Skocz do zawartości

Battlefield 2025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grywam sobie teraz w darmowy Delta Force i jeśli w EA chcą kogoś przekonać do zakupu, to muszą się postarać. Jak gracze znowu dostaną bug-fest i nieciekawy gameplay to będzie wtopa.

Opublikowano

Gadka wciąż ta sama od lat: "jesteśmy wierni historii serii ale chcemy wrzucić BF-a na nowy level." Ostatnie dwie odsłony pokazały czym to się kończy. BF Labs to nic innego jak alfa/beta testy czyli coś co było już za czasów PS2 gdzie nie było latek i dostawaliśmy gotowy produkt. 

"Zróbmy Battlefielda razem". No kurwa, przecież już od beta testów BF3 i nieszczęsnego metra gracze naprawiają gry. Tylko, że Dice nie dość, że zwala tą robotę na graczy (za darmo) i to nawet przy premierze gry to jeszcze nie słucha społeczności.

Zobaczymy jak gra będzie wyglądać na testach i potem przy premierze ale na pewno nie będzie to gra na "day 1". 

Grałem w niemal wszystkie odsłony ale tej ostatniej nie byłem w stanie nawet odpalić po tym co widziałem na gameplayach i czego się naczytałem na forach. 

Trailery robi majkel bej i średnio odzwierciedlają rzeczywisty gameplay :reggie:

• Plusik 2
Opublikowano
17 hours ago, suteq said:

I to jest Battlefield w którego ja chcę grać. Aż się wspaniały Battlefield 3 przypomniał :banderas:

Też najlepiej wspominam te czasy. Do tego poznałem ludzi z forum, a nawet się okazało, że jeden z nich mieszka blok obok mnie. Miłe wspomnienia

Opublikowano
Godzinę temu, MaZZeo napisał(a):

tak tak, tym razem na pewno posłuchają feedbacku graczy a nie krawaciarzy xD

0 zaufania, gra wyjdzie, minie miesiąc od premiery to się zobaczy czy warto.

Tym bardziej jak odjebali preorderowców przy 2042:reggie:

Opublikowano (edytowane)

Dobra, zapisany wstępnie do bety, w ostatniego po aktualizacjach grało się mega przyjemnie teraz widzę mega potencjał, bo tyle ludzi i oddziałów co robiło tego BFa to chyba nie może się nie udać!

Edytowane przez Whisker
Opublikowano
4 godziny temu, McDrive napisał(a):

Tym bardziej jak odjebali preorderowców przy 2042:reggie:

Ja pre orderowalem wszystkie BFy od czasów Bad Company 2. W ciągu ostatnich 10 lat to chyba tylko BF1 dowiózł na premierę i był zajebisty. BF4 był padaką szczególnie na PC, ale potem ponaprawiali to i dowieźli mappacki.

BFV był dziwny, jakiś wyprany z klimatu II WŚ ale jeśli chodzi o mechanikę i movement to chyba jest najbardziej zaawansowany.

BF2042 to był jeszcze większy dramat niż BF4 jeśli chodzi o bugi i krokiem w tył w mechanice pod każdym względem, ale grałem w niego więcej niż w BF V bo lubiłem ten 128 osobowy tryb.

kolejny raz już się nie nabiorę, ale trzeba przyznać że EA ma niepowtarzalną okazję na sukces i wykorzystać sytuację gdzie Call of Duty to pazdzierz dla dzieciarni, a Delta Force okazał się chińską kopią BF2042

btw ciekawe czy jackfrags już grał xD

• Dzięki 1
Opublikowano

Nigdy w życiu nic od ea na premierę. Polityka robienia z ludzi beta testerow przez pierwszy rok życia gry. Na szczęście valve mi w końcu kod sieciowy naprawili w csku to już nie muszę na siłę szukać alternatyw :tokar:

Jak ktoś chce prawdziwego bfa to ten Minecraftowy wciąż dobrze się trzyma i caly czas dostaje updejty.

Opublikowano

Chciałbym aby ta gra odniosła sukces taki jak starsze współczesne BFY ale niestety to tylko marzenia starego dziada.

To co mega podobało mi się w tych starszych bfach to immersja otoczenia.

Grałeś zwykłym szarym żołnierzem, mogłeś bez problemu rozróżnić z jakiej frakcji był,jaka klasą grał.

Dzisiaj niestety trzeba w maksymalny sposób grę zmonetyzować,zaraz się pojawią jakieś Nicki Minage, pokemony,klauny,battlepasy czy inne współczesne raczyska.

Te cymbały z EA mieli świetna formule która nie wymagała żadnych zmian.

Wystarczyło skopiować BF3/BF4 dodać nowe bronie,mapy i tyle ale nie lepiej tworzyć grę dla w sumie chuy wie kogo

Opublikowano
Godzinę temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a):

Wystarczyło skopiować BF3/BF4 dodać nowe bronie,mapy i tyle ale nie lepiej tworzyć grę dla w sumie chuy wie kogo

No robili gry pod aktywiszcza lpgtv, to i zainteresowanie było nikłe.

• Plusik 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, oFi napisał(a):

To wygląda jak fejk. Przecież animacje to BF3 plus jakaś nakładka na liczenie damagu.

ja tam widze bf2042 w tym drewnianym movemencie

Edytowane przez krzysiek923
Opublikowano

Wygląda dobrze, tempo jest wolne, właśnie jak w starszych BFach. Ale to EA i rok 2025, gracze już stękają w komentarzach o mniejszych, kompetetywnych mapach i wolnym poruszaniu :) Także zaraz dojebią małpie skakanie i kolorowe skórki.

Opublikowano

I mapy na 300 osób:( Nie wiem czy własnie bym nie chciał mocnego remaku (tylko graficznego) BF3 czy 4. Bo już im sie mocno odkleiło. Ten BF1 to chyba jakiś wypadek przy pracy był.