Rozi 603 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września (edytowane) Edytowane 5 września przez Rozi Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Czekałem na to info. Troszkę kusiło kupić dużą wersie, ale.. Gierka wygląda idealnie skrojona pod telefon. Karcianka, którą wypada mieć cały czas przy sobie? Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Wrzucałem wyżej sposób jak zrobić sobie wersję na telefon samemu. Grałem tak całe wakacje, mam obecnie skończoną grę przynajmniej raz każdym deckiem i 17/20 challenge'y. Kokaina w czystej postaci. Cytuj
janol 433 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Ja poszedłem w maksowanie talii. Na razie zrobiłem 3 na wszystkie kolory.Balatro to życie. Choć muszę przyznać, że czasami czuje się jak debil, bo przypominam sobie wszystkie biurwy z przeszłości, które na komputerach grały w pasjansa. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września W dniu 5.09.2024 o 17:42, Rozi napisał(a): Wszedłem na forum po czasie by właśnie zobaczyć co o grze piszecie... I ten news jest niepokojący, bo będę siedział non-stop na telefonie. Kupiłem po polecajce Rysława, bo w duże gry już rzadko gram, gdyż przerzuciłem się na planszówki ale Balatro to jakiś fenomen. Genialna gra w swej prostocie. Aż się zdziwiłem jak 3h pod rząd przy konsoli dziś przesiedziałem kolejny raz. Dobra gra. Bardzo. 1 Cytuj
SnoD 2 318 Opublikowano 15 września Opublikowano 15 września Ja się czaję żeby kupić, ale mam jobla na punkcie karcianek i każda taka gra to jest dla mnie kilkadziesiąt godzin ciągiem w bardzo krótkim czasie, więc jeszcze się cykam XD Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 15 września Opublikowano 15 września 15 godzin temu, SnoD napisał(a): Ja się czaję żeby kupić, ale mam jobla na punkcie karcianek i każda taka gra to jest dla mnie kilkadziesiąt godzin ciągiem w bardzo krótkim czasie, więc jeszcze się cykam XD No ja już za dużo gram a dopiero jestem na początku. Chyba mam 5 czy 6 talii odkrytych ale wygranych że 3. Myślę że z 10h już ograne, co na mnie to jest ekstremalnie dużo. Aż się boję, że się uzależnię... Widziałem ty chyba jakieś wizualia z Wiedźmina. To jest dla wszystkich? Gram na XOX. Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września W końcu na telefony. Kupi się w appstore, jakoś na dużych sprzętach nie chce mi się grać w takie gry. Tak samo Vampire Survivor grałem na telefonie i prawie wszystko wymaksowane, pewnie będzie tak samo w Balatro. Cytuj
Rozi 603 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września 10 godzin temu, marbel007 napisał(a): Widziałem ty chyba jakieś wizualia z Wiedźmina. To jest dla wszystkich? Gram na XOX. To był update dla wszystkich, w opcjach możesz sobie zmienić wyglądy talii na wiedźmińskie, z Vampire Survivors, Among Us i Dave The Divera. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września Jutro premiera wersji pudełkowej. Już do mnie leci switchowa Cytuj
janol 433 Opublikowano 23 września Opublikowano 23 września Zajarałem się, że zrobiłem wynik 12 milionów jednym strzałem, ale wszedłem w temat i zobaczyłem to: W dniu 30.03.2024 o 01:13, mugen napisał(a): Taki run się udało wykręcić. Plasma deck, dwa jokery retriggerujace pierwszą kartę, jeden dający x2 multi pierwszemu punktujacemu face'owi i jeden podbijający level pierwszemu diskardowanemu handowi (który pod koniec podmieniłem na retrigger wszystkich aktywnych niezagranych kart w ręce). Do tego blueprint który latał między levelovaniem ręki, a retriggerowaniem. Jak widać pocisnąłem najzwyklejszego high carda którego poziom wyżyłowałem do około 70, namnożyłem steel cardów które razem ze szklanymi face'ami pięknie srały mnożnikami. Czy jest mi smutno? MOŻE 6 Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Wyszła wersja na iOS i Androida dziś. 50 pln/Apple Arcade Cytuj
mugen 1 954 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października W końcu będzie można podmienić paskudne Among Us. Cytuj
Rozi 603 Opublikowano poniedziałek o 20:29 Opublikowano poniedziałek o 20:29 Zasługuje na każdą nagrodę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi