Opublikowano 31 stycznia 20241 r Chłop robi 3 gry na raz, DS w 2025, pozostałe dwie kiedy, do 2030 się wyrobi?
Opublikowano 31 stycznia 20241 r 13 minut temu, Daffy napisał: Znamy pierwszy tytuł zmierzający na ps6? Raczej na PS6 pro
Opublikowano 31 stycznia 20241 r espionage action to juz jakiś trop. Widac, że sony chce mieć w końcu swojego metal geara. Gorzej jak im się to nie uda z odklejką na pokładzie
Opublikowano 1 lutego 20241 r Kojima zapowiada grę jak film 6 godzin temu, Rozi napisał: Gra będzie się nazywać Physint. to tylko tytuł roboczy. Samo słowo Physint to anagram słów Spy Hunt, niby mógłby od początku tak nazwać grę, ale było wtedy za prosto
Opublikowano 1 lutego 20241 r 28 minut temu, ASX napisał: Physint to anagram słów Spy Hunt Nie do końca, bo w Spy Hunt nie ma literki I, a w Physint nie ma literki U. Blisko, ale to nie anagram.
Opublikowano 1 lutego 20241 r 20 minut temu, Bzduras napisał: Blisko, ale to nie anagram. Spy Hint, hello.
Opublikowano 1 lutego 20241 r Na pewno jest kompletna cisza w temacie takich szpiegowskich skradanko akcyjniaków, więc dobrze, że cokolwiek będzie się działo. Początkowo myślałem, że będzie ożywiony Syphon Filter, ale dopiero później zakodowałem, że nowe IP.
Opublikowano 1 lutego 20241 r 2030 brzmi realnie masakra z tym czekaniem na gry. Pewnie sony wybłagało żeby już zapowiedział dzisiaj bo nie mają co do gara włożyć i będą teraz teasować przez x lat gre zamiast poczekać z zapowiedzią jak normalni ludzie
Opublikowano 1 lutego 20241 r Bardziej chyba chodzi o to, że Xbox też ma dostać coś od kojimy i pan sony chce pokazać że oni dalej współpracują i będą mieli wincy ... Nie wiem tak zgaduje bo trochę śmieszna zapowiedź skoro tak odległa
Opublikowano 1 lutego 20241 r 11 minut temu, Plackus napisał: Bardziej chyba chodzi o to, że Xbox też ma dostać coś od kojimy i pan sony chce pokazać że oni dalej współpracują i będą mieli wincy ... Nie wiem tak zgaduje bo trochę śmieszna zapowiedź skoro tak odległa Kojima sobie robi bekę z Konami po prostu :D.
Opublikowano 1 lutego 20241 r Autor 34 minuty temu, Pupcio napisał: 2030 brzmi realnie masakra z tym czekaniem na gry. Pewnie sony wybłagało żeby już zapowiedział dzisiaj bo nie mają co do gara włożyć i będą teraz teasować przez x lat gre zamiast poczekać z zapowiedzią jak normalni ludzie 26 minut temu, Plackus napisał: Bardziej chyba chodzi o to, że Xbox też ma dostać coś od kojimy i pan sony chce pokazać że oni dalej współpracują i będą mieli wincy ... Nie wiem tak zgaduje bo trochę śmieszna zapowiedź skoro tak odległa tak samo pierwsze DS zapowiedzieli
Opublikowano 1 lutego 20241 r Zakładam się o 1,20 zł, że tytuł pochodzi od Physical Intelligence, które dwuznacznie sugeruje sztuczne inteligencje, ale i szpiegostwo w starym, 'fizycznym' stylu (czyli włażenie do budynków przez ciągi wentylacyjne.
Opublikowano 14 lutego 20241 r Może Timothee Chalamet, który ostatnio kręcił się koło Hideo, jest fanem gier i ogólnie troche wpisuje się w bohatera gry Hideo?