darkos 4 317 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Chce znów przeżyć te niesamowite eksploracje. Nic juz nie pamietam z tej niesamowitej trójki, wiec wiem że nie bedzie to odświeżenie, ale w pewnym sensie przygoda na nowo. Pamietam tylko jakiś zatopiony statek, jakiś labirynty, ktory zalewala woda i rękę midasa. Kto jeszcze bedzie ogrywac remastera? Cytuj
LiŚciu 1 342 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Zatopiony statek to w dwójce. Chyba najlepsza i najbardziej klimatyczna miejscówka a tamtych TR. 1 Cytuj
Masorz 13 200 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 16 minut temu, darkos napisał: Chce znów przeżyć te niesamowite eksploracje. Nic juz nie pamietam z tej niesamowitej trójki, wiec wiem że nie bedzie to odświeżenie, ale w pewnym sensie przygoda na nowo. Pamietam tylko jakiś zatopiony statek, jakiś labirynty, ktory zalewala woda i rękę midasa. Kto jeszcze bedzie ogrywac remastera? Już dawno zakupione w Argentynie Cytuj
Szermac 2 794 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego (edytowane) Jakby co to jest uwspółcześnione sterowanie, z tym że jak gramy tank controls mamy więcej opcji jeśli chodzi o skoki na bogi, w tył itp. Szkoda, że sterowanie 3D jest pozbawione bardzo przydatnych ruchów xd Edytowane 14 lutego przez Szermac Cytuj
Rudiok 3 373 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego TR1 <3 Aż mnie pozytywnie skręca na myśl o poziomie Cistern albo o sfinksie. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BRY@N 1 534 Opublikowano 14 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 lutego Po odpaleniu gry serio jest taki komunikat? Cytat Gry z tej kolekcji zawierają obraźliwe przedstawienia ludzi i kultur zakorzenionych w uprzedzeniach rasowych i etnicznych. Te stereotypy są głęboko krzywdzące, niewybaczalne i nie są zgodne z naszymi wartościami w Crystal Dynamics. Zamiast usuwać tę treść, zdecydowaliśmy się zaprezentować ją tutaj w oryginalnej, niezmienionej formie, w nadziei, że uznamy jej szkodliwy wpływ i wyciągniemy z niej wnioski 16 2 Cytuj
dominalien 266 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Wolę mieć taki komunikat na początku niż wybielanie (heh) historii, gdzie czarni byli lordami w 18 wieku. Cieszy mnie, że jest teraz taki wytrych i można coś obejrzeć/w coś zagrać co się dzieje 100 lat temu i nie wygląda jak Ted Lasso. Cytuj
Bartg 5 502 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 9 minutes ago, BRY@N said: Po odpaleniu gry serio jest taki komunikat? Tak Jak się cieszę, że mogłem w takie gierki grać za dzieciaka i się takimi rzeczami nie przejmować i jednocześnie współczuje np. synowi, że dorasta teraz w takim klimacie 3 Cytuj
BRY@N 1 534 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Wiadomo, że lepiej taki komunikat i treść zgodna z oryginałem. Straszne jest to, że takie komunikaty są w ogóle potrzebne. Gra jest w pudełku na PS4 czy tylko cyfra? Cytuj
Szermac 2 794 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Można w locie przełączać się między starym a nowym wyglądem, nieco można sobie tym pomóc, bo po staremu jest jaśniej i "czyściej" i łatwiej dostrzec jakieś sekretne miejsca Cytuj
Mejm 15 336 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 18 minut temu, Szermac napisał: po staremu jest jaśniej i "czyściej" i łatwiej dostrzec jakieś sekretne miejsca Chyba ze grasz w 3ke. Cytuj
Nyu 773 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Uwaga, bo jak można było się spodziewać, nowoczesne sterowanie ssie niemiłosiernie. Więc tylko w tanka idziemy, proszę państwa. 1 Cytuj
Wredny 9 598 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Widziałem wczoraj materiał DF i zajebiście to odświeżyli - to zdecydowanie coś więcej niż zwykły remaster. No i to przełączanie w locie (choć classic tylko 30fps). Kurde, myślałem, że to w pudełeczku wydadzą - trochę zawód, bo chciałem mieć te klasyki na półce 1 1 Cytuj
Szermac 2 794 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 15 minut temu, Nyu napisał: Uwaga, bo jak można było się spodziewać, nowoczesne sterowanie ssie niemiłosiernie. Więc tylko w tanka idziemy, proszę państwa. No nie da się optymalnie poruszać tym nowoczesnym po tych klockach wszystkich Cytuj
Nyu 773 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego No na r/tombraider jest mega hejcik na modern controls. A można się było spodziewać, bo nie pokazywali go przed premierą. Na pewno dla wielu ludzi niewychowanych na tankach będzie od razu można grać, a tanka uczyliby się dość długo. Najgorzej podobno podczas walki. Cytuj
Szermac 2 794 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 2 minuty temu, Nyu napisał: Najgorzej podobno podczas walki. Dokładnie, po pierwszej wataszce wilków przełączyłem na tanki bo tragedia Cytuj
Mejm 15 336 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Funfact. W jedynce Lara miala krotkie wlosy ze wzgledow technicznych, ale byla od poczatku planowana z warkoczem. W remasterze dodali. Ladnie to wyglada. Jako pciarz az takiego szoku kulturowego nie mam ale jednak. Niedawno konczylem 1-4 to przejde sobie ostatniego z klasycznych czyli Kroniki. A o co chodzi z tym komunikatem? Co tam w 1-3 bylo stereotypowe i wysmiewane? Cytuj
Bzduras 12 672 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Pewnie jakieś płatki śniegu by się spłakały, że indianiny i mudziny mają mocne akcenty w grze. Z grubsza taka plansza dupochronowa żeby nikt się nie doczepił, w MGS Master Collection jest podobnie. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Na reseterze niespecjalnie się tym przejęli. Największe obsranie na steamie Imo bez sensu walczyć z poprawnością polityczną. Chcesz dobrze a Karyna_69 i jej armia płatków i tak napisze, że wolałaby cenzurę bo w jej mniemaniu pokazali tym, że są chciwi i $30 cenią wyżej. Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Jedynka była w miarę łatwa bez opisu ale trójka to dżungli nie mogłem przejść. Chociaż miałem wtedy z 11 lat to może dlatego. Aleeee przydałoby się mi w remsaterku wciśnięcie gałki i wskazanie celu jak w dead space np 8 minut temu, Mejm napisał: Niedawno konczylem 1-4 O kurla, wspierałes sie jutubem? Cytuj
Bzduras 12 672 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 1 minutę temu, Dr.Czekolada napisał: Na reseterze niespecjalnie się tym przejęli. Największe obsranie na steamie Forumy gry Steama to ostatnio największe rakowisko jakie istnieje. Często czytać się tego nie da. Cytuj
SlimShady 3 403 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego (edytowane) 7 minut temu, Bzduras napisał: Pewnie jakieś płatki śniegu by się spłakały, że indianiny i mudziny mają mocne akcenty w grze. Z grubsza taka plansza dupochronowa żeby nikt się nie doczepił, w MGS Master Collection jest podobnie. Jak na moje, to mocno na wyrost, bo nie kojarzę, żeby coś tam strasznego się działo. Jedynie, gdzie mógłbym taką planszę zrozumieć(no i jest takowa), to może Mafia 3, bo konkretne realia, gdzie czarnuchy i segregacje na każdym kroku, i zawsze lepsze to, niż cenzura. Zaraz dojdziemy do tego, że Papu Papu z Crasha kogoś obraża. Edytowane 14 lutego przez SlimShady Cytuj
Nyu 773 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Plansza z napisem "ta gra nie ma zamiaru kogoś obrazić" wywołuje jak zwykle niesamowite kontrowersje. Zupełnie jak kiedyś "zbieżność nazwisk i osób jest przypadkowa". A nie, czekaj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi