Rtooj 1 740 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego (edytowane) Brakuje mi jeszcze 10 jokerów, jednej planety i paru naklejek. Nie zacząłem wyzwań ,ale przerobiłem wszystkie talie i w jednej wszystkie poziomy trudności. Gra za każdym razem niszczy nową rozgrywką. Genialna gra. Jaki macie sposób na zdobycie czterech 7 trefl? Bo to mi się wydaje najgorsze obok jokera za 12 rund. Rekord na razie - ponad 120 000 000. Zapłakałem ze szczęścia gdy zdobyłem właściwego jokera Edytowane 24 lutego przez Rtooj Cytuj
Sedrak 888 Opublikowano piątek o 12:08 Opublikowano piątek o 12:08 Nie wiem czy dla osoby, która się uzależnia od każdej rzeczy powinienem grać dalej, ale @Rozijakieś porady dla nowicjusza? Cytuj
Rozi 947 Opublikowano piątek o 12:19 Opublikowano piątek o 12:19 Zawsze posiadaj jokery na żetony, multa i xmulta, pamiętaj, że kolejność kart i jokerów ma znaczenie, na wczesnym etapie gry zbuduj ekonomię (miej przynajmniej 5 dolarów, żeby dostawać bonus za interest) i rób builda pod to, co daje Ci gra. A, i buildy pod kolor mogą być zdradliwe, ale na początku dają radę. 1 1 Cytuj
Shankor 1 670 Opublikowano sobota o 00:56 Opublikowano sobota o 00:56 Jestem prostym człowiekiem. Bardzo mnie wciągnęła ta gra. Nie mam cierpliwości i czasu (rozumu?), żeby ogarnąć wszystkie kombinacje Jokerów, aby bić punkty ponad miarę. Zatrzymałem się na fioletowej (purple) stawce i nie mogę dalej podskoczyć. Która talia jest najprostsza? Cisnąłem na "talii szachownicy" - na kolor, ale wciąż przegrywam tuż przed metą. A potem oglądam youtuberów, którzy robią chore wyniki na "unseeded" run'ach i zastanawiam się o co kaman... Cytuj
Sedrak 888 Opublikowano sobota o 05:48 Opublikowano sobota o 05:48 (edytowane) https://www.reddit.com/r/balatro/s/WbFxNRzpz3 Przeczytasz w 15 minut i będziesz wiedział bardzo dużo. Kolor nie opłaca się. Ja dziś cisnąłem na "pary", ale pod koniec zabrakło trochę nomen omen pary. Edit: gram nieprzerwanie od 16:00. Nie wygrałem jeszcze żadnego runu.... No niezbyt mi w to idzie Edit2: O 22:13 wbite 519.000 punków i druga wygrana dzisiaj... Starczy na dziś chyba ... Edit3: 4:46 kolejna wygrana (spałem w nocy), ale jestem tak wyjebany z dopaminy, że myślę o tylko jeszcze jednej partii... Edytowane wczoraj o 07:20 przez Sedrak 1 Cytuj
Rtooj 1 740 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Musiałem zresetować telefon i sądziłem że legalna kopia zapasowa zapewni mi bezpieczny powrót do grania. Niestety nie ma mojego zapisu, nie ma 143 jokerów odkrytych Może i dobrze, gra jest 10/10 ale kradła mi czas, te rozgrywki czasami trwały 2h. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi