnika ID oczekiwać.

Edytowane przez Dalhi

Opublikowano
  • Autor

Recenzje wygladają solidnie.

Cieszę się że Indiana wraca w dobrej formie

Opublikowano

Mega się cieszę. Pięknie wejdzie w okresie świątecznymmmmmmm. 

Opublikowano

Bardzo mnie te recenzje cieszą, dogram, co mam do dogrania (labirynt w SH2 Remake i 9 chapter w Crisis Core Reunion) i wjeżdżam w przygody mojego ulubionego archeologa.

Opublikowano

AŻ kusi pudełko kupić. Niby w GP do ogrania, a pudełko ponad 300. Potem gry już nigdzie nie będzie jak było z Wo Longiem. Czekałem i się nie doczekałem. 
Ogram i jak mi się spodoba zaatakuje pudełko w przyszłym tyg dopóki dostępne. 

Opublikowano
21 minut temu, Czezare napisał(a):

A KEDY na PS5?:leo:

Mowili ze na wiosne przeciez ;)

Opublikowano
34 minuty temu, iluck85 napisał(a):

AŻ kusi pudełko kupić. Niby w GP do ogrania, a pudełko ponad 300. Potem gry już nigdzie nie będzie jak było z Wo Longiem. Czekałem i się nie doczekałem. 
Ogram i jak mi się spodoba zaatakuje pudełko w przyszłym tyg dopóki dostępne. 

Tak dla informacji.

Opublikowano

To 320zl nie dam za te pudełko. A potem już nie będzie. 
Szansa że wersja na PS5 będzie miała więcej danych. 

Opublikowano

Mówiłem że będzie koks, ja się mega znam na grach wideo