piotrekoka 28 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca No ja niedawno też zacząłem i mam lekko 30h na liczniku. I jeszcze ten Mustang,coś pięknego! 1 Cytuj
tjery 1 377 Opublikowano 9 marca Autor Opublikowano 9 marca 2 godziny temu, piotrekoka napisał(a): No ja niedawno też zacząłem i mam lekko 30h na liczniku. I jeszcze ten Mustang,coś pięknego! Najlepiej jak Ty mijasz/Ciebie mija Mustang, ten dźwięk potwora z boku Cytuj
DAKUS-GT 51 Opublikowano 11 marca Opublikowano 11 marca (edytowane) J. Honzik jeden z najbardizej znanych simracerów w LMU bawi się świetnie. Z ciekawostek, to kilanaście lat temu wystąpił w paru wyścigach w iRacing, organizowanych przez nieistniejący już polski portal simracing.pl https://www.youtube.com/clip/UgkxTuEvL-4RQPcvoyrW_cnK_TevLQ1YkOeA Edytowane 11 marca przez iDAK 1 Cytuj
piotrekoka 28 Opublikowano 11 marca Opublikowano 11 marca Honzik,Valentine, Malinowski to alieny. Ogólnie fajnie zgrana paczka, fajnie się ich słucha i mają też dużą wiedzę na temat simracingu. 1 Cytuj
MaZZeo 14 513 Opublikowano 11 marca Opublikowano 11 marca Czy w multi jest jakiś rodzaj BoP zarówno dla LMGT3 jak i Hypercarow? Czy jest możliwość zmiany setupów czy wszyscy jadą na takim samym, jak w GT7? Cytuj
tjery 1 377 Opublikowano 12 marca Autor Opublikowano 12 marca (edytowane) 7 godzin temu, MaZZeo napisał(a): Czy w multi jest jakiś rodzaj BoP zarówno dla LMGT3 jak i Hypercarow? Czy jest możliwość zmiany setupów czy wszyscy jadą na takim samym, jak w GT7? Tak, póki co setupy są fixed dla wszystkich, można zmieniać jedynie skrzydło. Poza tym wiadomo, zarządzanie paliwem/energią i oponami w dłuższych wyścigach. Wszystkie klasy mają BoP, bo oprócz LMGT3 i HP masz jeszcze LMP 2 (no ale to jedno auto w sumie) i GTE. BoP jest dobrze zrobiony, każdy gra różnymi autami, nie ma, że całe lobby to jedno-dwa auta, zawsze jest praktycznie każdy producent. Oczywiście zapewne na najwyższym poziomie, gdzie już każdy jeździ równo pod względem skilla, są preferowane combo auto/trasa, ale ogólnie jest bardzo dobrze. Jedynie widziałem opinie, że obecnie w LMGT3 BMW jest ogólnie najlepsze, ale tak jak mówię, po lobby i wynikach jakoś tego nie widać, różne auta, różne podia. Ale też widziałem, że obecnie pracują nad BoP, żeby po dodaniu nowych GT3 było jeszcze "równiej". Edytowane 12 marca przez tjery 1 Cytuj
MaZZeo 14 513 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Czyli wygląda że multi to jest dokładnie to czego oczekuje. Chyba czas się powoli żegnać z GT7 i wjeżdżam w LMU razem z season passem. Cytuj
tjery 1 377 Opublikowano 12 marca Autor Opublikowano 12 marca (edytowane) Godzinę temu, MaZZeo napisał(a): Czyli wygląda że multi to jest dokładnie to czego oczekuje. Chyba czas się powoli żegnać z GT7 i wjeżdżam w LMU razem z season passem. No polecam na maxa, feeling jazdy tutaj to Niedługo ma wlecieć recenzja Daniela Morada wersji po updacie opon dla LMGT3. Już dał hinta, że jest bardzo dobrze. A dla mnie to najważniejsza opinia w necie, bo to jedyny prawdziwy kierowca, który jeździ w simach i nagrywa filmy (i to bardzo dobry kierowca, jeździ Mercem w IMSIe, wygrał np. Daytonę 24h). No w sumie nie jedyny, bo są jeszcze Baldwin i Coach Dave, no ale oni to w realu zupełnie nie ten poziom co Morad. Baldwin porównywał już 720s, którym jeździ w realu i dla niego to LMU jest najbliżej rzeczywistości ze wszystkich simów. Dave to samo zrobił z 296 i stwierdził to samo. Ale Morad jak ocenia realność jazdy GT3 w simach vs real to zwraca uwagę na takie rzeczy, o jakich inni nie mają nawet pojęcia. Może nie tyle pojęcia, co nie mają tyle lat doświadczenia, bo nie są tak jak on w pełni profesjonalnymi kierowcami. Edytowane 12 marca przez tjery Cytuj
piotrekoka 28 Opublikowano piątek o 14:19 Opublikowano piątek o 14:19 Moja pierwsza wygrana 1p po quali i wygrana w wyścigu. A ręce nie wiem czy mi się trzęsły od ffb, czy ze strachu i wrażenia że tak resztę odsadziłem Niesamowite wrażenia z jazdy daje te Lmu, Zajebisty sim! 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi