Beelzeboss 312 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia teraz to ma obiad przez dwa tygodnie Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Miałem napisać coś kąśliwego, ale nawet szkoda ryja strzępić... Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Czas na honorowe usunięcie konta u jednego takiego i jego alterów też. Cytuj
MacLeSkr 30 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Ten Xbox robi wszystko, żebym go nie kupił Cytuj
Dragon13 78 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia A na co go teraz kupować jak pewnie wszystko będziesz mieć zaraz na konkurencyjnej konsoli. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Kup sobie lepiej Steamdecka zamiast Xboxa. Przynajmniej przenośnie pograsz Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia 6 minut temu, Moldar napisał(a): Dobrze, że data w końcu potwierdzona, pozostaje jeszcze trochę poczekać. Mam nadzieję, że MG da radę i wyjdzie dobra gra. Po tym co już do tej pory pokazali, to myślę, że fani Indiany będą zachwyceni: humor, zagadki i naziści Cytuj
Dragon13 78 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia 4 minuty temu, Beelzeboss napisał(a): dla gamepassa Dla gamepassa to wolę sobie kupic pc za 3000 zł, niedosc że gamepass tańszy to i w gry od Sony pogram na Steamie. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 20 sierpnia Autor Opublikowano 20 sierpnia edycja kolekcjonerska 190 dolarów i bez płyty xd 1 Cytuj
Sep 1 623 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Fajowo. Sprawdzi się na plejstejszyn jak odpowiednio stanieje, bo day one to bym tego nigdy nie brał. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Dobre wieści, że wyjdzie na Sonke, można hajpować teraz. Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia 10 minut temu, ASX napisał(a): edycja kolekcjonerska 190 dolarów i bez płyty xd A sama gra wychodzi w ogóle na płycie? Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Zabawne jest też to, że gra była poczatkowo multiplatformą. Pozniej negocjowali z disney i zapłacili zeby byla exem, a finalnie i tak wyjdzie na playstation. Phil to ma łeb do interesow. Cytuj
Pix 914 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Tam już Spencer chyba nie ma nic do gadania. Przychodzą panowie z centrali Microsoftu i mówią Phil grubasie Indiana wychodzi na ps5. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia 4 minuty temu, Pix napisał(a): Tam już Spencer chyba nie ma nic do gadania. Przychodzą panowie z centrali Microsoftu i mówią Phil grubasie Indiana wychodzi na ps5. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Ulepszenie premium do edycji gp za 170 zł. W tym jakieś pierdy, premiera 3 dni wcześniej i przyszłe dlc. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Przyznam szczerze, że ostatnio taki wkurw miałem jak ogłosili Resident Evil 4 na PS2. W sumie dobrze, że giereczki wywołują jeszcze we mnie emocje lol Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 20 sierpnia Autor Opublikowano 20 sierpnia 2 minuty temu, Homelander napisał(a): W sumie dobrze, że giereczki wywołują jeszcze we mnie emocje lol dobrze, szkoda tylko że takie niezdrowe te emocje. Ja bym się wkurzył jakby gra została skasowana, albo po premierze okazała się jakimś niegrywalnym paździerzem. A to że więcej osób będzie mogło zagrać, nie jest dla mnie powodem do wkurwu. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia 1 minute ago, ASX said: dobrze, szkoda tylko że takie niezdrowe te emocje. Ja bym się wkurzył jakby gra została skasowana, albo po premierze okazała się jakimś niegrywalnym paździerzem. A to że więcej osób będzie mogło zagrać, nie jest dla mnie powodem do wkurwu. Kwestia myślenia długofalowego. Osobiście nie narzekam. Miałem kupić na Xboxa, ale w tej sytuacji skończę sobie kupując w grudniu Gamepassa, przy okazji zaliczając CoDa i sprawdzając Stalkera. A jak mi się Indy spodoba to kupię na PS5 ogrywając w lepszej jakości z lepszymi doznaniami (Dualsense). Jak już pisałem wielokrotnie: nie jest mi potrzebny dodatkowy kawałek plastiku pod TV, więc niech wypuszczają na Playstation co tylko się da Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Ogra się może kiedyś w najlepszej wersji na Pro. Cytuj
wrog 609 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia W to, że wyjdzie na plejke to wywalone. Martwi mnie, że cały czas boją się pokazać dłuższy kawałek gameplayu. Mamy jedynie krótkie posklejane urywki w opublikowanych materiałach. Jest sierpień, premiera w grudniu, a oni nawet dziennikarzom nie dają jeszcze sprawdzić i jedynie pozwolili popatrzeć (previews co dzisiaj wyszły są hands-off). Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 21 sierpnia Autor Opublikowano 21 sierpnia 5 godzin temu, YETI napisał(a): Ogra się może kiedyś w najlepszej wersji na Pro. Najlepsza wersja to będzie 9 grudnia na PC, nie musisz czekać do 2025 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi