SnoD 2 342 Opublikowano środa o 12:02 Opublikowano środa o 12:02 (edytowane) A Ty potrafisz przeczytać jednozdaniowego posta ze zrozumieniem, czy może masz na to za dużo pustej przestrzeni między uszami? :p Edytowane środa o 12:02 przez SnoD 2 Cytuj
Bzduras 12 763 Opublikowano środa o 18:43 Opublikowano środa o 18:43 Czarny deck w ogóle da się przejść? Po chyba 15 podejściach już witałem się z gąską,i jeb - w ostatnim wejściu przeszkadzajka na 300k. A GDYBY BYŁA NORMALNA TO BYM WYGRAŁ W KOŃCU Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano środa o 19:31 Opublikowano środa o 19:31 Przepadłem, co za narkotyk, wybieranie decków to jakbym wybierał w maskach w Hotline Miami. @Kmiot zrobił mi super prezencik na święta, za niedługo wjeżdża Portal więc powinno się śmigać jeszcze lepiej, szkoda, że bez dotyku, ale może skuszę się i na wersję mobilną? 1 Cytuj
Rtooj 1 664 Opublikowano środa o 20:29 Opublikowano środa o 20:29 Zacząłem dzisiaj grać na telefonie i bardzo żałuję. Łudziłem się że jako że nie gram w karty a pokera znam tylko z klasowego grania na religii to szybko mnie odrzuci, a to dziadostwo wszystko wyjaśnia i po 30 minutach gra się w to jak w każdego innego rogalika. Co to znaczy "robię talię"? Można w tej grze zrobić jakieś permanentne postępy poza odkrywaniem galerii kart i nowych talii? Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano środa o 21:51 Opublikowano środa o 21:51 Ja gram na Rog Ally przez xCloud w wersję z Xboxa, więc jest mobilnie i z achievementami Cytuj
Bzduras 12 763 Opublikowano środa o 21:53 Opublikowano środa o 21:53 Godzinę temu, Rtooj napisał(a): Można w tej grze zrobić jakieś permanentne postępy poza odkrywaniem galerii kart i nowych talii? Nie, odkrywanie jokerów i znaczników to jedyny progress jaki wykonujesz. Nie ma żadnych upgrejdów, boosterów i innych trwałych pomagaczy. Cytuj
Rtooj 1 664 Opublikowano środa o 22:19 Opublikowano środa o 22:19 Spoko, mocny przeskok jest gdy w 7 rozdaniu trzeba zrobić zamiast 40 000 - 100 000. Na razie dla mnie nie do zrobienia, ale widzę że wy tu macie wyniki w milionach. Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano czwartek o 07:30 Opublikowano czwartek o 07:30 Jak ta gra działa na telefonach? Czcionka czytelna i jest też polski język? Cytuj
Rtooj 1 664 Opublikowano czwartek o 08:29 Opublikowano czwartek o 08:29 58 minut temu, Rotevil napisał(a): Jak ta gra działa na telefonach? Czcionka czytelna i jest też polski język? Tak i tak, ten styl retro CRT ma niesamowity urok, te kształty w tle przypominają mi jakieś tło w demówkach z psxa. 1 Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano czwartek o 19:13 Opublikowano czwartek o 19:13 (edytowane) 20 godzin temu, Rtooj napisał(a): Spoko, mocny przeskok jest gdy w 7 rozdaniu trzeba zrobić zamiast 40 000 - 100 000. Na razie dla mnie nie do zrobienia, ale widzę że wy tu macie wyniki w milionach. Po jakimś czasie pojawia się tryb bez limitu rund i można grać bez końca, a z czasem te bonusy nakładają się na siebie więc te wyniki są coraz wyższe. Edytowane czwartek o 19:14 przez SnoD Cytuj
Rtooj 1 664 Opublikowano czwartek o 19:15 Opublikowano czwartek o 19:15 Trochę pograłem więcej i męczące są te ilości różnych kart, wygląda to tak jakby samymi jokerami gry się nie dało przejść, trzeba się bawić w te umocnienia, duchy i taroty. Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano czwartek o 19:31 Opublikowano czwartek o 19:31 No i w tym cała zabawa 1 Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano wczoraj o 17:07 Opublikowano wczoraj o 17:07 21 godzin temu, Rtooj napisał(a): Trochę pograłem więcej i męczące są te ilości różnych kart, wygląda to tak jakby samymi jokerami gry się nie dało przejść, trzeba się bawić w te umocnienia, duchy i taroty. Paradoksalnie - da się, czasem uda się zgromadzić taki zestaw, że sam fakt, że cokolwiek zagrasz obsypuje cię punktami, choć wiadomo, o wiele trudniej to sklecić. Cytuj
Daffy 10 626 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Jak masz farta do losowan i wpadną odpowiednie jokery jeszcze holograficzne lub w folii to na karty duchów i tarota możesz w ogóle nie patrzeć Pamiętajcie też że jokery działają w kolejności od lewego do prawego i można je przemieniac u góry, czasem to też ma kluczowe znaczenie Cytuj
smallv86 861 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Moja najlepsza reka to bylo jakies 1.5 miliona ale widzialem ze jest achivment za 100.000.000 Cytuj
Bzduras 12 763 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 1 godzinę temu, Daffy napisał(a): Pamiętajcie też że jokery działają w kolejności od lewego do prawego i można je przemieniac u góry, czasem to też ma kluczowe znaczenie +x do mnożnika na lewo, mnożnik razy X na prawo. Inaczej oddaje się punkciki za darmo. Cytuj
Rtooj 1 664 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Przeszedlem wczoraj pierwszy raz samymi jokerami, dokladnie 3-ma. mnoznik 120 za zmiany kart w sklepie, x3 za puste miejsca po jokerach i 1,5 za cos tam. Ale trochę mi się już nie chce bo za dużo tu jednak zależy od losowania jokerów, a wczytywać w te karty tarota i planety mi się nie chce. No i szkoda że nie ma permanentnych ulepszeń. Za mało nagród za przejście by otrzeć łzy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi