YETI 11 040 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Chłop robi 3 gry na raz, DS w 2025, pozostałe dwie kiedy, do 2030 się wyrobi? Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Jebany robi koło dupy Konami i pewnie ośmieszy te ich remake MGSa. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Znamy pierwszy tytuł zmierzający na ps6? Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 13 minut temu, Daffy napisał: Znamy pierwszy tytuł zmierzający na ps6? Raczej na PS6 pro Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia espionage action to juz jakiś trop. Widac, że sony chce mieć w końcu swojego metal geara. Gorzej jak im się to nie uda z odklejką na pokładzie Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Kojima zapowiada grę jak film 6 godzin temu, Rozi napisał: Gra będzie się nazywać Physint. to tylko tytuł roboczy. Samo słowo Physint to anagram słów Spy Hunt, niby mógłby od początku tak nazwać grę, ale było wtedy za prosto Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 28 minut temu, ASX napisał: Physint to anagram słów Spy Hunt Nie do końca, bo w Spy Hunt nie ma literki I, a w Physint nie ma literki U. Blisko, ale to nie anagram. Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Faktycznie, rozegrał mnie Kojima jak chciał 2 1 Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 20 minut temu, Bzduras napisał: Blisko, ale to nie anagram. Spy Hint, hello. Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Na pewno jest kompletna cisza w temacie takich szpiegowskich skradanko akcyjniaków, więc dobrze, że cokolwiek będzie się działo. Początkowo myślałem, że będzie ożywiony Syphon Filter, ale dopiero później zakodowałem, że nowe IP. Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 2030 brzmi realnie masakra z tym czekaniem na gry. Pewnie sony wybłagało żeby już zapowiedział dzisiaj bo nie mają co do gara włożyć i będą teraz teasować przez x lat gre zamiast poczekać z zapowiedzią jak normalni ludzie 2 Cytuj
Plackus 439 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Bardziej chyba chodzi o to, że Xbox też ma dostać coś od kojimy i pan sony chce pokazać że oni dalej współpracują i będą mieli wincy ... Nie wiem tak zgaduje bo trochę śmieszna zapowiedź skoro tak odległa Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 11 minut temu, Plackus napisał: Bardziej chyba chodzi o to, że Xbox też ma dostać coś od kojimy i pan sony chce pokazać że oni dalej współpracują i będą mieli wincy ... Nie wiem tak zgaduje bo trochę śmieszna zapowiedź skoro tak odległa Kojima sobie robi bekę z Konami po prostu :D. Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 1 lutego Autor Opublikowano 1 lutego 34 minuty temu, Pupcio napisał: 2030 brzmi realnie masakra z tym czekaniem na gry. Pewnie sony wybłagało żeby już zapowiedział dzisiaj bo nie mają co do gara włożyć i będą teraz teasować przez x lat gre zamiast poczekać z zapowiedzią jak normalni ludzie 26 minut temu, Plackus napisał: Bardziej chyba chodzi o to, że Xbox też ma dostać coś od kojimy i pan sony chce pokazać że oni dalej współpracują i będą mieli wincy ... Nie wiem tak zgaduje bo trochę śmieszna zapowiedź skoro tak odległa tak samo pierwsze DS zapowiedzieli Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Proszę o przeniesienie do działu ps6 2 1 Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Zakładam się o 1,20 zł, że tytuł pochodzi od Physical Intelligence, które dwuznacznie sugeruje sztuczne inteligencje, ale i szpiegostwo w starym, 'fizycznym' stylu (czyli włażenie do budynków przez ciągi wentylacyjne. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Ciekawe kto wcieli sie wglownego protagoniste (Big Bossa), Reedus ? Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Może Timothee Chalamet, który ostatnio kręcił się koło Hideo, jest fanem gier i ogólnie troche wpisuje się w bohatera gry Hideo? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi