darkos 4 294 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Chce znów przeżyć te niesamowite eksploracje. Nic juz nie pamietam z tej niesamowitej trójki, wiec wiem że nie bedzie to odświeżenie, ale w pewnym sensie przygoda na nowo. Pamietam tylko jakiś zatopiony statek, jakiś labirynty, ktory zalewala woda i rękę midasa. Kto jeszcze bedzie ogrywac remastera? Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 367 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Zatopiony statek to w dwójce. Chyba najlepsza i najbardziej klimatyczna miejscówka a tamtych TR. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 183 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 16 minut temu, darkos napisał: Chce znów przeżyć te niesamowite eksploracje. Nic juz nie pamietam z tej niesamowitej trójki, wiec wiem że nie bedzie to odświeżenie, ale w pewnym sensie przygoda na nowo. Pamietam tylko jakiś zatopiony statek, jakiś labirynty, ktory zalewala woda i rękę midasa. Kto jeszcze bedzie ogrywac remastera? Już dawno zakupione w Argentynie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 588 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Wiadomix, że ogrywane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 588 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego (edytowane) Jakby co to jest uwspółcześnione sterowanie, z tym że jak gramy tank controls mamy więcej opcji jeśli chodzi o skoki na bogi, w tył itp. Szkoda, że sterowanie 3D jest pozbawione bardzo przydatnych ruchów xd Edytowane 14 Lutego przez Szermac Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 333 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego TR1 <3 Aż mnie pozytywnie skręca na myśl o poziomie Cistern albo o sfinksie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BRY@N 1 400 Opublikowano 14 Lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Po odpaleniu gry serio jest taki komunikat? Cytat Gry z tej kolekcji zawierają obraźliwe przedstawienia ludzi i kultur zakorzenionych w uprzedzeniach rasowych i etnicznych. Te stereotypy są głęboko krzywdzące, niewybaczalne i nie są zgodne z naszymi wartościami w Crystal Dynamics. Zamiast usuwać tę treść, zdecydowaliśmy się zaprezentować ją tutaj w oryginalnej, niezmienionej formie, w nadziei, że uznamy jej szkodliwy wpływ i wyciągniemy z niej wnioski 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 255 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Wolę mieć taki komunikat na początku niż wybielanie (heh) historii, gdzie czarni byli lordami w 18 wieku. Cieszy mnie, że jest teraz taki wytrych i można coś obejrzeć/w coś zagrać co się dzieje 100 lat temu i nie wygląda jak Ted Lasso. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 434 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 9 minutes ago, BRY@N said: Po odpaleniu gry serio jest taki komunikat? Tak Jak się cieszę, że mogłem w takie gierki grać za dzieciaka i się takimi rzeczami nie przejmować i jednocześnie współczuje np. synowi, że dorasta teraz w takim klimacie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 400 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Wiadomo, że lepiej taki komunikat i treść zgodna z oryginałem. Straszne jest to, że takie komunikaty są w ogóle potrzebne. Gra jest w pudełku na PS4 czy tylko cyfra? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 588 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Można w locie przełączać się między starym a nowym wyglądem, nieco można sobie tym pomóc, bo po staremu jest jaśniej i "czyściej" i łatwiej dostrzec jakieś sekretne miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 251 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 18 minut temu, Szermac napisał: po staremu jest jaśniej i "czyściej" i łatwiej dostrzec jakieś sekretne miejsca Chyba ze grasz w 3ke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 739 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Uwaga, bo jak można było się spodziewać, nowoczesne sterowanie ssie niemiłosiernie. Więc tylko w tanka idziemy, proszę państwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Widziałem wczoraj materiał DF i zajebiście to odświeżyli - to zdecydowanie coś więcej niż zwykły remaster. No i to przełączanie w locie (choć classic tylko 30fps). Kurde, myślałem, że to w pudełeczku wydadzą - trochę zawód, bo chciałem mieć te klasyki na półce 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 588 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 15 minut temu, Nyu napisał: Uwaga, bo jak można było się spodziewać, nowoczesne sterowanie ssie niemiłosiernie. Więc tylko w tanka idziemy, proszę państwa. No nie da się optymalnie poruszać tym nowoczesnym po tych klockach wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 739 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego No na r/tombraider jest mega hejcik na modern controls. A można się było spodziewać, bo nie pokazywali go przed premierą. Na pewno dla wielu ludzi niewychowanych na tankach będzie od razu można grać, a tanka uczyliby się dość długo. Najgorzej podobno podczas walki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 588 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2 minuty temu, Nyu napisał: Najgorzej podobno podczas walki. Dokładnie, po pierwszej wataszce wilków przełączyłem na tanki bo tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 251 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Funfact. W jedynce Lara miala krotkie wlosy ze wzgledow technicznych, ale byla od poczatku planowana z warkoczem. W remasterze dodali. Ladnie to wyglada. Jako pciarz az takiego szoku kulturowego nie mam ale jednak. Niedawno konczylem 1-4 to przejde sobie ostatniego z klasycznych czyli Kroniki. A o co chodzi z tym komunikatem? Co tam w 1-3 bylo stereotypowe i wysmiewane? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 315 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Pewnie jakieś płatki śniegu by się spłakały, że indianiny i mudziny mają mocne akcenty w grze. Z grubsza taka plansza dupochronowa żeby nikt się nie doczepił, w MGS Master Collection jest podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Na reseterze niespecjalnie się tym przejęli. Największe obsranie na steamie Imo bez sensu walczyć z poprawnością polityczną. Chcesz dobrze a Karyna_69 i jej armia płatków i tak napisze, że wolałaby cenzurę bo w jej mniemaniu pokazali tym, że są chciwi i $30 cenią wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Jedynka była w miarę łatwa bez opisu ale trójka to dżungli nie mogłem przejść. Chociaż miałem wtedy z 11 lat to może dlatego. Aleeee przydałoby się mi w remsaterku wciśnięcie gałki i wskazanie celu jak w dead space np 8 minut temu, Mejm napisał: Niedawno konczylem 1-4 O kurla, wspierałes sie jutubem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 315 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 1 minutę temu, Dr.Czekolada napisał: Na reseterze niespecjalnie się tym przejęli. Największe obsranie na steamie Forumy gry Steama to ostatnio największe rakowisko jakie istnieje. Często czytać się tego nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego (edytowane) 7 minut temu, Bzduras napisał: Pewnie jakieś płatki śniegu by się spłakały, że indianiny i mudziny mają mocne akcenty w grze. Z grubsza taka plansza dupochronowa żeby nikt się nie doczepił, w MGS Master Collection jest podobnie. Jak na moje, to mocno na wyrost, bo nie kojarzę, żeby coś tam strasznego się działo. Jedynie, gdzie mógłbym taką planszę zrozumieć(no i jest takowa), to może Mafia 3, bo konkretne realia, gdzie czarnuchy i segregacje na każdym kroku, i zawsze lepsze to, niż cenzura. Zaraz dojdziemy do tego, że Papu Papu z Crasha kogoś obraża. Edytowane 14 Lutego przez SlimShady Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 739 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Plansza z napisem "ta gra nie ma zamiaru kogoś obrazić" wywołuje jak zwykle niesamowite kontrowersje. Zupełnie jak kiedyś "zbieżność nazwisk i osób jest przypadkowa". A nie, czekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi