Bartg 5 523 Opublikowano poniedziałek o 07:55 Opublikowano poniedziałek o 07:55 Pasuje klimatem do filmów fakt, że Indiana (zwłaszcza po upgradzie walki wręcz książkami) może położyć dowolną ilość przeciwników Chociaż w Watykanie w misji pobocznej o Spoiler watykanskim fight clubie musiałem na ostatniego osiłka włączyć auto-parry, bo mi się cierpliwość skończyła po 10 próbie 1 1 Cytuj
Dalhi 208 Opublikowano poniedziałek o 09:56 Opublikowano poniedziałek o 09:56 (edytowane) Strzelałem tylko raz do tego wielkoluda w skarbcu w Watykanie, nie kojarzę żeby do mnie ktoś wypalił z karabinu bądź pistolety, ale jestem na początku historii w Gizie, a tu widzę więcej uzbrojonej straży więc to się pewnie zmieni. Widać nastawienie na bitkę na pięści. Tak swoją drogą luźna obserwacja, w wiosce na mapie w Egipcie jest więcej życia niż w mieście z dodatku w Starfield, a idziemy tam tylko po zapalniczkę i parę znajdziek. Edytowane poniedziałek o 09:57 przez Dalhi 4 Cytuj
messer88 6 576 Opublikowano poniedziałek o 10:10 Opublikowano poniedziałek o 10:10 Jak popchniesz story to później tam jeszcze kogoś spotkasz znajomego z fajnym zadaniem Cytuj
Paolo de Vesir 9 216 Opublikowano poniedziałek o 10:27 Opublikowano poniedziałek o 10:27 Ja wczoraj odpaliłem na chwilę, zobaczyć o co ten raban i nie stąd ni zowąd minęły prawie 3h. Co rzuca się w oczy z pozycji absolutnego laika który nie widział żadnego filmu z Indianą to taki lekki i zawadiacki klimat przygody - dzieją się różne rzeczy, jest dreszcz emocji, ale i tak masz przeczucie, że to wszystko dobrze się skończy. Walka jest prosta, ale dostarcza masy radochy jak na kładziesz garści chłopakom w czarnych koszulach, eksploracja przyjemna dzięki pełnym szczegółów lokalizacjom. Wstałem rano i od razu miałem ochotę zobaczyć co będzie dalej. No i jeśli to ma być w wielu aspektach lower than łow z PC-tów to chylę czoła jak piękną grafikę dostarczyć potrafi idTech. Brawo MachineGames, ładnie dostarczyliście dla Białostoczanina. 2 Cytuj
messer88 6 576 Opublikowano poniedziałek o 10:40 Opublikowano poniedziałek o 10:40 11 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Co rzuca się w oczy z pozycji absolutnego laika który nie widział żadnego filmu z Indianą to taki lekki i zawadiacki klimat przygody To sobie obejrzyj poszukiwaczy zaginionej arki i z automatu +2 do oceny. Chociaż jakim cudem nigdy nie widziałeś jak swego czasu to pamiętam chyba z raz na miesiąc w tv w weekendy puszczali. 1 Cytuj
Rozi 641 Opublikowano poniedziałek o 11:14 Opublikowano poniedziałek o 11:14 Może miał wtedy cięższy okres w życiu, albo dużo wydatków. Cytuj
Paolo de Vesir 9 216 Opublikowano poniedziałek o 11:14 Opublikowano poniedziałek o 11:14 Eh, chłopaki, coraz więcej amatorów pcha się do zabawy. ;/ Cytuj
Dalhi 208 Opublikowano poniedziałek o 11:43 Opublikowano poniedziałek o 11:43 (edytowane) W tym tygodniu cała seria leci w TV: https://www.filmweb.pl/character/Indiana+Jones-1482/tv PS chyba coś się link partoli, ale codziennie o 20 na TVN Fabuła będą kolejne części. Edytowane poniedziałek o 11:45 przez Dalhi Cytuj
Paolo de Vesir 9 216 Opublikowano poniedziałek o 11:44 Opublikowano poniedziałek o 11:44 Powiedziałbym, że to świadczy świetnie o grze, że jest na tyle dobra, że miękko wprowadza w IP. Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano poniedziałek o 11:59 Opublikowano poniedziałek o 11:59 Może Star Wars też nigdy nie widziałeś? Cytuj
Pupcio 18 601 Opublikowano poniedziałek o 12:01 Opublikowano poniedziałek o 12:01 Zapominacie że Paolo jest ze wschodu a tam kiedyś nie było dostępu do takich rzeczy jak filmy Cytuj
Paolo de Vesir 9 216 Opublikowano poniedziałek o 12:03 Opublikowano poniedziałek o 12:03 4 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Może Star Wars też nigdy nie widziałeś? nope, ale nie liczcie na hat trick - oglądałem całą trylogię Władcy Pierścieni i nawet ostatnio zrobiłem rewatch jedynki Cytuj
drozdu7 2 865 Opublikowano poniedziałek o 12:20 Opublikowano poniedziałek o 12:20 Mogło być gorzej, mogłes np nigdy nie grać w Silent Hilla Cytuj
Paolo de Vesir 9 216 Opublikowano poniedziałek o 12:28 Opublikowano poniedziałek o 12:28 6 minut temu, drozdu7 napisał(a): Mogło być gorzej, mogłes np nigdy nie grać w Silent Hilla Nie ograć Silent Hilla przez te ćwierćwiecze istnienia marki na kilku różnych generacjach sprzętu? :o Równie dobrze mógłbym nosić koszulkę z napisem “dobra, weź mnie już kurwa opluj”. Cytuj
Dalhi 208 Opublikowano poniedziałek o 12:37 Opublikowano poniedziałek o 12:37 Mi nawet do głowy nie przyszło żeby zagrać w SH xd... No ale nie lubię survival horroru bo mnie zwyczajnie wku..ją te gry zamiast straszyć. Wiecznie za mało zasobów, jak pojawi się spokojniejsza sekwencja to wiesz że zaraz ktoś będzie Ci darł ryja do ucha. No i na dokładkę te ich absurdalne zagadki i puzle.... Nie szanuję. Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano poniedziałek o 12:54 Opublikowano poniedziałek o 12:54 17 minutes ago, Dalhi said: zaraz ktoś będzie Ci darł ryja do ucha. no chyba nie Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano poniedziałek o 14:43 Opublikowano poniedziałek o 14:43 Można później wracać do odkrytych lokacji jak Watykan wraz z postępem fabuły? Jak nie zrobisz wszystkich tam aktywności i poboczne zadania. Cytuj
Dalhi 208 Opublikowano poniedziałek o 14:45 Opublikowano poniedziałek o 14:45 Tak, jest zakładka podróże i można wybrać gdzie się przenosisz. Cytuj
suteq 200 Opublikowano poniedziałek o 14:47 Opublikowano poniedziałek o 14:47 Kurła, za wcześnie pochwaliłem Indianę. Dwie notatki mi się zbugowały (zdobyłem je ale gra ich nie zapisała) przez co pokazuje mi że nie mam wszystkich i nie mogę odblokować ostatniego osiągnięcia. Trzeba czekać aż naprawią. Cytuj
Aleks 515 Opublikowano poniedziałek o 19:12 Opublikowano poniedziałek o 19:12 13 godzin zajęło mi wyczyszczenie Watykanu. Wspaniała gra . Czy przy zmianach lokacji, kasa nie wędruje z nami? Opuszczając Włochy miałem 1000 Funtów. Trochę pobiegałem po Gizie, wizyta u pierwszego sklepikarza, a w portfelu tylko 200. Błąd? A może jakiś miejscowy mnie okradł? Cytuj
messer88 6 576 Opublikowano poniedziałek o 19:13 Opublikowano poniedziałek o 19:13 Każda lokacja ma własną walutę. Gra też informuje jak kupisz wszystko co się da w danej lokacji. 1 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano poniedziałek o 21:15 Opublikowano poniedziałek o 21:15 Przez zwiedzanie Watykanu, to mnie naszło na rewatch serialu Rodziny Borgiów Cytuj
messer88 6 576 Opublikowano poniedziałek o 21:36 Opublikowano poniedziałek o 21:36 6 godzin temu, suteq napisał(a): Dwie notatki mi się zbugowały (zdobyłem je ale gra ich nie zapisała) przez co pokazuje mi że nie mam wszystkich Rozumiem że masz np 9/10 a na liście zebranych już widzisz 10? To też tak mam. Cytuj
suteq 200 Opublikowano poniedziałek o 21:41 Opublikowano poniedziałek o 21:41 Odwrotnie, wiem że robiłem fotkę ale mi jej jakimś cudem nie zapisało i dalej mi pokazuje że mam spota do zrobienia fotki a na liście nie figuruje. Przez co mam bodajże 58/59 notatek w regionie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi