Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Kmiot napisał:

2a5d7c52ede3f615444724e07a598183c8765df111cdb0f1905c7335a50adac5.thumb.jpg.30a312c625d2c86cfc12449687fcd17c.jpg

Ale drugiego Farming Simulatora nie będzie!

Miał być dla nowego wydawcy xd

Nawet nie zartuj! Przeciez ja po to kupuje PE. Nie to nie, ide oddac Lapuszowi, 14 dni na zwrot. 

Opublikowano

Jedyny co nie gardzi forumkiem, teraz to niech forumek przejmuje szmatlowca, portalem kto teraz będzie rządzić? Bo jak Perez to niech tam gierki zacznie recenzować Kmiot zamiast Gruchy

Opublikowano
6 minut temu, Daffy napisał:

Jedyny co nie gardzi forumkiem, teraz to niech forumek przejmuje szmatlowca, portalem kto teraz będzie rządzić? Bo jak Perez to niech tam gierki zacznie recenzować Kmiot zamiast Gruchy

Panie, portal i pismo to juz z dobre 5 lat kazde w swoja strone idzie - inni wydawcy, inne ekipy. 

Opublikowano

No i cudownie. Cieszę się bardzo i gratuluję Perez zakupu. Obiecać mogę, że kupię każdy numer :yes: Na najnowszy dalej czekam. Ale bez obawy, nie Wasza wina. Dałem szefowi kasę na numer we wtorek by kupił jak będzie zaglądał do galerii i tak słuch po nim zaginął. Biznes prowadzę dalej i w sumie spoko, bo jestem sobie teraz własnym panem, ale chyba bym wolał aby w końcu wrocil z moim numerem PE :D

Opublikowano

O żesz, Perez Publishing, tego to się nie spodziewalem. :obama: 

Ciekawe skąd mial na to pieniążki. :szekle:

A tak serio, gratuluję dopięcia deala i trzymam kciuki! Patronite oczywiście trzeba będzie odnowić. 

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, MYSZa7 napisał:

:banderas:

Pamiętajcie proszę, że to nieprawda, że nie można chlać jak się ma magazyn do wydrukowania. Można, tylko trzeba dać passy do drukarni. Na tym polega odpowiedzialność ;-)

pozdrawiam i czekam na kolejne numery!

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Cudowna wiadomość! Perez zawsze kojarzył się z dużym zaangażowaniem w losy Szmatławca, więc taki obrót spraw na pewno okaże się korzystny. Witamy nowego kierownika!

Edytowane przez Szwed