Alastor84 327 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Pojawiło się demo na PlayStation Store/Steam/eShop/Microsoft Store. Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Po demie średnio. Sterowanie niezbyt responsywne, zwłaszcza na switchu jest odczuwalny input lag. Na xboxie dużo lepiej. Ciężko mi wydać werdykt po tym jednym etapie. Są gry indie i poprzednie contry jak np c4, contra rebiirth czy hard corps w ktore gra się dużo lepiej. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Słabizna, szkoda czasu. Juz po zamulającum menu wiedziałem, że będzie sraka. Szkoda a zapowiadało się całkiem całkiem. Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Nie wiem co wy bierzecie, ale gierka mechanicznie jest zajebista. Świetny powrót Contry. Może po prostu nie grajcie na Switchu, bo to okropny port - framerate i lag to tragedia. Zupełnie inne wrażenia na innych platformach Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Grałem na amatorze i potrafiła przyciąć podczas zmiany levelu, raz zniknęła mi też całkowicie muzyka. Dwa razy demko przeszedłem i zawsze dziwnego laga odczuwalem. Graficznie tak se, na ps3 by poszło. Skakanie po tych uchwytach wkurzające bo łatwo spaść, przeciwnicy powinni ginąc od szczała jak w oryginale, byłoby lepiej, plynniej. Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Grałem na series X ale tak ochydnego i bezpłciowego stylu graficznego dawno nie widziałem. Lubię contrę i jak będzie kiedyś kluczyk za 20zł to i tak pewnie sprawdzę fulla. Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca Jednak kupiłem i nie mogłem się oderwać przez 5h. IMO warto. Fajne nawiązania do starszych contr. Różnorodne postacie do odblokowania i perki do kupienia w sklepie a także soundtracki i tryby gry. Wszystko oczywiście za walutę in game a nie prawdziwą kasę. Wiec jak ktoś lubi ten gameplay loop to będzie miał co odblokowywać. Grind jest spory. Gra się zupełnie jak w klasyczne kontry plus kombinacje perkow i unikatowe bronie niektórych postaci. Jest fajny challenge mode. Gierka mogłaby wyglądać lepiej ale w handheldzie na steam decku jest ok. Ważne żeby w żadnym wypadku nie kupować wersji switch. Dałem 100zl i nie żałuję. Śmiało atakujcie na przecenie. Jednak te partacze z wayforward trochę czują kontrę. Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca Warto, dobra Contra, fajni bossowie, jest czego unikać, przeszedłem już z 6 razy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi