Bzduras 12 582 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Każdy może sobie włączyć w każdym trybie. Przeważnie takich typów rozjeżdża się walcem, bo mają dostęp do 5-6 narzędzi z całego movesetu danej postaci i łatwo ich rozpracować 2 Cytuj
Shago 3 569 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Jakby się chciało jakiś forumowy turniej, to nowy temat? Czy tutaj by się zebrało kandydatury? 1 Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 1 lutego Autor Opublikowano 1 lutego Pewnie tu tez mozna. Ja sie musze nauczyc grac w to ale poki co moge sie wpisac. P.S Ma ktos chwile pograc pod wieczor. Najlepiej 1 vs 1 aby cos sie wyuczyc, pocwiczyc pamiec i miesnie Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego ludzie pograli z tutejszymi chadami i już nie chcą grać online Cytuj
Bzduras 12 582 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 59 minut temu, iluck85 napisał: ludzie pograli z tutejszymi chadami i już nie chcą grać online Ja tam zawsze chętnie w wolnej chwili, wiecie gdzie mnie szukać 1 Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 1 lutego Autor Opublikowano 1 lutego @Amer dziekuje za gre Takiego treningu mi bylo trzeba. Bardzo chetnie pogram wiecej w wolnej chwili. A te nowe postacie to jest kosmos dla mnie aby je ogarnac 1 Cytuj
piotrekoka 21 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego @Amer dzięki za wpiardol, pokazałeś gdzie moje miejsce Czeka mnie jeszcze dużo treningu Xsajko. Fajnie się z tobą pizga. 1 Cytuj
Amer 1 376 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Również pięknie dziękuję Panowie TK to jednak nie jest mój świat, takie odczucia mam obecnie. Gra mi się w to... sztywno bardzo niestety. Choć z drugiej strony gra szalenie mi się podoba od strony oprawy, klimatu i kilku innych. Zrobię sobie 2-3 dni przerwy, przemyślę temat i być może spróbuję raz jeszcze. Jakoś tak obecnie ciężko jest mi zdecydować się na postać którą chciałbym trenować i generalnie jest "tak se". Kompletnie brakuje mi ogrania, więc combosy siadają, ale defensywę mam zerową (złykałem dziś chyba wszystkie podcinki jakie serwowaliście). No nie wiem, może z czasem pojawi się lepsze ogranie i wsio stanie się bardziej naturalne i płynne, no ale to no właśnie - z czasem, może, kiedyś... jak Bozia pozwoli 1 Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 1 lutego Autor Opublikowano 1 lutego Jezeli musisz to zrob sobie przerwe. Sam tak robie. Na pewno wyjdzie Ci to na plus ale nie zostawiaj nas. Potrzebujemy Cie P.S Imo Dragunov i Xiajka wymiataja. 1 Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Idzie wam Koreańczyków backdash na DS-ie , jakoś kulawo siada u mnie Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 2 lutego Autor Opublikowano 2 lutego Nie umiem tak szybko jak oni ale sie udaje. W lewo to latwizna ale w prawo to juz inna para kaloszy. Czasem stik sie przesunie i juz mi postac wariuje. Musze sobie jakis pasek na nogi i sticka zarzucic aby sie nie wiercil jak gram. Co by nie mowic nie wroce do pada. To by byl duzy downgade, a przestawienie sie wymaga wytrwalosci. Szkoda to zaprzepascic. Reedycja. @Wojtas1986 Ja o niebie Ty o chlebie. Moja wina. Na padzie umialem tylko w jedna strone i sie poddalem. 1 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego @Wojtas1986 Idzie w obie strony bez problemu. Jak masz problem, to najpierw rób "na sucho" powoli pojedynczy backdash do cancela (b,b,db) upewniając się że w command history nie masz nic więcej (tzw. czysty input). Potem spróbuj robić drugi po pierwszym, itd. Nie chodzi o szybkość, tylko o wyrobienie pamięci mięśniowej prawidłowego ruchu. Z czasem palce same zaczną szybciej chodzić. Tylko robiąc pierwszy backdash wciskasz "b" dwa razy, potem input powinien wygladac tak: b, b, db, (kolejny backdash to już tylko pojedynczy "b") b, db, b,db, b,db... etc Weź sobie jakiś infinite stage i ustaw kukłe by podążała za Tobą. Po kilku dniach powinieneś już śmigać. 2 Cytuj
hajni 0 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego @Wojtas1986 krzyżak w DS jest dziwny i przy delikatnym przesunięciu nacisku lapie dodatkowy input, np. Przy wciśnięciu dołu czasami wskoczy Ci dodatkowo przód ale kbd jest jak najbardziej mozliwy na DSie , po prostu wymaga troche wiekszej uwagi i precyzji niz na DS4 @smoo imo lepiej trenować zaczynając od nastepujacej sekwencji: z pozycji db probowac wykonać b,b i probowac zatrzymac animacje kolejnym db. jak zacznie sie udawac, probowac zrobic dwa backdashe pod rzad, palce skumaja, ze wystarczy dalej jedno wcisniecie b. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Dobra dzięki za tipy, palce zardzewiałe No i ten krzyżak No nic , po wpyerdol zapraszam do Wojtasa Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Jak ktoś gra na PS5 to dodajcie mnie na konsoli: PSN ID: Redmitsu88 Na Steamie mam drugie konto i ID gracza kilka postów wcześniej 1 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego (edytowane) Na zjebany krzyzak w DS'ach jest prosty mod, tzw separate dpad :). Wtedy łączymy wygodę gry krzyżakiem z dokładnością hitboxa/klawiatury. Edytowane 2 lutego przez smoo Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego Jakby ktoś potrzebował worka treningowego to: 64jr-FYnb-JMjE Insiak Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego Dobra zlamalem sie I kupilem Ultimate @_@ 3FRh-mJE2-fG8f 2 1 Cytuj
hajni 0 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego Może trza nam założyć jakiś pokój PSXE, żeby pograć w więcej osób? Co sądzicie? Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Jeszcze nie mam pojęcia jak się umawia na sparingi, ale podaję ID: 5hmm-y8GB-hDn2 Voytech Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego dzisiaj kilka walk i z brawlera na warriora golab 4FJd-fGqf-8mQM Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 11 lutego Autor Opublikowano 11 lutego Z chęcią tez dziś pogram bo nie miałem okazji ostatnio. Ktoś chętny to pisać. Zaraz po dodaje wszystkich, resztę Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego @XM.nie mogę cię znaleźć pomimo że wpisuje tekken id Cytuj
piotrekoka 21 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego [mention=27627]XM.[/mention]nie mogę cię znaleźć pomimo że wpisuje tekken id Może z myślnikiem wpisujesz? Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 12 lutego Autor Opublikowano 12 lutego Ja przez te ID nie wiem kto jest kto czasem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi