sph! 841 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego 4 godziny temu, rodi84 napisał: jakieś wieści o 318? Poszedł do druku razem z Spoiler 6 1 Cytuj
uobuz 0 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego widac ze roger loguje sie na forumke, pewnie cos sie juz szykuje Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego Spokojnie, jeszcze luty się nie skończył, a Wy chcecie lutowy numer 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Roger 2 082 Opublikowano 29 lutego Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 lutego Walczymy 13 2 1 Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego Ta walki z drukarnią przez te wszystkie lata to sie nadaje na oddzielne wydanie magazynu pt. "psx drukarnia extreme" 1 Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego 23 minuty temu, oFi napisał: Ta walki z drukarnią przez te wszystkie lata to sie nadaje na oddzielne wydanie magazynu pt. "psx drukarnia extreme" O ile to z drukarnią obecnie walczymy Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego To co się dzieje obecnie? No bo chyba nie spóźnienia tekstów? Cytuj
sph! 841 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego 22 minuty temu, Square napisał: To co się dzieje obecnie? No bo chyba nie spóźnienia tekstów? Butcher opisał w Hydeparku wygraną walkę z hejterami na 3 strony i nie chce się zgodzić na skrócenie. Negocjacje trwają. 8 Cytuj
analizator 1 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego Załóżmy, że powodem braku zapowiedzi jest to, że aktualna drukarnia padła i Łapusz szuka kolejnej. Załóżmy, że znajdzie nową w poniedziałek (4 marca). Ale znaleziona drukarnia nie oznacza, że od razu zacznie się druk. Załóżmy więc, że ów rozpocznie się w czwartek (7 marca). Załóżmy, że miesięcznik drukuje się przez tydzień. Zatem do kiosków trafi po 7 dniach, czyli 14 marca, w czwartek. To rozwiązuje kwestię #318. Ale powoduje opóźnienie premiery kolejnego numeru. Cytuj
Grif 15 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego W dniu 27.02.2024 o 20:40, Bzduras napisał: @Roger weź przykład z kolegi: ogłoś najpierw pięć razy co miesiąc, że zwijacie interes a potem uparcie kleć numer szmatławca i mów do ludzi "haha będę sobie robić pismo kiedy mi się chce i jak mi się chce". Czyżby sekta PSX Extreme nie może pogodzić się, że to już koniec? Wiem, boli to was, w dodatku wyjątkowo wkurza was moja persona (co mnie zresztą cieszy, kweh!), z drugiej strony, prasę kupowałem już od czasu Top Secretu i boli mnie każdy upadek pisma (nie licząc PSX 'Tfu" Fana). Ja naprawdę chcę, by magazyny papierowe przetrwały i Szmata wciąż się ukazywała, ale Roger sam już wam przekazuje, że różowo nie jest. W Carrefourzeu u mnie sprzedano 2 egzemplarze (na 6 czy 7), w Inmedio u znajomej laski - 1 (na 4 czy 5), przestaje brać już większą ilość, bo się nie sprzedaje. To jest już koniec. I nie ma już nic. Ewentualnie kupcie po 8 egzemplarzy numeru. Dacie radę. Kweh! 1 3 Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego Dobra daj se siana, powiedziałeś dziesięć razy, że idziesz to idź i nie truj dupy elo 4 Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego 8 minut temu, Grif napisał: Czyżby sekta PSX Extreme nie może pogodzić się, że to już koniec? Wiem, boli to was, w dodatku wyjątkowo wkurza was moja persona (co mnie zresztą cieszy, kweh!), z drugiej strony, prasę kupowałem już od czasu Top Secretu i boli mnie każdy upadek pisma (nie licząc PSX 'Tfu" Fana). Ja naprawdę chcę, by magazyny papierowe przetrwały i Szmata wciąż się ukazywała, ale Roger sam już wam przekazuje, że różowo nie jest. W Carrefourzeu u mnie sprzedano 2 egzemplarze (na 6 czy 7), w Inmedio u znajomej laski - 1 (na 4 czy 5), przestaje brać już większą ilość, bo się nie sprzedaje. To jest już koniec. I nie ma już nic. Ewentualnie kupcie po 8 egzemplarzy numeru. Dacie radę. Kweh! Znajoma i carefour w Polsce B nie jest wyznacznikiem. Konkretna liczba nakładu, ile schodzi. Wtedy można podjąć dyskusję czy padło, czy pada, kiedy padnie. Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego Gosc chodzi po kioskach i pyta jakie jest buy-sell ratio szmatlawca? Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego A śmialiście się z ludzi ważących magazyn co miesiąc! Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego 3 minuty temu, PiotrekP napisał: Co teraz będziemy wąchać? Ja przezornie trzymam jeszcze kilka zafoliowanych egzemplarzy z prenumeraty z czasów jak prenumerowałem do kolekcji i kupowałem w kiosku do czytania. Wyobrażacie sobie jak ten zapach w zamkniętej folii musiał przez lata zmutować? Cytuj
snejk04 415 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego (edytowane) Wchodzenie od kilku miesięcy na forum rzekomo upadającego czasopisma (które to forum też btw regularnie upada już od chyba kilkunastu lat) i pisanie przy okazji każdego numeru, że to już koniec i że się on nie ukaże? A potem chodzenie po sklepach i liczenie ile się sprzedało? No dość oryginalne hobby Edytowane 29 lutego przez snejk04 Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego (edytowane) Godzinę temu, Grif napisał: Czyżby sekta PSX Extreme nie może pogodzić się, że to już koniec? Wiem, boli to was, w dodatku wyjątkowo wkurza was moja persona (co mnie zresztą cieszy, kweh!), z drugiej strony, prasę kupowałem już od czasu Top Secretu i boli mnie każdy upadek pisma (nie licząc PSX 'Tfu" Fana). Ja naprawdę chcę, by magazyny papierowe przetrwały i Szmata wciąż się ukazywała, ale Roger sam już wam przekazuje, że różowo nie jest. W Carrefourzeu u mnie sprzedano 2 egzemplarze (na 6 czy 7), w Inmedio u znajomej laski - 1 (na 4 czy 5), przestaje brać już większą ilość, bo się nie sprzedaje. To jest już koniec. I nie ma już nic. Ewentualnie kupcie po 8 egzemplarzy numeru. Dacie radę. Kweh! Przepraszam, ale na wsiach mało kogo stac na gierki, a co dopiero na gazete premium PsxExtreme Edytowane 29 lutego przez oFi Cytuj
Ukukuki 7 009 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego No ale PSXE mógłby wyrobić sobie lepszy PR w gazeciarniach. W stokrotce zawsze kupuję CDA tak PSXE nigdy nie widziałem, to samo u mnie w kiosku na osiedlu. Co prawda dzięki temu prenumeruję ale chyba tylko tak można dzisiaj przyciągnąć klienta który nie jest oddany jak my tylko kupuje czasem z doskoku a to też ważny i istotny klient masowy. Cytuj
Kagain 2 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego Na pewno nie pomaga też fakt, że jest obsuwa w numeracji. Jeśli jakiś random w połowie lutego chciałby kupić magazyn i widzi numer styczniowy to jest szansa, że pomyśli “stary numer został to nie biorę”. 2 1 Cytuj
Mari4n 427 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego A idź w cholerę z tą stokrotką, może raz w roku mają PE. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego Przy poprzednim numerze skończyła mi się prenumerata. Miałem przedłużać, ale ciągle zapominałem. Jakaś moja podświadomość czuła co się kroi Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego A moja obecna prenumerata kończy się na 318. Tyle że wykupiłem już kolejny rok, tak że tego, coś musicie Roger wymyślić, nic nie poradzę. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piechota 434 Opublikowano 29 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 lutego Numer jest napisany, spokojnie. Ja już zaczynam od jutra szykować sobie rzeczy do numer 319, zatem z tego, co wiemy, nie upadliśmy 7 7 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi