SnoD 2 342 Opublikowano środa o 12:02 Opublikowano środa o 12:02 (edytowane) A Ty potrafisz przeczytać jednozdaniowego posta ze zrozumieniem, czy może masz na to za dużo pustej przestrzeni między uszami? :p Edytowane środa o 12:02 przez SnoD 2 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano środa o 18:43 Opublikowano środa o 18:43 Czarny deck w ogóle da się przejść? Po chyba 15 podejściach już witałem się z gąską,i jeb - w ostatnim wejściu przeszkadzajka na 300k. A GDYBY BYŁA NORMALNA TO BYM WYGRAŁ W KOŃCU Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano środa o 19:31 Opublikowano środa o 19:31 Przepadłem, co za narkotyk, wybieranie decków to jakbym wybierał w maskach w Hotline Miami. @Kmiot zrobił mi super prezencik na święta, za niedługo wjeżdża Portal więc powinno się śmigać jeszcze lepiej, szkoda, że bez dotyku, ale może skuszę się i na wersję mobilną? 1 Cytuj
Rtooj 1 664 Opublikowano środa o 20:29 Opublikowano środa o 20:29 Zacząłem dzisiaj grać na telefonie i bardzo żałuję. Łudziłem się że jako że nie gram w karty a pokera znam tylko z klasowego grania na religii to szybko mnie odrzuci, a to dziadostwo wszystko wyjaśnia i po 30 minutach gra się w to jak w każdego innego rogalika. Co to znaczy "robię talię"? Można w tej grze zrobić jakieś permanentne postępy poza odkrywaniem galerii kart i nowych talii? Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano środa o 21:51 Opublikowano środa o 21:51 Ja gram na Rog Ally przez xCloud w wersję z Xboxa, więc jest mobilnie i z achievementami Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano środa o 21:53 Opublikowano środa o 21:53 Godzinę temu, Rtooj napisał(a): Można w tej grze zrobić jakieś permanentne postępy poza odkrywaniem galerii kart i nowych talii? Nie, odkrywanie jokerów i znaczników to jedyny progress jaki wykonujesz. Nie ma żadnych upgrejdów, boosterów i innych trwałych pomagaczy. Cytuj
Rtooj 1 664 Opublikowano środa o 22:19 Opublikowano środa o 22:19 Spoko, mocny przeskok jest gdy w 7 rozdaniu trzeba zrobić zamiast 40 000 - 100 000. Na razie dla mnie nie do zrobienia, ale widzę że wy tu macie wyniki w milionach. Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano czwartek o 07:30 Opublikowano czwartek o 07:30 Jak ta gra działa na telefonach? Czcionka czytelna i jest też polski język? Cytuj
Rtooj 1 664 Opublikowano czwartek o 08:29 Opublikowano czwartek o 08:29 58 minut temu, Rotevil napisał(a): Jak ta gra działa na telefonach? Czcionka czytelna i jest też polski język? Tak i tak, ten styl retro CRT ma niesamowity urok, te kształty w tle przypominają mi jakieś tło w demówkach z psxa. 1 Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano czwartek o 19:13 Opublikowano czwartek o 19:13 (edytowane) 20 godzin temu, Rtooj napisał(a): Spoko, mocny przeskok jest gdy w 7 rozdaniu trzeba zrobić zamiast 40 000 - 100 000. Na razie dla mnie nie do zrobienia, ale widzę że wy tu macie wyniki w milionach. Po jakimś czasie pojawia się tryb bez limitu rund i można grać bez końca, a z czasem te bonusy nakładają się na siebie więc te wyniki są coraz wyższe. Edytowane czwartek o 19:14 przez SnoD Cytuj
Rtooj 1 664 Opublikowano czwartek o 19:15 Opublikowano czwartek o 19:15 Trochę pograłem więcej i męczące są te ilości różnych kart, wygląda to tak jakby samymi jokerami gry się nie dało przejść, trzeba się bawić w te umocnienia, duchy i taroty. Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano czwartek o 19:31 Opublikowano czwartek o 19:31 No i w tym cała zabawa 1 Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano piątek o 17:07 Opublikowano piątek o 17:07 21 godzin temu, Rtooj napisał(a): Trochę pograłem więcej i męczące są te ilości różnych kart, wygląda to tak jakby samymi jokerami gry się nie dało przejść, trzeba się bawić w te umocnienia, duchy i taroty. Paradoksalnie - da się, czasem uda się zgromadzić taki zestaw, że sam fakt, że cokolwiek zagrasz obsypuje cię punktami, choć wiadomo, o wiele trudniej to sklecić. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano piątek o 19:01 Opublikowano piątek o 19:01 Jak masz farta do losowan i wpadną odpowiednie jokery jeszcze holograficzne lub w folii to na karty duchów i tarota możesz w ogóle nie patrzeć Pamiętajcie też że jokery działają w kolejności od lewego do prawego i można je przemieniac u góry, czasem to też ma kluczowe znaczenie Cytuj
smallv86 862 Opublikowano piątek o 20:46 Opublikowano piątek o 20:46 Moja najlepsza reka to bylo jakies 1.5 miliona ale widzialem ze jest achivment za 100.000.000 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano piątek o 20:54 Opublikowano piątek o 20:54 1 godzinę temu, Daffy napisał(a): Pamiętajcie też że jokery działają w kolejności od lewego do prawego i można je przemieniac u góry, czasem to też ma kluczowe znaczenie +x do mnożnika na lewo, mnożnik razy X na prawo. Inaczej oddaje się punkciki za darmo. 1 Cytuj
Rtooj 1 664 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Przeszedlem wczoraj pierwszy raz samymi jokerami, dokladnie 3-ma. mnoznik 120 za zmiany kart w sklepie, x3 za puste miejsca po jokerach i 1,5 za cos tam. Ale trochę mi się już nie chce bo za dużo tu jednak zależy od losowania jokerów, a wczytywać w te karty tarota i planety mi się nie chce. No i szkoda że nie ma permanentnych ulepszeń. Za mało nagród za przejście by otrzeć łzy. Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Wielkie dzięki koledzy, że namówiliście kolejnego na wirtualne narkotyki. Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu c00rwa, na żyletkę ostatnią ręką, brak podmianek, dosłownie równiutko co do punkciuku 2 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ez nawinięty na wędkę, kolejna ofiara Jimbo i kolegów Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu W dniu 20.12.2024 o 21:54, Bzduras napisał(a): +x do mnożnika na lewo, mnożnik razy X na prawo. Inaczej oddaje się punkciki za darmo. Dzięki za wskazòwki, nie wiedziałem, że można je zamieniać miejscami. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Tak samo jest z kartami przed zagraniem. Załóżmy, że masz 10x2 za parę. Jak masz kartę mnożnikową, która daje +4 do mnożnika i kartę szklaną, dającą mnożnik x2. Mamy wtedy odpowiednio: - +4 po lewej, x2 po prawej = 2+4 czyli 6, a potem x2, czyli mnożnik 12, finalnie 10x12=120 - x2 po lewej, a +4 po prawej - 2x2 czyli 4, a potem +4, czyli mnożnik 8, finalnie 10x8=80 Źle ułożone karty to duże straty w punktach. Cytuj
Rtooj 1 664 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 17 minut temu, SnoD napisał(a): Dzięki za wskazòwki, nie wiedziałem, że można je zamieniać miejscami. To wynika nawet z jednej przeszkadzajki ktora polega na zamianie miejscami jokerow i zakrycia ich Gdyby kolejność nie miala3 znaczenia to przeszkadzajka by ich nie zmieniała miejscami Ja już chyba z gry się wyleczyłem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi