ProstyHeker 1 884 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Co do Sega GT - gra w porządku, ale pamiętam, że model jazdy był strasznie mydlany. Brakowało poczucia kontaktu kół z asfaltem, co jednak Gran Turismo robiło lepiej. Ale MSR, LeMans i F355? Złoto Tokijskie ekstremalne wyścigi też dobrze wspominam. Trochę powtarzalne po pewnym czasie, ale grywalne. 1 1 Cytuj
Mari4n 443 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Od siebie do tego zbioru dorzuciłbym Rent-a-Hero. Gra sama z siebie robi sobie jaja np. Pracujesz dla firmy Seca, a zlecenia przyjmujesz przez konsolę Creamcast. Do tego Segata Sanshiro uczy nowych ciosów. Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Panowie, to temat o gazecie dreamcast extreme, temat o dreamcascie jest kilka działów niżej 1 Cytuj
sph! 841 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Tu jest szansa, że dając gotowca, za 3 miesiące zobaczysz recenzje porządnych gier. Nie będzie wymówek, że ktoś o czymś zapomniał. Cytuj
Pix 917 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego Straszna cisza w tym temacie, ciekawe kto ogarnia numer. Pewnie jakaś osoba, która nie odwiedza forumka. @Konsolite możesz coś zdradzić? Bierzesz udział w tworzeniu tego numeru? Cytuj
Ukukuki 7 051 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego @Pix Kolega nowy jako czytelnik? No Majk, nie ma innego pasjonata DC w redakcji. Co do tego obrazka wcześniej DC miał świetną bibliotekę gierek, jedynie w RPG jest słabiutka. Szkoda ,że nie pociągnął jeszcze te 2-3 lata oficjalnego wsparcia. Miał na to wyjść Colin, Baldur's Gate, Max Payne, GTA3, Age of Empires II, Black & White, Deus Ex, Commando 2, Heroes 3, Half-Life, Microsoft Flight Simulator, Unreal - ciekawe jakby to wyszło. Ogólnie dzęki natywnemu wsparciu Windowsa CE porty z PC sypały się w zapowiedziach ale po ogłoszeniu zamknięcia produkcji wydawcy masowo zamykali projekty. Cytuj
iluck85 2 939 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego 34 minuty temu, Pix napisał: Straszna cisza w tym temacie, ciekawe kto ogarnia numer. Pewnie jakaś osoba, która nie odwiedza forumka. @Konsolite możesz coś zdradzić? Bierzesz udział w tworzeniu tego numeru? Soul z tego forum, maniak gaming, ngeek Cytuj
sph! 841 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego 55 minut temu, Pix napisał: Straszna cisza w tym temacie Bo kto miał za dzieciaka Dreamcasta, ten jest już tak stary, że umarł. 1 Cytuj
Mari4n 443 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego Halo też miało wyjść. Został prototyp, można go sobie sprawdzić. Cytuj
Ukukuki 7 051 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego No miało też na PS2 wyjść ale historia potoczyła się w inną stronę. Cytuj
Konsolite 559 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego 2 godziny temu, Pix napisał: Straszna cisza w tym temacie, ciekawe kto ogarnia numer. Pewnie jakaś osoba, która nie odwiedza forumka. @Konsolite możesz coś zdradzić? Bierzesz udział w tworzeniu tego numeru? Rednaczuje Majk, kilka osób z redakcji + twarze z sieci, a projektem zarządza ulubieniec wszystkich 1 1 Cytuj
Pix 917 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego Dzięki Konsolka, przynajmniej Ty tu czasem wpadniesz. Majk rednaczem? No zobaczymy jak sobie poradzi. Oby tylko tym razem uważał bardziej przy "szukaniu inspiracji" podczas pisania tekstów 2 Cytuj
Konsolite 559 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego 9 godzin temu, Pix napisał: Dzięki Konsolka, przynajmniej Ty tu czasem wpadniesz. Majk rednaczem? No zobaczymy jak sobie poradzi. Oby tylko tym razem uważał bardziej przy "szukaniu inspiracji" podczas pisania tekstów Jak jest oznaczenie / powiadomienie to zawsze szybciej wbije nahszybciej mnie obecnie złapać na discordzie wciśnij start / pograduszki - zapraszam Cytuj
milupl 621 Opublikowano 18 lutego Opublikowano 18 lutego W dniu 17.02.2024 o 09:48, Ukukuki napisał: Miał na to wyjść Colin, Baldur's Gate, Max Payne, GTA3, Age of Empires II, Black & White, Deus Ex, Commando 2, Heroes 3, Half-Life, Microsoft Flight Simulator, Unreal Tournament - ciekawe jakby to wyszło. UT wyszedł oficjalnie, H-L też wyszedł, ale mniej oficjalnie. A co do DC extreme to cieszę się, bo to moja pierwsza konsola kupiona na giełdzie elektronicznej we Wrocławiu za 350 zł. Podczas wyjazdów w weekend do szkoły pobyt na giełdzie był obowiązkowy. Zawsze 2-3 nowe gry wpadały. Nigdy nie zapomnę tego specyficznego klimatu gier na DC, a takie pozycje jak Conflict Zone(dla mnie najlepsza gra na dc, setki godzin w skirmish), Soul Calibur, Metropolis Street Racer, Rayman 3, Virtua Tennis, RE Code Veronica, Outtrigger, Unreal Tournament, Q3:Arena, długo by wymieniać. Cytuj
Mari4n 443 Opublikowano 18 lutego Opublikowano 18 lutego Na Dreamcasta był Rayman 2, trójka już nie. Cytuj
Ukukuki 7 051 Opublikowano 18 lutego Opublikowano 18 lutego 3 godziny temu, milupl napisał: UT wyszedł oficjalnie, H-L też wyszedł, ale mniej oficjalnie. Kurde myślałem o Unreal a napisałem Unreal Turnament w którego się sam zagrywałem na DC. Cytuj
KrYcHu_89 2 316 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego https://www.eurogamer.net/segas-new-crazy-taxi-game-aaa-in-scope?utm_source=feed&utm_medium=rss&utm_campaign=feed Cytuj
Mari4n 443 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego I ta piękna ankieta "z jaką płcią się utożsamiasz" w artykule z linku 3 1 Cytuj
sph! 841 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego W czasach Dreamcasta były tylko dwie. Spoiler Teraz też są tylko dwie. Cytuj
Rudzik21 0 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Mam nadzieję, że zdążycie jeszcze zmienić nr 2 na okładce skoro to pierwszy numer Dreamcast Extreme. Czekam niecierpliwie na przesyłkę. Zamówiony egzemplarz z Shenmue na froncie :) Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Death Crimson 2 dostało fanowskie tłumaczenie. Cool Cool Toon także. Odkurzyliście już Dreamcasty? Pistolety i marakasy naszykowane? (tak! Cool Cool Toon obsługuje marakasy! przeczytałem sterowanie i na razie wróciłem do Samba de Amigo :D). Cytuj
Mari4n 443 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Właśnie nie mam lightguna, bo granie w Death Crimson na padzie to skrajny masochizm. Za to ostatnio kupiłem puru puru pack. Od razu lepiej się gra. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca @Roger czy w związku z planowaną zmianą wydawcy, nr Dreamcast Extreme jest w jakiś sposób zagrożony nie wydaniem? Cytuj
kaj.dam 15 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca @mitra wygląda że nie bo na fb PSX Extreme właśnie wjechało info że wysylka bedzie nawet wczesniej (12 kwietnia) + wjechala kolejna limitka Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca Kolejna limitka, dobre. Ten Łapusz to niezły biznesmen, znowu muszę mu sypnąć groszem 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi