qvstra 3 213 Opublikowano czwartek o 10:49 Opublikowano czwartek o 10:49 ehh, a mi ciagle crashuje ;/ przedmuchalem konsole z kurzu (o dziwo bylo go malo jak na premierowe wydanie), zrobilem reinstall gierki i ciagle wylacza sie w losowych momentach. raczej to nie kwestia przegrzewania sie, bo np. forza motorsport dziala ok. a szkoda, bo juz dawno nie gralem w gre z tak przyjemnym movementem. no i satysfakcjonujace jest walenie faszystow mlotkiem w leb Cytuj
Dalhi 217 Opublikowano czwartek o 10:59 Opublikowano czwartek o 10:59 Próbowałeś usuwać lokalne zapisy gier? Miejsce na savy na konsoli jest ograniczone a może gra o tym nie informuje i jest zonk. Spróbowałbym oczyścić dysk i zrobić miękki reset konsoli na początek. Jak nie to przywracanie do ustawień fabrycznych. Skoro konsola ma już cztery lata to warto zmienić pastę termo i zobaczyć jak mają się te gluty na pamięciach, to nie jest standardowy termopad a podobno nie zawsze jest prawidłowo aplikowany i po czasie może być problem. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano czwartek o 20:10 Opublikowano czwartek o 20:10 9 godzin temu, Dalhi napisał(a): Próbowałeś usuwać lokalne zapisy gier? Miejsce na savy na konsoli jest ograniczone a może gra o tym nie informuje i jest zonk. wyczyscilem to i nie pomoglo z tego co przejrzalem reddita to nie jestem sam z tym problemem, wiec poczekam na patcha Cytuj
easye 3 399 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Czy ktoś na PC miał problem z dzwiekiem? synchronizacją? Dziwne przeinstalowałem na inny dysk i nie ruszałem już opcji pathracingu i działa ok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi