Skocz do zawartości

STALKER: Legends of the Zone Trilogy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Dr.Czekolada napisał:

Jeżeli to zwyczajne porty to nie wiem jakie wsparcie dla Series potrzebne. Łoniacz/ps4 powinien z palcem w tyłku pociągnąć.

4K choćby.

Jest polski lektor :)

Opublikowano

Ja pierdziu można już kupić i grać :ohboy:
widze, że każda z części jest za 89 na psn. Kończę Pacific Drive i wcielam się w Artioma :kratoswoke:
i jak tu żyć, na switcha widzę poszczególne części MGS za 56 zł :banderas:

Opublikowano
Ja pierdziu można już kupić i grać :ohboy:
widze, że każda z części jest za 89 na psn. Kończę Pacific Drive i wcielam się w Artioma :kratoswoke:
i jak tu żyć, na switcha widzę poszczególne części MGS za 56 zł :banderas:
Jest bug, cała trylogia za 89 zł. Warto wziąć póki nie ogarnęli jeszcze. Chociaż to w sumie normalna cena jakby nie patrzeć.

To teraz pytanie do weteranów. Jak trudny jest Veteran/Master? Z tego co czytałem to jak się gra ostrożnie i eliminuje przeciwników strzałami w łeb to gra nie stanowi aż takiego wyzwania. Bardziej trzeba na anomalie uważać?

Kurde, ależ zaskoczyli. Tutaj będzie przecież szpil na setki godzin
Opublikowano

Giereczka kupiona , szkoda było nie brać tej wersji na soniacza za 89zł. Ciekawe czy z czasem wydadzą patch na ps5( na XSX ma wyjść) z podkręceniem dualsensa, no i co by nie mówić lektor w tej grze to majstersztyk. Jedynie obawiam się że typowo pecetowa rozgrywka może nie sprawdzić się na konsolach no ale trzeba to samemu ograć.

Opublikowano (edytowane)

Taka refleksja.

To spełnienie jednego z moich nielicznych growych marzeń-stalker na konsole. Tu mam trzy części, a pragnąłem tylko pierwszej części. Ależ od jutra będzie grane :banderas:

(do poniedziałku mam urlop zaległy :drakeyeah:)

Edytowane przez Szajka
  • Lubię! 1
Opublikowano

Kupione za 89zł :cebula: minus 25zł za punkciki PlayStation - 64zł za trzy klasyki to jak za darmo :fsg:
Pierwszy raz gram w gierkę z lektorem i jestem zachwycony, dzięki temu nie muszę odpalać angielskiego - zajebiste rozwiązanie.

• Lubię! 1
Opublikowano

ciekawe tylko ile trzeba będzie czekać na te usprawnienia, chciałem brać na dniach ale chyba poczekam do tego czasu.

Ktoś grał? jak wrażenia?

Opublikowano
38 minut temu, szurubur napisał:

Ktoś grał? jak wrażenia?

Chwilę tylko przed snem pyknąłem w SoC. To dokładnie ta sama gra, przystosowana pod pada - 4K60, te same dialogi, ten sam lektor, te same systemy.

Przymknij się stary. A teraz słuchaj uważnie :banderas:

Opublikowano

Bardzo fajnie to wygląda, na pewno się kupi i pogra, tylko najpierw muszę się wygrzebać z innych gierek. Z podobnych klimatów jakiś czas temu kończyłem Chernobylite i bawiłem się genialnie, również mocno polecam.

Opublikowano (edytowane)

Wersje na PS5/XSX mają niby pojawić się do końca roku + wsparcie modów, ale o tym chyba już ktoś tutaj pisał.

Cytat

GSC's future plans for S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy include major updates. The first one is coming soon and will include mod support via mod.io (https://mod.io/). Players on both Xbox and PlayStation ecosystems will be able to create modifications on PC and install them on consoles. Another one is a current-gen patch for Xbox Series X/S and PlayStation 5. Releasing before the end of this year, it will include graphical/performance improvements and additional features. Follow GSC's social media channels to receive additional information about these updates as soon as it's available.

EDIT:

Czekolada już wklejał, nie zauważyłem :P

Edytowane przez Patricko