grzybiarz 10 289 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Skany to tam chuj, ale się zastanawiam czy teraz tego nie kupić, a tamtego wydania nie odebrać z paczkomatu czy zgłosić zwrot od razu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Ciężko powiedzieć ale to nowe zaraz się skończy. Ja poprzedniego nie odbieram z paczkomatu i będę czekał na zwrot. A na do widzenia ze współpracą wystawię negatywa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Ja odpuszczam te zwroty odsyłania/nie odebranie z paczkomatu. Tu dycha więcej za inną okładkę i parę stron więcej to drugie co mi się nie spodobało. Ale negatywa wystawię za robienie ludzi w bambuko Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca No ja mam sentyment do Dreamcasta więc jakoś wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Nie zamierzam dawać grubasowi ani złotówki więcej i nie tykam tego wydania kijem przez szmatę. Zostanie z biedawersją dla fanów/frajerów, którzy zapłacili od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 256 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca 10 godzin temu, MichAelis napisał: To chuj jebany zapijaczony. Gdzie teraz wszyscy co go szanowali? PISMO JEDNAK UTRZYMAL W ZLYCH CZASACH Od pasjonata dla pasjonatow Kolejne zagranie ponizej pasa. No ale jak dostaje sie co chwila sygnaly, ze ludzie biora po 8 sztuk tego samego pisma ale z inna okladka, albo rzucaja sie na ekskluzywa jak okemi (ktorego potem spokojnie mozna wydac z innym artem niz reklamowano) to czemu nie golic frajerow skoro dziala za kadym je.banym razem. Te 300 sztuk tego dreamcasta tez zejdzie, a ci co zamowili przedpremierowo ex-exlusiva z czaszka dostana naklejke na pocieszke i zamkna mordy. Macie takiego lapusza jakiego sobie wyhodowaliscie sami. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca 8 stron więcej za 10 zł? Dzięki postoje Nie interesuje mnie jakaś cosplayerka, a te kilka więcej materiałów z grami jakoś przeżyje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Zagrywka słaba z założenia. Można by dyskutować nt. FOMO odn. tekstów, gdyby to wszystko było zapowiedziane jednocześnie. A teraz po fakcie redakcja robi okładkę dla stulejarzy z "ekskluzywną zawartością" za dychę więcej, kiedy większość zainteresowanych już dawno złożyła swoje zamówienia. Przeginają tam w redakcji czy wydawnictwie, bo zniechęca to bardziej, niż zachęca do ich wspierania. Cosplayerkę mam głęboko w poważaniu, co prawda. Pismo kupuję dla tekstów o grach, nie przypadkowych cyców. Okładki też bym nie brał, nawet gdyby była dostępna od początku. Dlatego od tej strony strata żadna. No ale z tymi ekskluzywnymi recenzjami itp. to jednak słabo, i to bardzo. Tanie zagrywki z branży gier nagle stosowane w czasopiśmie. Co następne? Gacha i sprzedawanie losowych stron? Kup booster packa z 1% szansy, żeby zebrać komplet stron czasopisma? 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Wasze oczy się otworzyły gdy grif random zamknął swoje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Chłop kurwa gazetki nie wydał jeszcze, a już ma recenzje, które się nie zmieściły. Ależ on pasuje do tej skurwiałej branży gier. 3 1 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 399 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Pewnie już wszystko gotowe, tylko czeka aż preordery na nową okładkę się skończą. Łysa menda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Badus 270 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca 1 godzinę temu, Mejm napisał: No ale jak dostaje sie co chwila sygnaly, ze ludzie biora po 8 sztuk tego samego pisma ale z inna okladka, albo rzucaja sie na ekskluzywa jak okemi (ktorego potem spokojnie mozna wydac z innym artem niz reklamowano) to czemu nie golic frajerow skoro dziala za kadym je.banym razem. Te 300 sztuk tego dreamcasta tez zejdzie, a ci co zamowili przedpremierowo ex-exlusiva z czaszka dostana naklejke na pocieszke i zamkna mordy. To powinno być przyklejone na początku tego tematu i poprzednich specjali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grześ 373 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca 10 zł więcej za okładkę z z babką nie w moim typie i za 8 dodatkowych stron, gdzie jakaś część to jej zdjęcia, które mnie nie interesują i recenzje tajemniczych gier (ile z tych ośmiu stron to recenzje)? Dziękuję, i tak bym wybrał okładkę z Shenmue, nawet jakby cena była taka sama. Może po zmianie wydawcy nie będzie już cyrków z limitkami numerów specjalnych, chyba że ludzie znowu zagłosują portfelem i okładka z biustem na wierzchu szybko się sprzeda. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Co za popierdolona akcja Cytuj Odnośnik do komentarza
jakbu 168 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Cóż za chujograjstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Nie żeby ktoś Łapusza szanował, ale ta akcją to przebił samego siebie, kurwa edycja premium gazetki z eksluzywnym dlc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca @lapusz zapraszamy na forum poczytać opinie stałych czytelników Cytuj Odnośnik do komentarza
Grześ 373 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Jeśli Łapusz w tym tygodniu schodzi z łajby, na jego miejscu nie przejmowałbym się komentarzami na forumku Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Spierdalaj łapusz. Oby PE uciekło jak najdalej od tej paskudnej mendy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca A te papierową amigę dostaliście? Bo ja jeszcze czekam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Prasa ledwo zipie, a ci takimi akcjami jeszcze bardziej kopią dołek pod sobą xd Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Sprzedaż drugiej limitki zakończona. Czekam na trzecią, z Code Veronica na okładce i artykułami które nie zmieściły się w drugiej xD 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca W trzeciej ekskluzywny wywiad z Yu Suzukim. Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Konkurs Saturn Extreme pamiętamy. Myślę, że to można zgłosić do Komisja Kontroli Gier i Zakładów, ciekawe tylko kto był organizatorem jeśli Łapusz to mu mogą karę dopierdolić za brak ogłoszenia wyników. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2 godziny temu, Paliodor napisał: Prasa ledwo zipie, a ci takimi akcjami jeszcze bardziej kopią dołek pod sobą xd Łapusz już ma wyjebane, większość czytelników i tak nie skojarzy tego z nim, tylko gówno się przyczepi do marki PE z którą się rozstaje. Ostatnie golenie frajerów i niech się martwi nowy wydawca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi