Skocz do zawartości

Indiana Jones and the Great Circle

Featured Replies

Opublikowano
45 minutes ago, wrog said:

Tak dla informacji.

Zero zaskoczenia, chyba już się nie wydaje gier na 2 płytach (na Xboxie).

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 77,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba dwa tygodnie temu.

• Skończyłem wczoraj. Jestem dużym fanem Indiany Jonesa, więc dla mnie musieli przede wszystkim zrobić idealny klimat tamtych filmów. Obawiałem się, że Machine Games nie da rady, a jednak zrobili pod ty

• Mimika postaci, animacje ruchów i otoczenie wyglądają bardzo słabo jak na 2024 rok. Nawet Uncharted 4 wypuszczony 8 lat temu wciąga to nosem. No, ale może gameplay nadrobi. 

Opublikowano

Gierka jest Xbox Play Anywhere, czy pominęli opcję? W opisie nie widzę, ale piszą, że na PC też można grać, czyli chyba osobna lista osiągnięć będzie, tak?

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

Zero zaskoczenia, chyba już się nie wydaje gier na 2 płytach (na Xboxie).

Larian Baldura 3 na czterech musiało wydać. :D

Opublikowano

Gierka zbiera dobre oceny i Roziemu przepaliło styki? Kurde, gdzieś już to widziałem :)

Opublikowano
1 minutę temu, MacLeSkr napisał(a):

Gierka jest Xbox Play Anywhere, czy pominęli opcję? W opisie nie widzę, ale piszą, że na PC też można grać, czyli chyba osobna lista osiągnięć będzie, tak?

Wspólna wersja Xbox Series X|S i PC, jedna lista.

Opublikowano
1 godzinę temu, Rozi napisał(a):

A jak tam gra działa na Steam Decku? Haha! :kekyayaya:

:leo:

Opublikowano

Ta mgła na high :banderas:

Aż się Silent od mistrzów z Krakowa przypomniał. 

Opublikowano

Eh kurwa kolejna gra bez trybu kinowego i trzeba zmieniać język w interfejsie konsoli

Opublikowano
10 minutes ago, Szymek said:

Ten silnik ID to niezły kocur na konsolach w porównaniu do UE5

60 fps na Series S z Ray Tracingiem :sadkek: :notbad: Wiadomo, cierpi rozdzielczość, cienie itd, ale i tak imponująca sprawa na konsoli za 900zł.

Opublikowano

Panie i Panowie GOTY i przyklad tego, ze da sie jednak dostarczyć piękną i płynnie działającą grę na current genach.

Opublikowano

Smaczek dla wielbicieli polskiej historii i to na samym początku gry :)

IMG_1107.jpeg

IMG_1106.jpeg

Opublikowano

ejj ale serio nie bedzie mozna ustawic angielskiego audio i polskich napisow?

hmm to chyba poczekam z ogrywaniem do wydania jakiegos patcha, przeciez to wstyd nie dac takiej opcji.

Opublikowano

UV i Rysław mocno że to najlepsza rzecz jaka przytrafiła się tej marce od czasu trzeciego filmu 

Opublikowano
13 minut temu, szurubur napisał(a):

hmm to chyba poczekam z ogrywaniem do wydania jakiegos patcha, przeciez to wstyd nie dac takiej opcji.

No nie da sie, zmieniłem język w konsoli. Nie zmienia to faktu, że gra jest cudowna. Przypomniały mi się trochę czasy Medal of Honor z psxa, KLIMAT 10/10

Opublikowano
1 godzinę temu, Bartg napisał(a):

60 fps na Series S z Ray Tracingiem :sadkek: :notbad: Wiadomo, cierpi rozdzielczość, cienie itd, ale i tak imponująca sprawa na konsoli za 900zł.

Konsola tańsza od Switcha. A teraz odpalcie coś porównywalnego na Nintendo XD

Opublikowano
4 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Ładny efekt, gdy deweloper pracuje na silniku, który zna na wylot.

Opublikowano

To teraz MS już może liczyć kasę za sprzedane egzemplarze na PS5. Tak jak w przypadku Stalkera 2.

Ale patrząc na oceny i słuchając co gadają ludzie to należy się Machine Games by ich gra wyszła na płycie i sprzedała się dobrze.

Opublikowano
1 godzinę temu, szurubur napisał(a):

Szanse na patcha bliskie zeru

Opublikowano
2 hours ago, szurubur said:

Ja bym raczej powiedział, że wstyd to nie znać angielskiego w stopniu umożliwiającym zrozumienie gry action-adventure, no ale każdy ma inną definicję

Opublikowano

Dobra, jebać to, kupiłem cyfrówkę, nie chce mi się czekać do poniedziałku. Będzie nocka z Indym. Dowieźli skurczybyki.