Daffy 10 527 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego (edytowane) Nie widzę tematu, a parę dni temu miała premierę wersja 1.0 wręcz fanowskiej produkcji ekipy kochającej rpg hack& slash, która zbiera świetne opinie Gra ktoś z forumka? Edytowane 26 Lutego przez Daffy Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 331 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Odpaliłem demo jakiś czas temu i nawet chciałem dać szansę, ale jak zobaczyłem, że zaraz premiera Path Of Exile 2, to wstrzymałem się z zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 159 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2 hours ago, easye said: Odpaliłem demo jakiś czas temu i nawet chciałem dać szansę, ale jak zobaczyłem, że zaraz premiera Path Of Exile 2, to wstrzymałem się z zakupem. Zaraz... 2025 xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 853 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Długo zleci? Lepiej poczekać ten rok czy dwa niż stracić 120zl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 331 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Lol, byłem pewny że zaraz, skoro data premiery na steam jest oznaczona na "wkrótce premiera". XD A to dopiero beta... Totalnie bez sensu ten kalendarz steam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Gram gra jest mega ale brakuje mi tego samego co w diablo czyli wyszukiwarki party Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego No ja mam ponad 150h juz zrobione, ale troche bylo w becie. Dla mnie to najlepszy arpg na ten moment. Fakt ze start mieli lekko slaby, ze wzgledu na problemy z online, ale na szczescie true offline istnieje. 1.0 mocno sie rozni od bety. Graficznie jest o wiele, wiele lepiej. Postaci nie sa juz takie plywajace, bez ciezkosci jak to bylo wczesniej. Tak samo dzwiek poprawili. Nie jest to oczywiscie nie wiem, poziom diablo, ale za te cene i jak na gierke, ktora zrobili kolesie z reddita to imo jest mega dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Ja gram w LE od startu early access z mniejszymi lub większymi przerwami i gra się bardzo przyjemnie. Aktualnie ok. 250h nabite. Miła odskocznia w przerwach od PoE i D4. Aktualnie 97lvl falconer i lecę w explosive ballisty - jeden przycisk czyści ekran. A i nie radzę odpalać polskiego chatu bo można dostać raka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 315 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Powiem Wam pany, że jako aRPGowa dziewica (Diablo się nie liczy) w gierkę pykam od wczoraj i wygląda to naprawdę spoczko. Połowy systemów nadal nie rozumiem, ale core jest syty i przyjemnie tłucze się potworki. Bardzo fajna giereczka wideo dla dzieci się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca jakby to ja ja też kupiłem i gram. Jestem głównie wieczorami Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi