grzybiarz 10 294 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Przecie gry snesowe ogrywało się w 2001 roku na emulatorach, na PC. I do dziś się ogrywa - grafa 2D tak się nie zestarzała, a muzycznie to brzmi lepiej niż midówki. 1 1 Cytuj
sph! 836 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca 25 minut temu, grzybiarz napisał: ogrywało się w 2001 roku na emulatorach Niech zgadnę, cin25.prv.pl ? 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Pewnie. I nintendencja i spolszczone romy mziaba. FFIV był moim pierwszym ukończonym fajnalem. Myślę, że dziś SNESa można zemulować na kalkulatorze, więc każdy będzie chciał poczytać o tych perełkach. 2 Cytuj
kaj.dam 15 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca 15 godzin temu, Perez napisał: Tak że wszystko co dotyczy tych, jak dobrze liczę, 5 numerów specjalnych jest u Łapusza. Pegasus, Saturn, PS2 i teraz Dreamcast to cztery, było coś jeszcze? Cytuj
kaj.dam 15 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca 55 minut temu, Kmiot napisał: Był jeszcze #0 Ano, racja. Dzięki, bo już mi się FOMO włączyło Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Zerowa wiarygodność. I ten print screen na dowód jego zakręcenia Cytuj
Bzduras 12 523 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Dobrze, że to jego ostatnie rodeo z Ekstrimem Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca To ile w końcu tej super specjalnej edycji jest? Ja to już nic nie rozumiem z tego, bo tłumaczenie wygląda tak, że sprzedał za dużo, więc teraz resetuje tamtą ofertę i jeszcze raz robi sprzedaż od zera. Czy tak? Oburzenie oburzeniem, a pewno jutro już się wyprzeda, hyhy. W praktyce pewno będzie druknięte ile będzie trzeba, bo i kto to sprawdzi ;D Echh, Łapusz :-) Cytuj
sph! 836 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Któreś miał chyba ręcznie numerować, to może się sypnąć jak będzie więcej. Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Godzinę temu, sph! napisał: Któreś miał chyba ręcznie numerować, to może się sypnąć jak będzie więcej. To musiałaby zostać przeprowadzona szeroka akcja pt. "kto jaki ma numer?". Łapusz będzie naklejać takie zielone "cenówki", jak te z indeksem do 1/97? ;D A tak w ogóle, to nie wiązałbym z tymi wszystkimi limitkami jakichś szczególnych możliwości wzbogacenia się za kilkanaście czy kilkadziesiąt lat. Oryginalny, pierwszy numer, dobijał do circa 200-250 zyli. Zatem kto chciał kupić teraz, to pewno kupił. Tak sądzę. Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 18 marca Autor Opublikowano 18 marca Lipa,że nie można zwrócić zwykłego numeru, bo minęło 14 dni. Napisałem wiadomość o prośbę zwrotu bo zamówiłem ten limitowany. Zobaczymy co odpiszą. Jak się nie zgodzą, to anuluję limitke. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Pierdziel to. Będziesz dychę więcej płacił teraz dla jakiejś okładki z baba? Dasz najwyżej komentarzyk odpowiedni za takie praktyki. Cytuj
gnysek 9 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca W dniu 17.03.2024 o 18:09, aux napisał: Ten Łapusz to niereformowalny jest xD Albo w stanie wskazującym wykonuje obowiązki... innego wytłumaczenia nie ma. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Lapusz odchodzi ale chciałbym aby jeszcze się wyjasnilo jak wyszło z okładkami okami. Dostaliście?? Prosiliście się i dostaliście. Czy w ogóle nie dostaliście? Druga sprawa to ten konkurs Saturna, czy czego tam było (w ps2 też chyba coś było). Kiedy wyniki????? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca 2 minuty temu, grzybiarz napisał: Lapusz odchodzi ale chciałbym aby jeszcze się wyjasnilo jak wyszło z okładkami okami. Dostaliście?? Prosiliście się i dostaliście. Musiałem napisać do pani Marlenki, ale wysłala tego samego dnia. Cytuj
Badus 272 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Egzemplarz z właściwą okładką wysłany po upomnieniu się jakieś 1,5 tyg. od informacji zamieszczonej na FB. Cytuj
Bzduras 12 523 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Dostałem od Square'a po upomnieniu się, hehe Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca Napisałem do nich na allegro, jakiś tydzień po informacji, że będą poprawne okładki i następnego dnia wysłali. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca Też się musiałem upomnieć mailowo do pani M. Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca 22 godziny temu, grzybiarz napisał: Lapusz odchodzi ale chciałbym aby jeszcze się wyjasnilo jak wyszło z okładkami okami. Dostaliście?? Prosiliście się i dostaliście. Czy w ogóle nie dostaliście? Druga sprawa to ten konkurs Saturna, czy czego tam było (w ps2 też chyba coś było). Kiedy wyniki????? Dosyalem od razu z patronajta bez pytania. Razem z kolejnym zerowym. Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Chyba nie będzie profanacją, że czekając na numer o konsoli Segi będę sobie ten czas umilał takim oto periodykiem: Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Jakiś jutuber zrecenzował. Chyba jest trochę dziwnych błędów przy tłumaczeniu jakby z translatora. —- u mnie etykieta dreamcasta w przygotowaniu. Cytuj
Grześ 380 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Jest numer przesyłki w apce. Teraz czekam na wysyłkę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi