Opublikowano czwartek o 17:191 dzień Just now, dominalien said:I oczywiście był to Deus Ex 🙂 Jak napisałeś o osłonie od razu mi klikło.Czyli nie Ubi. Teraz też pamiętam to przechodzenie przez ściany :D
Opublikowano wczoraj o 00:11 1 dzień 7 godzin temu, dominalien napisał(a):Taki patent już był gdzieś wcześniej, prawda? Jakoś w tej sekundzie nie mogę sobie przypomnieć.Deus Ex, ale też np 007 Quantum of Solace od Treyarch kiedyś.A Paolo to już widzę łeb przeżarty CW, bo prawie w każdym temacie syndrom oblężonej twierdzy imienia najświętszej panienki XBOX - trochę smutno się robi, jak się patrzy na upadek takiego fajnego niegdyś forumowicza
Opublikowano wczoraj o 05:09 1 dzień Po prostu drażni mnie hipokryzja. Jeszcze gdybym czytał o tym jedynie w CW to naprawdę bym opuścił, ale takie pierdolenie to była norma w statusach czy normalnych tematach.I tak, jestem pamiętliwym, zawistnym Polaczkiem i będę takie chujowe zagrywki nazywał po imieniu. :)
Opublikowano wczoraj o 05:25 1 dzień Jaka hipokryzja, wszyscy uniwersalnie przed premierą podchodzili z lekką rezerwą po drugim Wolfiku, a po premeirze uniwersalnie bili na krzyżaka do tej gierki niezależnie od WYZNANIA konsolowego. Ogarnij się ziom, bo faktycznie trochę smutno się na to patrzy.