Rozi 651 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września (edytowane) Edytowane 5 września przez Rozi Cytuj
Aleks 515 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Czekałem na to info. Troszkę kusiło kupić dużą wersie, ale.. Gierka wygląda idealnie skrojona pod telefon. Karcianka, którą wypada mieć cały czas przy sobie? Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Wrzucałem wyżej sposób jak zrobić sobie wersję na telefon samemu. Grałem tak całe wakacje, mam obecnie skończoną grę przynajmniej raz każdym deckiem i 17/20 challenge'y. Kokaina w czystej postaci. Cytuj
janol 433 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Ja poszedłem w maksowanie talii. Na razie zrobiłem 3 na wszystkie kolory.Balatro to życie. Choć muszę przyznać, że czasami czuje się jak debil, bo przypominam sobie wszystkie biurwy z przeszłości, które na komputerach grały w pasjansa. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września W dniu 5.09.2024 o 17:42, Rozi napisał(a): Wszedłem na forum po czasie by właśnie zobaczyć co o grze piszecie... I ten news jest niepokojący, bo będę siedział non-stop na telefonie. Kupiłem po polecajce Rysława, bo w duże gry już rzadko gram, gdyż przerzuciłem się na planszówki ale Balatro to jakiś fenomen. Genialna gra w swej prostocie. Aż się zdziwiłem jak 3h pod rząd przy konsoli dziś przesiedziałem kolejny raz. Dobra gra. Bardzo. 1 Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 15 września Opublikowano 15 września Ja się czaję żeby kupić, ale mam jobla na punkcie karcianek i każda taka gra to jest dla mnie kilkadziesiąt godzin ciągiem w bardzo krótkim czasie, więc jeszcze się cykam XD Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 15 września Opublikowano 15 września 15 godzin temu, SnoD napisał(a): Ja się czaję żeby kupić, ale mam jobla na punkcie karcianek i każda taka gra to jest dla mnie kilkadziesiąt godzin ciągiem w bardzo krótkim czasie, więc jeszcze się cykam XD No ja już za dużo gram a dopiero jestem na początku. Chyba mam 5 czy 6 talii odkrytych ale wygranych że 3. Myślę że z 10h już ograne, co na mnie to jest ekstremalnie dużo. Aż się boję, że się uzależnię... Widziałem ty chyba jakieś wizualia z Wiedźmina. To jest dla wszystkich? Gram na XOX. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września W końcu na telefony. Kupi się w appstore, jakoś na dużych sprzętach nie chce mi się grać w takie gry. Tak samo Vampire Survivor grałem na telefonie i prawie wszystko wymaksowane, pewnie będzie tak samo w Balatro. Cytuj
Rozi 651 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września 10 godzin temu, marbel007 napisał(a): Widziałem ty chyba jakieś wizualia z Wiedźmina. To jest dla wszystkich? Gram na XOX. To był update dla wszystkich, w opcjach możesz sobie zmienić wyglądy talii na wiedźmińskie, z Vampire Survivors, Among Us i Dave The Divera. Cytuj
Kosmos 2 741 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września Jutro premiera wersji pudełkowej. Już do mnie leci switchowa Cytuj
janol 433 Opublikowano 23 września Opublikowano 23 września Zajarałem się, że zrobiłem wynik 12 milionów jednym strzałem, ale wszedłem w temat i zobaczyłem to: W dniu 30.03.2024 o 01:13, mugen napisał(a): Taki run się udało wykręcić. Plasma deck, dwa jokery retriggerujace pierwszą kartę, jeden dający x2 multi pierwszemu punktujacemu face'owi i jeden podbijający level pierwszemu diskardowanemu handowi (który pod koniec podmieniłem na retrigger wszystkich aktywnych niezagranych kart w ręce). Do tego blueprint który latał między levelovaniem ręki, a retriggerowaniem. Jak widać pocisnąłem najzwyklejszego high carda którego poziom wyżyłowałem do około 70, namnożyłem steel cardów które razem ze szklanymi face'ami pięknie srały mnożnikami. Czy jest mi smutno? MOŻE 6 Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Wyszła wersja na iOS i Androida dziś. 50 pln/Apple Arcade Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października W końcu będzie można podmienić paskudne Among Us. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 14 grudnia Opublikowano 14 grudnia Na czym najlepiej się w to gra? Xbox bo mozna w trakcie przełączać gry/appki czy Switch bo przenośny? Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 15 grudnia Opublikowano 15 grudnia (edytowane) 13 godzin temu, Figaro napisał(a): Na czym najlepiej się w to gra? Xbox bo mozna w trakcie przełączać gry/appki czy Switch bo przenośny? Balatro jest teraz jedną z gier, którą możesz streamować w chmurze Xboxa jeśli kupiłeś Balatro na X'a, więc tak naprawdę możesz grać na konsoli (natywnie), PC (streaming) czy telefonie (streaming). Jeśli korzystasz z GPU to ciekawa opcja. Nie wiem tylko czy w tej chwili obsługuje dotyk w streamingu na telefony. Edyta: W chwili obecnej kontroler na telefonie, na PC na 90% też (chyba że gra się na jakimś pocket PC). Na Islandzkim Xbox Store gra wychodzi za 44 zł. Edytowane 15 grudnia przez SnoD Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 16 grudnia Opublikowano 16 grudnia (edytowane) Sam szatan stworzył tę grę. Prawie 5 godzin jeszcze tego samego dnia co ją kupiłem Edytowane 16 grudnia przez SnoD Cytuj
Homelander 2 218 Opublikowano 16 grudnia Opublikowano 16 grudnia Biorąc pod uwagę moją historię z Magicem i Hearthstone to nawet tego nie dotykam lol Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano poniedziałek o 09:25 Opublikowano poniedziałek o 09:25 Przynajmniej raz, dwa razy do roku pojawia się znikąd taka gamingowa kokaina, która wysysa resztki wolnego czasu. Nie inaczej jest w tym przypadku. Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano poniedziałek o 09:34 Opublikowano poniedziałek o 09:34 W dniu 15.12.2024 o 00:53, Figaro napisał(a): Na czym najlepiej się w to gra? Xbox bo mozna w trakcie przełączać gry/appki czy Switch bo przenośny? Imo Switch albo telefon, bo sobie pykasz dotykowo, a to mega uprzyjemnia rozgrywkę. Przeklikiwanie się przez karty to nieporozumienie. Zresztą to gra do pykania z doskoku, a nie zasiadania przed stacjonarką. Ja się na początku wciągnąłem ostro, ale jak 'pokonałem' grę 3 razy to już mi się nie chce za bardzo wracać. Wykręcanie lepszych combo i odblokowywanie kolekcji już mnie tak nie motywuje, wolę odpalić kolejną grę. Cytuj
Homelander 2 218 Opublikowano poniedziałek o 14:09 Opublikowano poniedziałek o 14:09 No ja mam tak, że wszelkie multiplayerowe gry mam gdzieś, ale karcianki traktuję bardzo mocno competitive. Jak grałem w Magica to jeździłem na turnieje, również międzynarodowe, kilka wygrałem, a w Arenie byłem bodajże w top200 w Stanach. W Hearthstone tak samo. Legenda miesiąc w miesiąc, a najwyżej w top30 w Europie. A tak standardowo to niżej niż te top300-500 nie schodziłem. Tak więc trzymam się z daleka od kart, nawet nie podchodzę Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano wtorek o 14:25 Opublikowano wtorek o 14:25 Naprawdę kapitalna gra, mam z nią tylko jeden problem - boję się, że pęknie 100h jeszcze przed końcem tego roku :p Cytuj
Rozi 651 Opublikowano wtorek o 14:44 Opublikowano wtorek o 14:44 Jak się boicie dobrze bawić, to może czas przestać grać w gry? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi