McDrive 3 164 Opublikowano piątek o 19:38 Opublikowano piątek o 19:38 1 godzinę temu, oFi napisał(a): Przecież animacje to BF3 plus jakaś nakładka na liczenie damagu. A nie o to właśnie żebrali ludzie Cytuj
Moldar 2 324 Opublikowano piątek o 20:35 Opublikowano piątek o 20:35 UI do zmiany, jest tragiczne, ale to jakaś alpha więc zmieni się pewnie jeszcze sto razy. Sprint podczas kucania do wywalenia i już trochę martwi, że oni totalnie nie pamiętają czym jest battlefield, gdzie fani takich rzeczy właśnie nie chcą. TTK za mały. no nie wiem, 2042 też zapowiadał się spoko, ale mam wrażenie że zero wyciągniętych wniosków i chyba myślą, że problemem 2042 były durne skórki. Cytuj
oFi 2 592 Opublikowano piątek o 20:45 Opublikowano piątek o 20:45 Problemem 2042 były durne mapy rozciągnięte wzdłuż, punkty odbić były nieciekawe i można było dostać strzała za darmo z każdego miejsca. Do tego pojazd latające po czasie stawały się overpowered jak ktoś odblokował flary które sie respiły dosłownie cały czas + autonamierzanie rakietami, które również się respiły bardzo szybko. Ktoś taki był nie do zabicia w powietrzu. Cytuj
MYSZa7 9 021 Opublikowano piątek o 23:57 Opublikowano piątek o 23:57 5 godzin temu, Rozi napisał(a): Wygląda dobrze, tempo jest wolne, właśnie jak w starszych BFach. Ale to EA i rok 2025, gracze już stękają w komentarzach o mniejszych, kompetetywnych mapach i wolnym poruszaniu Także zaraz dojebią małpie skakanie i kolorowe skórki. To nie COD, a jak widać po zmianach w BF 2042 i teraz filmikach z tej alphy celują w innych graczy niż tych z ADHD. Choc skórki na pewno się pojawią. Cytuj
oFi 2 592 Opublikowano sobota o 09:09 Opublikowano sobota o 09:09 Nie mam problemów ze skórkami gdy core gry daje fun. Chociaż ja caly czas namawiam developerow do tego by kazdy graczy miał specjalną dostępną opcje w ustawieniach "turn off all available skins in a game". 1 Cytuj
sprite 1 808 Opublikowano sobota o 09:41 Opublikowano sobota o 09:41 17 godzin temu, Hubert249 napisał(a): dziś ruszają testy. Dostał ktoś kod? Jest dobrze. Milsim boomerzy na reddicie się zesrali o movement, więc jest nadzieja na dobrego bfa. #believe 1 1 Cytuj
Quantum Flux 186 Opublikowano sobota o 10:03 Opublikowano sobota o 10:03 Wygląda zaskakująco obiecująco, kontrast z przebodźcowanym codem jest ogromny - dla mnie powinni się trzymać wolniejszego tempa rozgrywki. Tu chyba nie ma co porównywać na zasadzie, że przed 2042 też był hype i nadzieja, a potem się spektakularnie wyrąbali na zakręcie premiery, więc teraz będzie podobnie. Oczywiście może być, ale dla mnie to prezentuje się o niebo lepiej niż 2042. Zresztą całe podniecenie na poprzednią wersję bfa wynikało chyba z tego, że wypuścili ten scamerski cgi trailer, że niby to będzie powrót do korzeni i prawdziwej wojny w starym stylu. Wiedzieli jak zwabić, ale zapomnieli, że muszą też dostarczyć. Przy becie, która nie zachęcała do kupna, kłamali że spoko loko panowie tak źle na premierę to nie będzie na pewno, wszystko będzie załatane, to jeszcze inna wersja gry. No wyszło jak wyszło xD Obserwuję z zainteresowaniem, bo już tak wcześnie gameplay się może podobać i Vince Zampella pozwala jednak na jakieś optymistyczne podejście. Cytuj
MaZZeo 14 475 Opublikowano wczoraj o 10:20 Opublikowano wczoraj o 10:20 Podoba mi się to co widzę, mam nadzieje ze tez trafie za jakiś czas do testów bo się zapisałem do BF Labs. Ten movement to aż stare Bad Company 2 przypomina. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi