Square 8 705 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia W dniu 25.01.2024 o 16:06, Roger napisał: Styczniowy numer dostępny - 1 lutego (czwartek) Prenumerata - wysyłka - 31 stycznia (środa) Nie za wcześnie ta wysyłka prenumeraty? Ci kupujący w kiosku będą musieli uważać na spoilery. Odnośnie okładek to ta z Kazuyą fajna. Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Kurczę, ta okładka z Reiną taka ładna, że może skuszę się i na samą grę... Cytuj
Szklarski 15 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Woo, wszystkie okładki bardzo na plus. Ciekawe co będzie w prenumeracie a co w salonikach. Pewnie wylosuję Jun czy Victora a marzy się symbolicznie Jin czy tym bardziej ta ostatnia (Kaz & Jin). Zapowiada się syty numer. Top 100 zapowiedzi, Dźwięki The Last of Us, LEGO, Batman, recka Tekkena (pisze Kali?). Duży sentyment dla tematu Martwe Zło (w takich sprawach chciałbym doktora MyszaQa jakby ktoś, ale i Sobek da radę) bo uwielbiam. A i drukowanie żywicą mi blisko, więc... jak zawsze jest poziom i już wiem że będzie co czytać. Teraz tylko czekać do lutego. Cytuj
Grześ 411 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Ciekawe czy dla prenumeratorów okładka będzie losowana czy dla każdego taka sama Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Mam nadzieję, że firmowy zapach szmatlwca utrzyma poziom poprzedników. 1 Cytuj
Mari4n 464 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Okładki w pytę, zawartość widzę też samo gęste. Lego i Evil Dead łykam jak młody pelikan. Oby tylko trafiła się u mnie okładka z Kazuyą. Cytuj
Seba89 13 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Ciekawe, jakie byłyby okładki z Dead or Alive... wtedy pisemko w kiosku obok tych "gorących ..p." na półce wzorem fotek z okienka kiosku z PSX Ex 316 wyglądałoby ciekawie. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Znowu temat o GTA już mam przesyt, tak samo w kółko jest wałkowany wiedźmin i cp. Nie ma innych ciekawszych tematów? Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia To są teksty dla causali, gdzie podbija to sprzedaż. Chociaż nie wiem czy dalej to działa, czy rzeczywiście ktoś kto nie kupuje pisma widzi napis „gta” i od razu bierze gazetkę. Na PPE pisanie o gta ma sens. Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia @Grześ przeważnie w takich sytuacjach były losowe. W tym przypadku dla mnie wszystko jedno co mi się trafi. Cytuj
sph! 857 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia 4 godziny temu, mitra napisał: w kółko jest wałkowany wiedźmin i cp. I jeszcze ich nie zamknęli za to?! Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Wziąłem niedawno patrona dla pdfow … no i dostałem dziś przeciek odnośnie nowego numeru. Trochę to spóźnione, bo pierw powinny być przecieki a potem wpis na forum. A tak już wszystko wiem z tego tematu. Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Skoro Tekken 8, w Polsce, to najlepsza okładka mogłaby być z Lidią Sobieską. Sęk w tym, że nie ma jej w podstawowym składzie... Ale może w dlc będzie później? A moja przygoda z serią Namco skończyła się na T3. :-) Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia 10 godzin temu, grzybiarz napisał: Wziąłem niedawno patrona dla pdfow … no i dostałem dziś przeciek odnośnie nowego numeru. Trochę to spóźnione, bo pierw powinny być przecieki a potem wpis na forum. A tak już wszystko wiem z tego tematu. Zawsze możesz podnieść tę kwestię na comiesięcznym spotkaniu online z redakcją, gdzie wspólnie omawiacie przyszłość pisma. 1 8 1 Cytuj
Pix 965 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Ja to rozumiem w ten sposób, że pismo nie ma przyszłości, więc nie ma spotkań. 2 Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Tak spojrzałem i wywalili te spotkania z progów, ale za stówkę nadal można dostać darmowe zaproszenie na Extreme Party 2023 czy te mityczne drukowane na zamówienie karty do gry. Coś się dzieje w dobrym kierunku, ale to pomalutku, powolutku. Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Odsprzedam swoje zaproszenie na Extreme Party 2023, bo nie mogłem na nim być. 3 Cytuj
Konsolite 563 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia W dniu 26.01.2024 o 14:03, Roger napisał: Ta, najlepiej 3 sezony po 10 odcinków skończymy publikacje w 2026 Weź pogadaj z Łapuszem (trigger mode on) i zróbcie se specjala Nie To nie 1 Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Recenzja TLoU2R Spoiler Butcher i 10- 1 Cytuj
Pix 965 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Pewnie Roger kazał. Buczer płakał jak dostawiał tego minusa. 3 Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Roger dodał tuż przed drukiem. A potem spierdolił na Malediwy przed gniewem byłego rednacza. 1 Cytuj
K.Adamus 687 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia A baldur dostał 9+... I sam dałem w 3 groszach 9+. Głupi ja. Ale widzę że Konsolka w 3 groszach do Prince'a dal wyższa ocenę niż główny recenzent wiec chyba to znak że swiat sie konczy i czas kupować masowo w biedro groszek konserwowy do bunkra :D. I gratulacje Kmiot za publikacje we "wlasnie ukonczylem" oraz zw użyte w niej słowo "klawe". Przypomniałeś mi nim opowieści mojego ojca po kilku o czasach burzy i naporu XD Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 1 godzinę temu, K.Adamus napisał: I gratulacje Kmiot za publikacje we "wlasnie ukonczylem" oraz zw użyte w niej słowo "klawe". Przypomniałeś mi nim opowieści mojego ojca po kilku o czasach burzy i naporu XD O kurde, dzięki za spoiler Chyba komuś bardzo zależy na pewnej grze. 1 Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Wow jedna z reklam… czyli na wrzesień szykuje się Dreamcast Extreme 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi