Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecie gry snesowe ogrywało się w 2001 roku na emulatorach, na PC. I do dziś się ogrywa - grafa 2D tak się nie zestarzała, a muzycznie to brzmi lepiej niż midówki. 

• Plusik 1
  • This 1
Opublikowano

Pewnie. I nintendencja i spolszczone romy mziaba. FFIV był moim pierwszym ukończonym fajnalem. 

Myślę, że dziś SNESa można zemulować na kalkulatorze, więc każdy będzie chciał poczytać o tych perełkach. 

• Plusik 2
Opublikowano
15 godzin temu, Perez napisał:

Tak że wszystko co dotyczy tych, jak dobrze liczę, 5 numerów specjalnych jest u Łapusza. 

Pegasus, Saturn, PS2 i teraz Dreamcast to cztery, było coś jeszcze?

Opublikowano

To ile w końcu tej super specjalnej edycji jest? 

Ja to już nic nie rozumiem z tego, bo tłumaczenie wygląda tak, że sprzedał za dużo, więc teraz resetuje tamtą ofertę i jeszcze raz robi sprzedaż od zera. Czy tak?

Oburzenie oburzeniem, a pewno jutro już się wyprzeda, hyhy.

W praktyce pewno będzie druknięte ile będzie trzeba, bo i kto to sprawdzi ;D

Echh, Łapusz :-)

Opublikowano
Godzinę temu, sph! napisał:

Któreś miał chyba ręcznie numerować, to może się sypnąć jak będzie więcej.

To musiałaby zostać przeprowadzona szeroka akcja pt. "kto jaki ma numer?".

Łapusz będzie naklejać takie zielone "cenówki", jak te z indeksem do 1/97? ;D

A tak w ogóle, to nie wiązałbym z tymi wszystkimi limitkami jakichś szczególnych możliwości wzbogacenia się za kilkanaście czy kilkadziesiąt lat. Oryginalny, pierwszy numer, dobijał do circa 200-250 zyli. Zatem kto chciał kupić teraz, to pewno kupił. Tak sądzę. ;)

Opublikowano

Lipa,że nie można zwrócić zwykłego numeru, bo minęło 14 dni. Napisałem wiadomość o prośbę zwrotu bo zamówiłem ten limitowany. Zobaczymy co odpiszą. Jak się nie zgodzą, to anuluję limitke.

Opublikowano
W dniu 17.03.2024 o 18:09, aux napisał:

Ten Łapusz to niereformowalny jest xD

Albo w stanie wskazującym wykonuje obowiązki... innego wytłumaczenia nie ma.

Opublikowano

Lapusz odchodzi ale chciałbym aby jeszcze się wyjasnilo  jak wyszło z okładkami okami. Dostaliście?? Prosiliście się i dostaliście. Czy w ogóle nie dostaliście?

Druga sprawa to ten konkurs Saturna, czy czego tam było (w ps2 też chyba coś było). Kiedy wyniki????? 

Opublikowano
2 minuty temu, grzybiarz napisał:

Lapusz odchodzi ale chciałbym aby jeszcze się wyjasnilo  jak wyszło z okładkami okami. Dostaliście?? Prosiliście się i dostaliście.

Musiałem napisać do pani Marlenki, ale wysłala tego samego dnia.

Opublikowano
22 godziny temu, grzybiarz napisał:

Lapusz odchodzi ale chciałbym aby jeszcze się wyjasnilo  jak wyszło z okładkami okami. Dostaliście?? Prosiliście się i dostaliście. Czy w ogóle nie dostaliście?

Druga sprawa to ten konkurs Saturna, czy czego tam było (w ps2 też chyba coś było). Kiedy wyniki????? 

Dosyalem od razu z patronajta bez pytania. Razem z kolejnym zerowym.

• 2 tygodnie później...