Mantis 1 165 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia A kiedy tak właściwie ten numer ma być? Jakoś mi się obiło o uszy, że w maju. Cytuj
milupl 623 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia 1 godzinę temu, grzybiarz napisał: u mnie etykieta dreamcasta w przygotowaniu. 38 minut temu, Grześ napisał: Jest numer przesyłki w apce. Teraz czekam na wysyłkę U mnie nadal nic. Cytuj
Grześ 412 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia 2 godziny temu, Mantis napisał: A kiedy tak właściwie ten numer ma być? Jakoś mi się obiło o uszy, że w maju. Zmienili datę na 12 kwietnia Cytuj
czapa 677 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Ciekawe czy wyślą mi w 2 osobnych paczkach czy w jednej bo zamówiłem te dwie edycje limitowane osobno. Jak wyślą w jednej to założę spór żeby oddali za wysyłkę Cytuj
Mari4n 471 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia No to jest nas dwóch. Też mam oddzielnie. Cytuj
kotlet_schabowy 2 734 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia Obudziłem się z tematem zamówienia i widzę, że już po aukcji. Jak to było przy poprzednich numerach specjalnych, jak preorder się kończył, to wjeżdżały później ponownie, ale już w wyższej cenie? Cytuj
Mari4n 471 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia Dzisiaj sprawdziłem w apce inpostu, i przyjdą dwie oddzielne paczki. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dud.ek 2 058 Opublikowano 11 kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 kwietnia Odebrałem dzisiaj, zadowolony, a w paczce Saturn Extreme. Pojebałem aukcje przy preorderze 13 Cytuj
łom 2 032 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Mi 30 minut temu wysłali więc koło wtorku powinien być. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia U mnie też już jest w drodze. Gdybym wziął InPost a nie allegrobox to pewnie już jutro bym miał. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia No to mnie allegro zaskoczyło. Właśnie jedzie do boxa i dziś odbiór. Cytuj
grzybiarz 10 315 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia A kiedy premiera tego? Chyba miało być w maju? Później jakoś w kwietniu? na stronce http://retroklimaty.prv.pl widnieje że niby od wczoraj, więc dziś już pierwsze osoby powinny dostać numer. U mnie nadal w przygotowaniu, extreme nie dotarł, a reedycje top secret nawet nie wydrukowali… Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia No u mnie już w allegromacie, później sobie odbiorę Cytuj
iluck85 2 965 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Ja mam w przygotowaniu. Czyli po weekendzie. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia A ja nie powiem czy mam, kiedy nadane i jak pachnie, bo nikogo to nie obchodzi. 1 Cytuj
czapa 677 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Orzeł wylądował, ale póki co tylko limitka numer 2 Cytuj
tajmeniczy czyletnik 31 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia DREAMCAST EXTREME - polski retro-magazyn okiem redaktora z SEGA-SKY: https://www.youtube.com/watch?v=2p6ntGg6IuA 1 Cytuj
grzybiarz 10 315 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Kupiłem 12.02 i paczka w przygotowaniu Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia U mnie paczka jest w drodze, czyli będzie w poniedziałek (inPost). Ale tylko ten extra numer z Tsuki Iseki Pierwszego zamówienia ze wszystkimi okładkami nawet nie tknęli Cytuj
Postal 638 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia https://www.olx.pl/d/oferta/czasopismo-dreamcast-extreme-CID4042-IDZGSAX.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi