Konsolite 547 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego 6 godzin temu, łom napisał: Jak jest problem ze zgrentgenami to może po prostu dać stronę czy dwie na dodatkowe mini recki od zainteresowanych redaktorów (i nazwać jakoś chwytliwie taki kącik). MGS2 miał przecież dwie recki : ) A najlepiej by było wystartować z podcastem PSX Extreme gdzie można by było podyskutować o gierkach które miały reckę miesiąc czy dwa wcześniej w magazynie. Są PoGRAduszki, tam coś takiego już jest 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego Ktoś jeszcze czeka na prenumeratę? 3 Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego 12 godzin temu, Konsolite napisał: Są PoGRAduszki, tam coś takiego już jest A słucham, slucham, ale powinieneś szkalować więcej ludzi we wspominkach. W tylu gazetkach byłeś przecież. Polecam odcinek gdzie wątek Łapusza się pojawia. 3 Cytuj
Konsolite 547 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego 26 minut temu, MichAelis napisał: A słucham, slucham, ale powinieneś szkalować więcej ludzi we wspominkach. W tylu gazetkach byłeś przecież. Polecam odcinek gdzie wątek Łapusza się pojawia. Oj od razu szkalowanie, wspomnienia Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego W dniu 22.02.2024 o 09:51, MichAelis napisał: A słucham, slucham, ale powinieneś szkalować więcej ludzi we wspominkach. W tylu gazetkach byłeś przecież. Polecam odcinek gdzie wątek Łapusza się pojawia. Na pewno to słowo miałeś na myśli? Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Człowiek całe życie sie uczy. Miałem na myśli, mówienie samej prawy najlepiej negatywnej. Jest na to słowo? 3 Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Tak, jest. Merytoryczna krytyka ;-) 1 Cytuj
bobo84 64 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego W dniu 22.02.2024 o 09:51, MichAelis napisał: A słucham, slucham, ale powinieneś szkalować więcej ludzi we wspominkach. W tylu gazetkach byłeś przecież. Polecam odcinek gdzie wątek Łapusza się pojawia. A w którym odcinku pojawia się wątek tego przystojnego jegomościa z nieprzesadnie bujnym owłosieniem głowy? Kolega pytał. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sph! 836 Opublikowano 23 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 lutego Lutowy numer dostępny - 31 lutego Prenumerata - wysyłka - 30 lutego 1 1 12 Cytuj
Pix 912 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Kurczę, miałem nadzieję, że na 29 lutego albo 1 marca wleci nowy numerek z jakąś piękną okładeczką z Tifą , ale chyba nie ma jednak szans Cytuj
Konsolite 547 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego W dniu 23.02.2024 o 11:38, MichAelis napisał: Człowiek całe życie sie uczy. Miałem na myśli, mówienie samej prawy najlepiej negatywnej. Jest na to słowo? Szczerość Cytuj
Grif 15 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Kweh! Pamiętam jak kiedyś ogłoszono jakiś zlot w PSX Extreme - chyba nie EX Party, ale jakiś turniej, ale chyba na 31 kwietnia zapowiedziano go i ponoć telefony się rozdzwoniły i sparaliżowały redakcję, bo takiego dnia przecież nie ma. Na początku mówili, że to był błąd w druku, dopiero później się przyznali, że to był żart. Nietrafiony 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Mamy to! Nowy rekord skoczni - 25 dni od daty nadania. Jak następnym razem zaczniecie marudzić, że wysylka po paru dniach wciąż nie dotarła to możecie sobie przypomnieć o mnie. PS Mieszkam w Polsce. I nie w leśnej chatce w Bieszczadach, choć w sumie bym chciał. 1 1 4 2 4 Cytuj
Konsolite 547 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego W dniu 24.02.2024 o 10:28, Pix napisał: Kurczę, miałem nadzieję, że na 29 lutego albo 1 marca wleci nowy numerek z jakąś piękną okładeczką z Tifą , ale chyba nie ma jednak szans Nadzieja to pierwszy krok do rozczarowania 1 Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego 2 godziny temu, LeifErikson napisał: Mamy to! Nowy rekord skoczni - 25 dni od daty nadania. Jak następnym razem zaczniecie marudzić, że wysylka po paru dniach wciąż nie dotarła to możecie sobie przypomnieć o mnie. PS Mieszkam w Polsce. I nie w leśnej chatce w Bieszczadach, choć w sumie bym chciał. To aż muszę sprawdzić u siebie, bo po 3-ech tygodniach zgłosiłem brak numeru i przesłali mi nowy. A nuż tam w skrzynce leży sobie kolejny PE z jakąś inną okładeczką 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego 20 minut temu, Brolin napisał: To aż muszę sprawdzić u siebie, bo po 3-ech tygodniach zgłosiłem brak numeru i przesłali mi nowy. A nuż tam w skrzynce leży sobie kolejny PE z jakąś inną okładeczką Też już pisałem do pani Marlenki jakoś końcem zeszłego tygodnia, więc pewnie przyjdzie jutro drugi. Oby z inną okładka. 1 Cytuj
Piotrek123 1 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Dzisiaj do mnie dotarł w końcu nr 317. Też nie mieszkam w Bieszczadach, chociaż stamtąd pochodzę , ale skąd Poczta Polska mogłaby o tym wiedzieć 1 Cytuj
NicraM 2 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Kiedy 318? Ktoś; coś? Bo nie wiem, czy w ogóle polować na szmatławiec przed weekendowym wylotem z naszego "pięknego" kraju... Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego (edytowane) Skoro numer styczniowy wyszedł w lutym, a luty (chociaż przestępny, nawet jeśli nie tak, jak kilka postów wyżej ;D) jest jeszcze krótszym miesiącem, to nie sądzę aby załoga tak się spięła i wydała wcześniej niż ostatnio. Sugestia (która już padła), żeby pozbyć się opisu okładkowego z miesiącami, a zostawić tylko numerację, jest jak najbardziej sensowna, bo tego już nikt nie nadrobi. Edytowane 27 lutego przez macGyver 1 Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Będzie jak będzie Chyba że nie będzie. Cytuj
Grif 15 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Casus Neo+. Numer 9 był w grudniu. I potem, jak mawiał Kononowicz, nie było już niczego. Roger, kombinuj, mieliście dogonić CD Action, biceps, triceratops i lecicie dalej. Powiesz, że padacie to drugi raz wrócę do kupowania 8 Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego @Roger weź przykład z kolegi: ogłoś najpierw pięć razy co miesiąc, że zwijacie interes a potem uparcie kleć numer szmatławca i mów do ludzi "haha będę sobie robić pismo kiedy mi się chce i jak mi się chce". Cytuj
sph! 836 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Zawsze można wrócić do podwójnego numeru w wakacje, jak na początku istnienia pisma i nadgonić. Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Tak, tylko to zagranie wyrównawcze ma jeden skutek uboczny tzn. może u niektórych zasiać panikę, że robi się dwumiesięcznik. Zatem we wstępniaku trzeba by to jeszcze wyprostować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi