triboy 973 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego 1 godzinę temu, snejk04 napisał: Wchodzenie od kilku miesięcy na forum rzekomo upadającego czasopisma (które to forum też btw regularnie upada już od chyba kilkunastu lat) i pisanie przy okazji każdego numeru, że to już koniec i że się on nie ukaże? A potem chodzenie po sklepach i liczenie ile się sprzedało? No dość oryginalne hobby Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego Zaraz się okaże że obsuwa jest spowodowana recką FF7 Rebirth bo S-E/Sony za późno wysłało kod/arty na okładki Cytuj
uobuz 0 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego nie no, tyle to nie, kody na ff byly na dlugo przed premiera Cytuj
jar3czek 486 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego 2 godziny temu, Piechota napisał: Numer jest napisany, spokojnie. Ja już zaczynam od jutra szykować sobie rzeczy do numer 319, zatem z tego, co wiemy, nie upadliśmy 4 Cytuj
K.Adamus 683 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca 6 godzin temu, Piechota napisał: Ja już zaczynam od jutra szykować sobie rzeczy do numer 319 Dokladnie. Pociesze, ze ja już na majowy powoli research robie, więc nie zakładamy zwijania się. Chyba, że ktoś mi czegoś nie mówi Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Jakie to poruszenie i ileż teorii sprowokować może jeden wpis, a dokładniej jedno słowo Rogera: walczymy. Prawie jak Ilon Mask. Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca 3 godziny temu, K.Adamus napisał: Dokladnie. Pociesze, ze ja już na majowy powoli research robie, więc nie zakładamy zwijania się. Chyba, że ktoś mi czegoś nie mówi Ten majowy co ma wyjść we wrześniu jak dobrze pójdzie? 3 Cytuj
K.Adamus 683 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca (edytowane) Nie, na ten marcowy, co wyjdzie w maju XD Damy rade, teksty się smażą Edytowane 1 marca przez K.Adamus 1 Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca @Kmiot nie czytaj tych postów o jakichś upadkach! Spokojnie odkładaj na Farminga na jesień, Głos nie padnie! 1 3 Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Wszystkie te coraz bardziej regularne ploty u upadku powoli tworzą nam materiał na drugą część komiksu Kmiota. Beka konkretna, prawie co miesiąc to samo Cytuj
Bzduras 12 523 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Jakby co to komiks jest autorstwa Dem3000, Kmiot tylko podstawił kwestie pasujące do magazynu w dymki zastępując oryginalne Żeby nie było wątpliwości: nie ujmuję Kmiotowi, bo zajebiscie dobrał teksty i bawi to do dzisiaj, tylko z tym wrzucaniem komiksu do magazynu może być ciężko - zaraz ktoś podkręci autorowi oryginału, że druk bez zgody i bezprawne przerabianie czy coś podobnego i kolejna internetowa aferka ze szmatławcem w tle gotowa. A w obecnej sytuacji to chyba ostatnie, czego magazyn potrzebuje. 3 Cytuj
Pix 913 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Ten grif czy jak mu tam to ma łeb na karku. Jeśli co miesiąc będzie pisał, że pismo zaraz upadnie, to wiadomo, że prędzej czy później w końcu trafi. I wtedy będzie mógł powiedzieć A NIE MÓWIŁEM KURWA? 2 Cytuj
snejk04 413 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca 2 godziny temu, Pix napisał: Ten grif czy jak mu tam to ma łeb na karku. Jeśli co miesiąc będzie pisał, że pismo zaraz upadnie, to wiadomo, że prędzej czy później w końcu trafi. I wtedy będzie mógł powiedzieć A NIE MÓWIŁEM KURWA? To jest znana i sprawdzona metoda, stosowana powszechnie wcześniej przez tzw "specjalistów" od COVIDa a ostatnio od geopolityki 1 Cytuj
sadiker 57 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Dałem z siebie tyle ile Hiv przy robieniu działu listy. 1 3 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Pamietam jak czytam sobie za malolata jakas recke, a tam xwa HIV na koncu. Nie powiem, wywarlo to wrazenie na mlodym umysle. 4 Cytuj
Bud 11 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Pamiętam jakiś list w którym ktoś kiedyś pytał go czy ksywa wzięła się od tego że jest chory na HIV hihi... a tak BTW to skąd się to ostatecznie wzięło? Czytam magazyn od lat ale jakoś po wyjaśnieniach Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Chyba z demosceny amigowej gdzieś tak się podpisał. Dla mnie szokiem było że zna się ze smugglerem z pecetowego wówczas CD-action Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Pamiętam że jakiś koleś w liście napisał żeby HIV zmienił ksywę na Viking Czy jakoś tak To było chyba w którymś z pierwszych numerów. Cytuj
Mari4n 417 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Ktoś kiedyś też w liście pisał, że chciałby poznać genezę tej ksywki. Cytuj
snejk04 413 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca W którymś "okrągłym" numerze redaktorzy wyjaśniali genezy swoich ksywek, ale nie pamiętam czy akurat HIV też tam się produkował. Cytuj
bobo84 64 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca 7 godzin temu, grzybiarz napisał: Kurde kiedy ten lutowy numer? Kolego, jest dopiero marzec, sam początek marca, a ty już o lutym myślisz? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca Może wyjdzie łączony numer luty-marzec w marcu. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca Lutowy, marcowy, a na co to komu? Czas jest pojęciem względnym, 318 po prostu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi