Rudiok 3 373 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Tylko jakieś Giga Chady znajdowały wszystkie znajdźki bez solucji. Do dziś pamiętam niewidzialną półkę z amunicją przy Sfinksie w TR1. Cytuj
iluck85 2 939 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Chyba nadal jest, bo ammo wisiało w powietrzu. Drugi raz musiałem użyć poradnika- Kopalnia. Brakowało 3 elementu... Cytuj
Agent_Man 163 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Teraz, iluck85 napisał: Chyba nadal jest, bo ammo wisiało w powietrzu. Drugi raz musiałem użyć poradnika- Kopalnia. Brakowało 3 elementu... No jest, ta nowa wersja to dokładna kopia oryginałów z lepszą grafą i paroma dodatkowymi bzdetami. @Rudiok Na tej niewidzialnej półce były do zgarnięcia uzi i amunicja do nich. Cytuj
iluck85 2 939 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego A co to jest za „DLC” do jedynki. To jakieś misje? Plansza do zaliczenia? Cytuj
Agent_Man 163 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Kilka dodatkowych etapów do przejścia. Tak samo z dodatkiem "Golden mask" do TR2. 1 Cytuj
iluck85 2 939 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego (edytowane) Szału nie ma. Miło po latach skończyć Robię przerwę i odpalam 2. Apka Xboxa pokazuje 19h. Edytowane 25 lutego przez iluck85 2 Cytuj
Agent_Man 163 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego @iluck85 Dobra rada jak już zaczniesz TR3. Początkowe etapy rozgrywają się w Indiach, później masz kilka miejscówek do wyboru. Zacznij najlepiej od Newady, dowiesz się dlaczego w grze Cytuj
iluck85 2 939 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego 2 pamiętam że Wenecja i dalej nie wiem co jest. 3 mi coś świta z Nevada właśnie, dżungla i chyba jakieś zimowe klimaty. Cytuj
LiŚciu 1 342 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego W TR3 Dżungla na start obligatoryjna a później będzie opcja wyboru. Londyn, Nevada lub Południowy Pacyfik. Po przejęciu tych 3 regionów jest Antarktyda dopiero. 1 1 Cytuj
MEVEK 3 582 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego W dniu 25.02.2024 o 22:13, iluck85 napisał: Szału nie ma. Miło po latach skończyć Robię przerwę i odpalam 2. Apka Xboxa pokazuje 19h. Podpowiedz mi prosze bo juz pamiecia nie siegam. Jest jakis wybor poziomow w TR1 aby znajdzki dozbierac ? Nie usmiecha mi sie maraton robic jezeli tylko kilka poziomow przegapilem Cytuj
iluck85 2 939 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego (edytowane) Nie widziałem, ale też nie szukałem w menu. Mogę wieczorem sprawdzić. Ale obstawiam że brakuje takiej opcji. Edytowane 27 lutego przez iluck85 Cytuj
Badus 276 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Jeżeli to jest pure remaster, to na bank wyboru poziomów nie ma; nigdzie też nie znalazłem takiej opcji w mediach. Cytuj
Lukas_AT 1 196 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca Skusiłem się jednak i kupiłem na PS5. Właśnie ukończyłem Peru w jedynce. Dobrze się gra. Eksploracja i łamigłówki nadal wciągają. Nowe sterowanie co prawda do niczego się nie nadaje, ale nie mam żadnego problemu ze starym. Myślałem, że będzie trudno wrócić do starego sterowania, ale wcale nie jest ono aż tak archaiczne jakby mogło się wydawać. Grałem w o wiele więcej nowszych gier z gorszym sterowaniem, które wyszły lata później. Grafika jest sporo poprawiona. Tak naprawdę zrobiona od nowa. Nie wróciłbym już do oryginałów właśnie przez pikselozę, a więc ten remaster dla mnie idealny. Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja W dniu 9.05.2024 o 06:28, messer88 napisał(a): będą pudełeczka https://limitedrungames.com/search?q=TOMB+RAIDER+I-III Cytuj
Rtooj 1 646 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Wleci deluxik z sekrecikami w formie książeczki, ciekawe czy będzie tak dobrze jak swego czasu w playerstation plus. Ale brak tej wersji na xboxa to jakiś cios w mordę. Cytuj
Czoperrr 5 192 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja 5 hours ago, Rtooj said: Wleci deluxik z sekrecikami w formie książeczki, ciekawe czy będzie tak dobrze jak swego czasu w playerstation plus. Ale brak tej wersji na xboxa to jakiś cios w mordę. ? Jest Xbox One + Smart Delivery. Cytuj
Bzduras 12 672 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja Pewnie mu chodziło o wersję pudełka na Seriesa, ale to przecież przy Smart Delivery nie ma znaczenia. Cytuj
Rtooj 1 646 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja 4 godziny temu, Czoperrr napisał(a): ? Jest Xbox One + Smart Delivery. Czytałem że wersja z książeczką z sekretami nie będzie wydana na xboxa. Cytuj
MacLeSkr 30 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja Okazuje się, że wersja na płycie będzie dostępna w normalnych sklepach, a nie tylko poprzez Limited Run Games. Wydawcą będzie Cenega, a pierwsze sklepy już zbierają zamówienia, chociażby Gamefinity. 2 1 1 Cytuj
Wredny 9 598 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja I na takie info czekałem, bo nie chcę mrozić kasy na rok u LRG. Szkoda, że z tych ich reklam nie wynika jasno, co jest typowo ich "exclusive'm", a co wyjdzie później w retailu. 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 22 maja Autor Opublikowano 22 maja Dzień dobry. Po ile kolekcjonerka? 800 zł Do widzenia Cytuj
Ukukuki 7 058 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja LRG to te curvy co nagrywały gierki na zwykłych nagrywarkach a nie tłoczyły płytek, później nie chciały działać na konsoli 3DO - tak dla przypomnienia. No i taka nagrywana płytka żyje tylko kilka lat w przeciwieństwie do tłoczonej która może pociągnąć kilkadziesiąt lat. Cytuj
krzysiek923 1 681 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja Teraz, Ukukuki napisał(a): No i taka nagrywana płytka żyje tylko kilka lat w przeciwieństwie do tłoczonej która może pociągnąć kilkadziesiąt lat. Mam nagrywane płyty, które bezproblemowo działają już 20 lat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi