Skocz do zawartości

STALKER: Legends of the Zone Trilogy

Featured Replies

• Odpowiedzi 124
  • Wyświetleń 10,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jeśli się to potwierdzi to chętnie zagram bez modów na konsoli. Jakoś tak mam, że nawet w Skyrima grałem na czysto - to oryginalna wizja twórców i mierząc się z gierką biorę to na klatę. Modziksy to n

• No kuźwa! Od czasu ogłoszenia dwójki mówiłem, że fajnie byłoby, jakby ogarnęli remastery staroci na współczesne konsole, więc dla mnie taki zestawik to spełnienie marzeń  Jedynie to "PS4" mnie ma

• GSPdibbler
    GSPdibbler

Każdy narzeka że era remasterow itd. Ale ja jestem zajebiście zadowolony ze takie szpile z dawnych lat mogę ograć na pleyce. Chcę tego więcej.

Opublikowano

dziwne, ze tylko stalker 1 ma znaczek x/s odnosnie zoptymalizowania pod nowsze konsole, reszta nie ma tego

Opublikowano
Godzinę temu, Dr.Czekolada napisał:

Jeżeli to zwyczajne porty to nie wiem jakie wsparcie dla Series potrzebne. Łoniacz/ps4 powinien z palcem w tyłku pociągnąć.

4K choćby.

Jest polski lektor :)

Opublikowano

Ja pierdziu można już kupić i grać :ohboy:
widze, że każda z części jest za 89 na psn. Kończę Pacific Drive i wcielam się w Artioma :kratoswoke:
i jak tu żyć, na switcha widzę poszczególne części MGS za 56 zł :banderas:

Opublikowano
  • Autor
Ja pierdziu można już kupić i grać :ohboy:
widze, że każda z części jest za 89 na psn. Kończę Pacific Drive i wcielam się w Artioma :kratoswoke:
i jak tu żyć, na switcha widzę poszczególne części MGS za 56 zł :banderas:
Jest bug, cała trylogia za 89 zł. Warto wziąć póki nie ogarnęli jeszcze. Chociaż to w sumie normalna cena jakby nie patrzeć.

To teraz pytanie do weteranów. Jak trudny jest Veteran/Master? Z tego co czytałem to jak się gra ostrożnie i eliminuje przeciwników strzałami w łeb to gra nie stanowi aż takiego wyzwania. Bardziej trzeba na anomalie uważać?

Kurde, ależ zaskoczyli. Tutaj będzie przecież szpil na setki godzin [emoji16]
Opublikowano

Giereczka kupiona , szkoda było nie brać tej wersji na soniacza za 89zł. Ciekawe czy z czasem wydadzą patch na ps5( na XSX ma wyjść) z podkręceniem dualsensa, no i co by nie mówić lektor w tej grze to majstersztyk. Jedynie obawiam się że typowo pecetowa rozgrywka może nie sprawdzić się na konsolach no ale trzeba to samemu ograć.

Opublikowano

Udało mi się kupić trylogie za 89 DX. Z tego co widzę już ogarnęli, chyba zdarzyłem w ostatniej minucie. W tej chwili są tylko pojedyncze częsci na sklepie.

Opublikowano

Taka refleksja.

To spełnienie jednego z moich nielicznych growych marzeń-stalker na konsole. Tu mam trzy części, a pragnąłem tylko pierwszej części. Ależ od jutra będzie grane :banderas:

(do poniedziałku mam urlop zaległy :drakeyeah:)

Edytowane przez Szajka

Opublikowano
29 minut temu, Banan91PL napisał:

Podjąłem kolejną próbę i udało się za 89 , jest możliwość że usuną nam to z konta i oddadzą kasę?

Wątpię.

Opublikowano

Kupione za 89zł :cebula: minus 25zł za punkciki PlayStation - 64zł za trzy klasyki to jak za darmo :fsg:
Pierwszy raz gram w gierkę z lektorem i jestem zachwycony, dzięki temu nie muszę odpalać angielskiego - zajebiste rozwiązanie.

Opublikowano

ciekawe tylko ile trzeba będzie czekać na te usprawnienia, chciałem brać na dniach ale chyba poczekam do tego czasu.

Ktoś grał? jak wrażenia?

Opublikowano
38 minut temu, szurubur napisał:

Ktoś grał? jak wrażenia?

Chwilę tylko przed snem pyknąłem w SoC. To dokładnie ta sama gra, przystosowana pod pada - 4K60, te same dialogi, ten sam lektor, te same systemy.

Przymknij się stary. A teraz słuchaj uważnie :banderas:

Opublikowano

Bardzo fajnie to wygląda, na pewno się kupi i pogra, tylko najpierw muszę się wygrzebać z innych gierek. Z podobnych klimatów jakiś czas temu kończyłem Chernobylite i bawiłem się genialnie, również mocno polecam.

Opublikowano
  • Autor

Wersje na PS5/XSX mają niby pojawić się do końca roku + wsparcie modów, ale o tym chyba już ktoś tutaj pisał.

Cytat

GSC's future plans for S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy include major updates. The first one is coming soon and will include mod support via mod.io (https://mod.io/). Players on both Xbox and PlayStation ecosystems will be able to create modifications on PC and install them on consoles. Another one is a current-gen patch for Xbox Series X/S and PlayStation 5. Releasing before the end of this year, it will include graphical/performance improvements and additional features. Follow GSC's social media channels to receive additional information about these updates as soon as it's available.

EDIT:

Czekolada już wklejał, nie zauważyłem :P

Edytowane przez Patricko