Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, oFi napisał:

Ta walki z drukarnią przez te wszystkie lata to sie nadaje na oddzielne wydanie magazynu pt. "psx drukarnia extreme"

O ile to z drukarnią obecnie walczymy :dance2:

Opublikowano
22 minuty temu, Square napisał:

To co się dzieje obecnie? No bo chyba nie spóźnienia tekstów?

Butcher opisał w Hydeparku wygraną walkę z hejterami na 3 strony i nie chce się zgodzić na skrócenie. :leo:

Negocjacje trwają.

• Haha 8
Opublikowano

Załóżmy, że powodem braku zapowiedzi jest to, że aktualna drukarnia padła i Łapusz szuka kolejnej. Załóżmy, że znajdzie nową w poniedziałek (4 marca). Ale znaleziona drukarnia nie oznacza, że od razu zacznie się druk. Załóżmy więc, że ów rozpocznie się w czwartek (7 marca). Załóżmy, że miesięcznik drukuje się przez tydzień. Zatem do kiosków trafi po 7 dniach, czyli 14 marca, w czwartek. To rozwiązuje kwestię #318. Ale powoduje opóźnienie premiery kolejnego numeru. 

Opublikowano
W dniu 27.02.2024 o 20:40, Bzduras napisał:

@Roger weź przykład z kolegi: ogłoś najpierw pięć razy co miesiąc, że zwijacie interes a potem uparcie kleć numer szmatławca i mów do ludzi "haha będę sobie robić pismo kiedy mi się chce i jak mi się chce".

Czyżby sekta PSX Extreme nie może pogodzić się, że to już koniec? Wiem, boli to was, w dodatku wyjątkowo wkurza was moja persona (co mnie zresztą cieszy, kweh!), z drugiej strony, prasę kupowałem już od czasu Top Secretu i boli mnie każdy upadek pisma (nie licząc PSX 'Tfu" Fana). Ja naprawdę chcę, by magazyny papierowe przetrwały i Szmata wciąż się ukazywała, ale Roger sam już wam przekazuje, że różowo nie jest. W Carrefourzeu u mnie sprzedano 2 egzemplarze (na 6 czy 7), w Inmedio u znajomej laski - 1 (na 4 czy 5), przestaje brać już większą ilość, bo się nie sprzedaje.

To jest już koniec. I nie ma już nic. Ewentualnie kupcie po 8 egzemplarzy numeru. Dacie radę. Kweh! :D

• beka z typa 1
  • Minusik 3
Opublikowano
8 minut temu, Grif napisał:

Czyżby sekta PSX Extreme nie może pogodzić się, że to już koniec? Wiem, boli to was, w dodatku wyjątkowo wkurza was moja persona (co mnie zresztą cieszy, kweh!), z drugiej strony, prasę kupowałem już od czasu Top Secretu i boli mnie każdy upadek pisma (nie licząc PSX 'Tfu" Fana). Ja naprawdę chcę, by magazyny papierowe przetrwały i Szmata wciąż się ukazywała, ale Roger sam już wam przekazuje, że różowo nie jest. W Carrefourzeu u mnie sprzedano 2 egzemplarze (na 6 czy 7), w Inmedio u znajomej laski - 1 (na 4 czy 5), przestaje brać już większą ilość, bo się nie sprzedaje.

To jest już koniec. I nie ma już nic. Ewentualnie kupcie po 8 egzemplarzy numeru. Dacie radę. Kweh! :D

Znajoma i carefour w Polsce B nie jest wyznacznikiem. 

Konkretna liczba nakładu, ile schodzi. Wtedy można podjąć dyskusję czy padło, czy pada, kiedy padnie. 

Opublikowano
3 minuty temu, PiotrekP napisał:

Co teraz będziemy wąchać? :philosoraptor:

Ja przezornie trzymam jeszcze kilka zafoliowanych egzemplarzy z prenumeraty z czasów jak prenumerowałem do kolekcji i kupowałem w kiosku do czytania.

Wyobrażacie sobie jak ten zapach w zamkniętej folii musiał przez lata zmutować? :obama:

Opublikowano (edytowane)

Wchodzenie od kilku miesięcy na forum rzekomo upadającego czasopisma (które to forum też btw regularnie upada już od chyba kilkunastu lat) i pisanie przy okazji każdego numeru, że to już koniec i że się on nie ukaże? A potem chodzenie po sklepach i liczenie ile się sprzedało? No dość oryginalne hobby

Edytowane przez snejk04
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Grif napisał:

Przepraszam, ale na wsiach mało kogo stac na gierki, a co dopiero na gazete premium PsxExtreme :ragus:

Edytowane przez oFi
Opublikowano

No ale PSXE mógłby wyrobić sobie lepszy PR w gazeciarniach. W stokrotce zawsze kupuję CDA tak PSXE nigdy nie widziałem, to samo u mnie w kiosku na osiedlu. Co prawda dzięki temu prenumeruję :ragus: ale chyba tylko tak można dzisiaj przyciągnąć klienta który nie jest oddany jak my tylko kupuje czasem z doskoku a to też ważny i istotny klient masowy. 

Opublikowano

Na pewno nie pomaga też fakt, że jest obsuwa w numeracji. Jeśli jakiś random w połowie lutego chciałby kupić magazyn i widzi numer styczniowy to jest szansa, że pomyśli “stary numer został to nie biorę”.

• Plusik 2
  • This 1