macGyver 96 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Ano, prawda. Chociaż Pixel był jeszcze bardziej niszowy niż Szmatławiec, nie dorobił się też tego statusu ikony pisma o grach, więc pewno tak musiało się stać. Ale stronę nadal ma: https://pixel-magazine.com/ I prenumeratę można zamówić ;P Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Ba, nawet siedmiu typa dalej twardo opłaca patronite 5 Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca A na pytanie na retrogrupce „dlaczego zrzutka nadal aktywna?”, dostałem bana Cytuj
sph! 841 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca 32 minuty temu, number_nine napisał: Naukowcy ogłosili, że delfiny to, zaraz po człowieku, najinteligentniejsze stworzenia na Ziemi. To znaczy, że Spoiler kobiety spadły na trzecie miejsce Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca 11 minut temu, sph! napisał: Naukowcy ogłosili, że delfiny to, zaraz po człowieku, najinteligentniejsze stworzenia na Ziemi. To znaczy, że Ukryj zawartość kobiety spadły na trzecie miejsce Czyżbyś chciał się narazić tym stworzeniom z trzeciego miejsca? Dzisiaj? ;-) BTW: gdy 8 marca DK kojarzysię tylko z Donkey Kongiem, to znaczy, że... Spoiler nie jest dobrze ;D 1 Cytuj
Tramadol 0 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Oby tym nowym wydawcą nie okazała się ta sama firma co kupiła ppe, bo z gazety zrobi się tuba do reklamowania elektrośmiecii zalegających na magazynach sieciówek. Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Godzinę temu, Bzduras napisał: Ba, nawet siedmiu typa dalej twardo opłaca patronite Cholewcia, faktycznie! ;D Pewno jakoś z automatu płatność pobiera, jak to w dzisiejszych czasach z wieloma subskrybcjami bywa, a ktoś myśli, że to na patronajta Szmatławca idzie. Bo jak to logicznie wytłumaczyć inaczej? Roztargnieniem? ;-) Cytuj
Grześ 381 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca (edytowane) Jeśli zmieni się wydawca to kto teraz wyśle mi drugi egzemplarz numeru zerowego obiecany na patronite i kto mnie zaprosi na co miesięczne spotkania z redakcją. Pisząc poważnie, trzeba oddać Łapuszowi to, że chciał ciągnąć ten wózek i udało się przetrwać aż do dziś. Edytowane 8 marca przez Grześ 1 1 Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca I że w pierwszej kolejności padl jego pixel. A zostawił PE 2 Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca 6 godzin temu, LeifErikson napisał: No i jak tam @Roger, wrzucicie jakieś info jeszcze przed weekendem czy nie ma szans? A tu już dostałeś 317 numer czy dalej czekasz na listonosza? xD Cytuj
Ukukuki 7 011 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca 4 godziny temu, LeifErikson napisał: A co więcej, jak nadszedł czas próby, to pod nóż poleciał Pixel, nie było sentymentów. No i to jest fakt, za który trzeba podziękować bo jednak oba pisma wypadały podobnie jeśli chodzi sprzedaż. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca 23 minuty temu, iluck85 napisał: A tu już dostałeś 317 numer czy dalej czekasz na listonosza? xD Dostałem, wrzucałem info parę stron wcześniej. 25 dni po dacie wysyłki. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Dziękujemy. Teraz dajcie mu 4 kartony wódy od potencjalnego nowego wydawcy i do przodu. Cytuj
milupl 621 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca (edytowane) A właśnie co z patronite po zmianie wydawcy? O ile dojdzie do skutku. Ps. Walkiewicz odchodzi z filmweb, czyżby bym tą dobrą duszyczką? Edytowane 8 marca przez milupl Cytuj
Pix 915 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Ciężko ocenić ten okres pod banderą Idea Ahead. Z jednej strony mamy najlepszą zawartość pisma od lat, z drugiej najgorsze ogarnianie spraw technicznych i organizacyjnych. Tylko że dobre teksty to raczej zasługa Rogera i tego, że skupił wokół PE fajnych, utalentowanych ludzi, którzy wiedzą o czym piszą i wiedzą jak pisać, żeby zainteresować czytelnika. Jest Piechota, Dżujo i Adamus, którzy jakościowo ciągną pismo w górę. Grabarczyka, który coraz bardziej się wyrabia. Stałe felietony od Miela pozwalającego zajrzeć za kulisy branży. Sobek czasami coś naskrobie, Muszyńskiego od komiksów, Konsolkę od narzekania i ogólnego antyhajpu. Mazzi napisze co tam w Japonii, a Walkiewicz nauczy mnie wielu nowych słów. Do tego Kali, Komodo, Myszaq i HIV reprezentujący starą ekipę. Tak, ciężko uwierzyć, ale Komodo to już nie wieczny stażysta, a reprezentant emerytów Szmatławca. Lubię jego recenzje, dobry chłopak. I tylko szkoda, że Koso już praktycznie odpuścił. Cóż, życie. A więc za wszystko co obecnie dobre w PE, odpowiadają zgredzi. Za co można pochwalić łapusza? Że nie ubił pisma i wspierał wydawnictwa specjalne? Są to jakieś plusy. Nieważne, kto przejmie pismo. Dopóki Roger będzie rednaczował, jestem spokojny o przyszłość. 1 1 2 3 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca 40 minut temu, Pix napisał: I tylko szkoda, że Koso już praktycznie odpuścił. Dobry bylby plot twist jakby się okazało że to jego wydawnictwo chciałoby przejąć szmatlawca. 1 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Liczę, że jak wszystko dobrze pójdzie to będzie okładeczka ze Stellar Blade. 1 Cytuj
K.Adamus 684 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca 52 minuty temu, PiotrekP napisał: Liczę, że jak wszystko dobrze pójdzie to będzie okładeczka ze Stellar Blade Jak nie front, to chociaz tył. Oczywiście pisma. Cytuj
Eskimos 88 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca Walkiewicz robi karierę - będzie prowadził program w Kanale Zero u Stanowskiego razem z Maćkiem Dąbrowskim (zDupy) i Marcinem Sontą o nazwie "ZERO KULTURY". Brzmi jak awans! Może namówił Człowieka Wargę albo Stanowskiego do wydawania PSX-a? To by dopiero było! Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca Godzinę temu, Eskimos napisał: Może namówił Człowieka Wargę albo Stanowskiego do wydawania PSX-a? To by dopiero było! Stano bogaty i stabilny, ale dlatego, że prowadzi biznesy mądrze. Bałbym się o PE w jego rękach, bo jego raczej by nie zadowalało, że raz na plus, a raz na minus. Zaś Warga to gracz i pasjonat. Posiada też ogromną wiedzę i na pewno by z wielką miłością traktował PE, ale tutaj znowu wydaje mi się być za "biedny". Cytuj
Ukukuki 7 011 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca 11 godzin temu, K.Adamus napisał: Jak nie front, to chociaz tył. Oczywiście pisma. Cytuj
Mari4n 427 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca Front i tył ze Stellar Blade? Bardzo poproszę. Tylko mógłby później wystąpić incydent kałowy. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca No i trzeba by takiego PSXa zabierać z kibelka jak goście przyjdą. Cytuj
Konsolite 552 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca W dniu 8.03.2024 o 21:49, Pix napisał: …Konsolkę od narzekania i ogólnego antyhajpu. I Guilty Gear 1 Cytuj
Piotrek87 25 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca Witam wszystkich To jest moja pierwsza wiadomość na tym forum. Od 2015 roku jestem czytelnikiem PSX EXTREME i postanowiłem że będę obecny i na forum psxextreme.info Dzięki Roger że dałeś znać że nowy numer się ukaże. Dla mnie PSX EXTREME to ważny element mojego życia Oby nasze pismo trwało jak najdłużej. Ja zawsze będę z Wami 9 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi