Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, snejk04 napisał:

Wchodzenie od kilku miesięcy na forum rzekomo upadającego czasopisma (które to forum też btw regularnie upada już od chyba kilkunastu lat) i pisanie przy okazji każdego numeru, że to już koniec i że się on nie ukaże? A potem chodzenie po sklepach i liczenie ile się sprzedało? No dość oryginalne hobby

niedojebanie-mozgowe-tak-jak-myslalem.jpg.7828fc70cc683629aa166f32f4bad221.jpg

Opublikowano
6 godzin temu, Piechota napisał:

Ja już zaczynam od jutra szykować sobie rzeczy do numer 319

Dokladnie. Pociesze, ze ja już na majowy powoli research robie, więc nie zakładamy zwijania się.

Chyba, że ktoś mi czegoś nie mówi :ermm:

Opublikowano
3 godziny temu, K.Adamus napisał:

Dokladnie. Pociesze, ze ja już na majowy powoli research robie, więc nie zakładamy zwijania się.

Chyba, że ktoś mi czegoś nie mówi :ermm:

Ten majowy co ma wyjść we wrześniu jak dobrze pójdzie?:Coolface:

• Haha 3
Opublikowano

Wszystkie te coraz bardziej regularne ploty u upadku powoli tworzą nam materiał na drugą część komiksu Kmiota. Beka konkretna, prawie co miesiąc to samo :D

Opublikowano

Jakby co to komiks jest autorstwa Dem3000, Kmiot tylko podstawił kwestie pasujące do magazynu w dymki zastępując oryginalne :)

Żeby nie było wątpliwości: nie ujmuję Kmiotowi, bo zajebiscie dobrał teksty i bawi to do dzisiaj, tylko z tym wrzucaniem komiksu do magazynu może być ciężko - zaraz ktoś podkręci autorowi oryginału, że druk bez zgody i bezprawne przerabianie czy coś podobnego i kolejna internetowa aferka ze szmatławcem w tle gotowa. A w obecnej sytuacji to chyba ostatnie, czego magazyn potrzebuje.

• This 3
Opublikowano

Ten grif czy jak mu tam to ma łeb na karku. Jeśli co miesiąc będzie pisał, że pismo zaraz upadnie, to wiadomo, że prędzej czy później w końcu trafi. I wtedy będzie mógł powiedzieć A NIE MÓWIŁEM KURWA? :dafuq:

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, Pix napisał:

Ten grif czy jak mu tam to ma łeb na karku. Jeśli co miesiąc będzie pisał, że pismo zaraz upadnie, to wiadomo, że prędzej czy później w końcu trafi. I wtedy będzie mógł powiedzieć A NIE MÓWIŁEM KURWA? :dafuq:

To jest znana i sprawdzona metoda, stosowana powszechnie wcześniej przez tzw "specjalistów" od COVIDa a ostatnio od geopolityki

• This 1
Opublikowano

Pamiętam jakiś list w którym ktoś kiedyś pytał go czy ksywa wzięła się od tego że jest chory na HIV hihi... a tak BTW to skąd się to ostatecznie wzięło? Czytam magazyn od lat ale jakoś po wyjaśnieniach 

Opublikowano
7 godzin temu, grzybiarz napisał:

Kurde kiedy ten lutowy numer?

Kolego, jest dopiero marzec, sam początek marca, a ty już o lutym myślisz? ;)