SnoD 2 373 Opublikowano 22 grudnia 2024 Opublikowano 22 grudnia 2024 Ja już mam na liczniku 25h, a kupiłem ledwie 6 dni temu :p Może sobie przerwę zrobię na inne gierki Ciekawe czy mają w planach jakieś większe aktualizacje do gry z nowymi trybami, taliami itp. Cytuj
Rozi 767 Opublikowano 22 grudnia 2024 Opublikowano 22 grudnia 2024 Mają, na początku 2025 ma być większa aktualizacja. 1 Cytuj
NemoKOF 711 Opublikowano 25 grudnia 2024 Opublikowano 25 grudnia 2024 Polecam robić challenge - są ciekawe, szczególnie ostatnie ;-) Cytuj
Paolo de Vesir 9 370 Opublikowano 26 grudnia 2024 Opublikowano 26 grudnia 2024 Zwycięski run - zakończyłem główny run na farcie, bo uratował mnie joker jak byłem dosłownie kilka tysięcy od wyjątkowo dużego blinda (poprzednie podejście wymagało 100k, w tym 300k ). Chorą gra, ale czuje, że nie będę próbował nawet jej maksować. Tutaj rekordowy run - mam wrażenie, że brakuje w moich kalkulacjach jakiejś reguły która gwarantowałaby wysoką punktację. Niedługo gra wróci na półkę, a ja w spokoju ogrywać sobie będę klasyczki na PSP leżąc na kanapie w domu babci, nie mając na głowie żadnych trosk jak wtedy kiedy byłem dzieckiem i grałem w tym samym pokoiku w Pokemony Red na GBC nachylając się pod odpowiednim kątem aby złapać nieco światła z podwórka (nie było słońca ale mnóóóstwo śniegu więc ogólnie jasno). Warto było. Cytuj
SnoD 2 373 Opublikowano 26 grudnia 2024 Opublikowano 26 grudnia 2024 Graj pod kolor, a nie fulla. Cytuj
Rozi 767 Opublikowano 26 grudnia 2024 Opublikowano 26 grudnia 2024 Granie pod kolor jest dobre dla początkujących. Jest za dużo Boss Blindów, które ten run mogą zakończyć. Cytuj
Daffy 10 713 Opublikowano 26 grudnia 2024 Opublikowano 26 grudnia 2024 Strit chyba najbezpieczniejszy, a jak wpadnie joker co strity można robić z 4 kart lub z pominięciem jednej wartości karty, to aż trzeba mieć pecha by przegrać run 1 Cytuj
SnoD 2 373 Opublikowano 26 grudnia 2024 Opublikowano 26 grudnia 2024 Godzinę temu, Rozi napisał(a): Granie pod kolor jest dobre dla początkujących. Jest za dużo Boss Blindów, które ten run mogą zakończyć. Ale grając pod kolor można sobie zrobić wszystkie talie i odblokować kolejne karty, które ułatwiają kolejne runy, a kolega ma na obecnym etapie problem z ugraniem 300k. Cytuj
Rozi 767 Opublikowano 26 grudnia 2024 Opublikowano 26 grudnia 2024 2 godziny temu, Daffy napisał(a): Strit chyba najbezpieczniejszy, a jak wpadnie joker co strity można robić z 4 kart lub z pominięciem jednej wartości karty, to aż trzeba mieć pecha by przegrać run Najlepsze układy to te, które wpadają jak najczęściej i którymi możemy punktować co rękę. Polecam spróbować buildów pod trójki, dwie pary, pary, a nawet wysoką kartę. @SnoD granie pod odblokowywanie kart i granie pod bicie poziomów trudności to dwie inne bajki. Ja też grałem (i wygrywałem) kolorem, ale to jest bardzo ryzykowna taktyka i na wyższych poziomach trudności można się szybko uwalić. Wiadomo, że najlepiej grać tym, co dostaniemy, bo gra jest wtedy ciekawsza. Polecam ten fajny post (i co nieco o kolorze): 1 Cytuj
easye 3 416 Opublikowano 27 grudnia 2024 Opublikowano 27 grudnia 2024 A powiedzcie mi wersja na konsole i Steam różnić się czymś od mobilem, czy to samo? Cytuj
Rozi 767 Opublikowano 27 grudnia 2024 Opublikowano 27 grudnia 2024 (edytowane) Niczym się nie różni, to są te same wersje genialnej gry Na STEMIE możesz wgrywać mody, na konsolach i mobilkach nie, ale to chyba oczywiste. Edytowane 27 grudnia 2024 przez Rozi 1 Cytuj
SnoD 2 373 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Nowy rok zaczynam moim najlepszym jak do tej pory rozdaniem, trudno mi będzie to przebić Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Gra roku! Mam już 300h na liczniku i na tym nie koniec xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi