Pix 903 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Ale to będzie mindfuck jak numer lutowy prenumeratorzy będą czytać w maju Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca O ile w ogóle będą czytać, bo coś cisza. Gruby weekend musiał być. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Kiedy po grubym weekendzie bierzecie się za składanie nowego numeru, bo co może pójść nie tak. 5 minut później: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grif 15 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca (edytowane) Eeee, sekciarze jeszcze się nie nauczyli od 320 numerów, że to nie gazeta, a magazyn? Ale CD-Action nowy kupiłem. Lepsze treści obecnie mają, polecam! BTW, łatwo was było uruchomić. Ciekaw jeszcze jestem, czy mnie zaraz Gamera pobije Edytowane 3 Marca przez Grif 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grif 15 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca W dniu 1.03.2024 o 17:59, Alastor84 napisał: Pamiętam że jakiś koleś w liście napisał żeby HIV zmienił ksywę na Viking Czy jakoś tak To było chyba w którymś z pierwszych numerów. Dobrze pamiętasz. To był chyba numer 6 czy 7? To brzmiało tak - " Przecież jest tyle lepszych ksywek - Batman, Viking, lub po prostu PSX". Hiv mu odpowiedział, że wolałby Wiesław tudzież Wieprzek, którą to ksywką zresztą się później podpisywał w Szmacie pod pierwszymi "felietonami" (tak, to trzeba było w cydzysłów wziąć), a czytelnicy pytali "kim jest Wieprzek?" Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca 4 minuty temu, Grif napisał: Eeee, sekciarze jeszcze się nie nauczyli od 320 numerów, że to nie gazeta, a magazyn? Ale to tylko niektórzy sekciarze tej drugiej gazety o której wspominasz mają ból dvpy o takie nazewnictwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grif 15 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2 minuty temu, LeifErikson napisał: Ale to tylko niektórzy sekciarze tej drugiej gazety o której wspominasz mają ból dvpy o takie nazewnictwo. Nie, to regularna riposta HIVa z listów - "tyle nas czytasz i jeszcze się nie nauczyłeś, że PSX Extreme to magazyn nie gazeta". To akurat z Hivem wyjaśniaj, bo on się zawsze o to pieklił. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca 1 minutę temu, Grif napisał: Nie, to regularna riposta HIVa z listów - "tyle nas czytasz i jeszcze się nie nauczyłeś, że PSX Extreme to magazyn nie gazeta". To akurat z Hivem wyjaśniaj, bo on się zawsze o to pieklił. Mylisz lore. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grif 15 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2 godziny temu, LeifErikson napisał: Mylisz lore. Chciałbyś Czytam Szmatę od pierwszego numeru, więc możesz mnie cmoknąć w trąbkę, bo ewidentnie się nie znasz BTW, taką frazę znajdziesz prawdopodobnie w odpowiedzi na list "Hejter z Onetu", coś koło 250+/- numeru. Wiem, bo wracam regularnie do czytania starych numerów Szmatki i to jego stała kwestia w odpowiedzi na listy, gdzie ktoś pisał o "gazecie". 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca 24 minuty temu, Grif napisał: Chciałbyś Czytam Szmatę od pierwszego numeru, więc możesz mnie cmoknąć w trąbkę, bo ewidentnie się nie znasz BTW, taką frazę znajdziesz prawdopodobnie w odpowiedzi na list "Hejter z Onetu", coś koło 250+/- numeru. Wiem, bo wracam regularnie do czytania starych numerów Szmatki i to jego stała kwestia w odpowiedzi na listy, gdzie ktoś pisał o "gazecie". Otóż nie. Z tego triggerowania słowem "gazeta" używanym przez czytelników zasłynął na przestrzeni lat Smg w AR w CDA. Cmokać cie nigdzie nie zamierzam misiu, ale dobrze wiedzieć jakie zabawy lubisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 887 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Smg to do dzisiaj ma z tym problem Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca @Ukukuki nie tylko z tym ma problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grif 15 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Nigdy nie czytałem CD-Action - pierwszy numer jaki kupiłem to był właśnie ten z tego miesiąca (chociaż znajomi mi pożyczali ten badziew z płytkami już od lat, więc trochę liznąłem temat - chyba nie było gorszego gościa niż ten łysy pedo Mr Jedi od CDA i Kawai, który jarał się 8 letnimi, chińskimi lolitkami, brrr). Jeśli Smuggler też się złościł to może przybić z HIVem piątkę, a nawet w ślinkę pójść (chociaż HIV groził gejom, że "skuje im mordę", bodajże list z numeru 77, plus minus), więc lepiej Smugi się nie zabiera do niego. Ty lepiej też nie Jak sam widzisz, ja o niebie, ty o chlebie. Obaj goście złoszczą się o to samo w odpowiedziach na listy. To dlaczego piętnujesz tylko jednego, skoro obaj są pacnięci na tym samym punkcie nazewnictwa? Sekta za mocno weszła? Perez widzę przegląda forum - zaraz wam nastawi właściwą częstotliwość. Kto wie, może zamiast Shivy znajdę się w konsolometrze. Czekam na nowy numer - huhu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca 12 minut temu, Grif napisał: Kto wie, może zamiast Shivy znajdę się w konsolometrze. Ojej, chciałabyś. Shivie to ty chłopie do pięt nie dorastasz, ty pospolity troll jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza
macGyver 96 Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca Leif, nie karm ;-) Za gazetę (podobno) uznaje się coś takiego jak dziennik, tygodnik. Inne, bardziej profesjonalne*, kolorowe, ukazujące się rzadziej nazywa się (podobno) magazynami. A gdzie plasuje się "szmatławiec", które to HIV chętnie stosuje? Zatem między wódką a zakąską niech będzie, że PE to czasopismo, zwłaszcza że coraz trudniej określić kiedy się ukazuje ;P * z tym "pro" w Szmatławcu to już często bywa mocno na bakier Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca Pamiętam jak bodaj któryś ze zgredow pisał w jakimś felietonie albo HP że nazywanie Szmatlawca szmatlawcem jest też właśnie taką autoironiczną kontrą wzgledem tego srania się w CDA, że nie są gazetą. Stare dobre czasy jak jeszcze ludzie się szerzej angażowali i interesowali światkiem gazetek o gierkach dla dzieci. A teraz co? Jeden dorosły chłop podnieca się wchodzeniem na relikt przeszłości zwany forum internetowym i słabiutkimi próbami trolowania kilku(nastu?) udzielających sie jeszcze w tym wątku użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca Poniedziałek minął i dalej cisza Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca Brak konsekwencji. Najpierw, że nie będzie się udzielał na forum. Później, że nie kupi już gazety, a okazuje się, że ciągle wchodzi i pisze na dodatek, że huhu czeka na kolejny numer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 597 Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca Chlor znowu zasnął na hasłach sms z banku ze opłacić zaległych druków się nie da? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Roger 2 057 Opublikowano 5 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca Numer jest już złożony, czekamy na Roberta i zielone światło w drukarni. 1 1 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 597 Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca Napisz na prv ile flaszek by to kosztowało żeby odkupić PE. Szczerze, to bardzo mi smutno że miałem rację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Roger 2 057 Opublikowano 5 Marca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Marca Coś tam się dzieje za kulisami bo pojawiła się dobra duszyczka pewnie w najbliższych dniach będzie wszystko jasne. 1 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca Nie rozważaliście przejścia na dwumiesięczny cykl, o ile jest jeszcze co ratować? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 597 Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca Najgłupszy pomysł na świecie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca Dajcie prawa za darmo Kmiotowi, będzie sam tworzył całe pismo, a na koniec pisał sobie recki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi