Bzduras 12 582 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca https://www.xbox.com/pl-pl/games/store/stalker-legends-of-the-zone-trilogy/9n4gffdg41jr - 153zł, można też kupić pojedyncze części osobno za 72zł/sztuka. Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Jakiś BUG jest? Bo na Psstore jest za 89zł pakiet https://store.playstation.com/pl-pl/product/EB0236-CUSA43978_00-0550328121149114 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca 11 minut temu, SpacierShark123 napisał: Jakiś BUG jest? Bo na Psstore jest za 89zł pakiet https://store.playstation.com/pl-pl/product/EB0236-CUSA43978_00-0550328121149114 Wygląda na bug. Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca dziwne, ze tylko stalker 1 ma znaczek x/s odnosnie zoptymalizowania pod nowsze konsole, reszta nie ma tego Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Jeżeli to zwyczajne porty to nie wiem jakie wsparcie dla Series potrzebne. Łoniacz/ps4 powinien z palcem w tyłku pociągnąć. Cytuj
Bzduras 12 582 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Godzinę temu, Dr.Czekolada napisał: Jeżeli to zwyczajne porty to nie wiem jakie wsparcie dla Series potrzebne. Łoniacz/ps4 powinien z palcem w tyłku pociągnąć. 4K choćby. Jest polski lektor Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Ja pierdziu można już kupić i grać widze, że każda z części jest za 89 na psn. Kończę Pacific Drive i wcielam się w Artioma . i jak tu żyć, na switcha widzę poszczególne części MGS za 56 zł Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 6 marca Autor Opublikowano 6 marca Ja pierdziu można już kupić i grać widze, że każda z części jest za 89 na psn. Kończę Pacific Drive i wcielam się w Artioma . i jak tu żyć, na switcha widzę poszczególne części MGS za 56 zł Jest bug, cała trylogia za 89 zł. Warto wziąć póki nie ogarnęli jeszcze. Chociaż to w sumie normalna cena jakby nie patrzeć.To teraz pytanie do weteranów. Jak trudny jest Veteran/Master? Z tego co czytałem to jak się gra ostrożnie i eliminuje przeciwników strzałami w łeb to gra nie stanowi aż takiego wyzwania. Bardziej trzeba na anomalie uważać?Kurde, ależ zaskoczyli. Tutaj będzie przecież szpil na setki godzin Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Giereczka kupiona , szkoda było nie brać tej wersji na soniacza za 89zł. Ciekawe czy z czasem wydadzą patch na ps5( na XSX ma wyjść) z podkręceniem dualsensa, no i co by nie mówić lektor w tej grze to majstersztyk. Jedynie obawiam się że typowo pecetowa rozgrywka może nie sprawdzić się na konsolach no ale trzeba to samemu ograć. Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Udało mi się kupić trylogie za 89 DX. Z tego co widzę już ogarnęli, chyba zdarzyłem w ostatniej minucie. W tej chwili są tylko pojedyncze częsci na sklepie. Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 6 marca Autor Opublikowano 6 marca Jak się wchodzi przez link to cały czas jest dostępna: https://store.playstation.com/pl-pl/product/EB0236-CUSA43978_00-0550328121149114Może zrobili cichą promocję dla krajów wspierających Ukrainę? Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Chce zapłacić ale mam błąd więc chyba ogarnięte Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca (edytowane) Taka refleksja. To spełnienie jednego z moich nielicznych growych marzeń-stalker na konsole. Tu mam trzy części, a pragnąłem tylko pierwszej części. Ależ od jutra będzie grane (do poniedziałku mam urlop zaległy ) Edytowane 6 marca przez Szajka 1 Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Podjąłem kolejną próbę i udało się za 89 , jest możliwość że usuną nam to z konta i oddadzą kasę? Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca 29 minut temu, Banan91PL napisał: Podjąłem kolejną próbę i udało się za 89 , jest możliwość że usuną nam to z konta i oddadzą kasę? Wątpię. Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Kupione za 89zł minus 25zł za punkciki PlayStation - 64zł za trzy klasyki to jak za darmo Pierwszy raz gram w gierkę z lektorem i jestem zachwycony, dzięki temu nie muszę odpalać angielskiego - zajebiste rozwiązanie. 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca https://www.ign.com/articles/stalker-legends-of-the-zone-trilogy-revealed-for-consoles-ahead-of-xbox-showcase Będzie jeszcze update pod Series S/X i wsparcie dla modów. 2 Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca ciekawe tylko ile trzeba będzie czekać na te usprawnienia, chciałem brać na dniach ale chyba poczekam do tego czasu. Ktoś grał? jak wrażenia? Cytuj
Bzduras 12 582 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca 38 minut temu, szurubur napisał: Ktoś grał? jak wrażenia? Chwilę tylko przed snem pyknąłem w SoC. To dokładnie ta sama gra, przystosowana pod pada - 4K60, te same dialogi, ten sam lektor, te same systemy. Przymknij się stary. A teraz słuchaj uważnie Cytuj
Josh 4 535 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Bardzo fajnie to wygląda, na pewno się kupi i pogra, tylko najpierw muszę się wygrzebać z innych gierek. Z podobnych klimatów jakiś czas temu kończyłem Chernobylite i bawiłem się genialnie, również mocno polecam. Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 7 marca Autor Opublikowano 7 marca (edytowane) Wersje na PS5/XSX mają niby pojawić się do końca roku + wsparcie modów, ale o tym chyba już ktoś tutaj pisał. Cytat GSC's future plans for S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy include major updates. The first one is coming soon and will include mod support via mod.io (https://mod.io/). Players on both Xbox and PlayStation ecosystems will be able to create modifications on PC and install them on consoles. Another one is a current-gen patch for Xbox Series X/S and PlayStation 5. Releasing before the end of this year, it will include graphical/performance improvements and additional features. Follow GSC's social media channels to receive additional information about these updates as soon as it's available. EDIT: Czekolada już wklejał, nie zauważyłem Edytowane 7 marca przez Patricko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi