Bzduras 12 359 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Jakie przejście, od najgorszej opcji do najlepszej Wspaniała wiadomość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kazetwu 63 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Piękne info Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 579 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Ale drugiego Farming Simulatora nie będzie! Miał być dla nowego wydawcy xd 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 679 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca 1 minutę temu, Kmiot napisał: Ale drugiego Farming Simulatora nie będzie! Miał być dla nowego wydawcy xd Nawet nie zartuj! Przeciez ja po to kupuje PE. Nie to nie, ide oddac Lapuszowi, 14 dni na zwrot. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 579 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Dobra, zrzucimy się na forumku. Bo zrzucimy się, prawda? Halo? Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Ale na co się zrzucimy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Jedyny co nie gardzi forumkiem, teraz to niech forumek przejmuje szmatlowca, portalem kto teraz będzie rządzić? Bo jak Perez to niech tam gierki zacznie recenzować Kmiot zamiast Gruchy Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 679 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca 6 minut temu, Daffy napisał: Jedyny co nie gardzi forumkiem, teraz to niech forumek przejmuje szmatlowca, portalem kto teraz będzie rządzić? Bo jak Perez to niech tam gierki zacznie recenzować Kmiot zamiast Gruchy Panie, portal i pismo to juz z dobre 5 lat kazde w swoja strone idzie - inni wydawcy, inne ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. don LOV 77 Opublikowano 16 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Marca Znaki były wszędzie. 3 1 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 892 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Świetna wiadomość, opłacę ponownie patronite jak tylko pojawi się informacja ,że to już czas Cytuj Odnośnik do komentarza
kaj.dam 15 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca 7 minut temu, don LOV napisał: Znaki były wszędzie. Piękna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza
K.Adamus 668 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca No to ja oddaje bilet na Hawaje i wracam pisać reckę. Perez... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mantis 1 111 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca No i cudownie. Cieszę się bardzo i gratuluję Perez zakupu. Obiecać mogę, że kupię każdy numer Na najnowszy dalej czekam. Ale bez obawy, nie Wasza wina. Dałem szefowi kasę na numer we wtorek by kupił jak będzie zaglądał do galerii i tak słuch po nim zaginął. Biznes prowadzę dalej i w sumie spoko, bo jestem sobie teraz własnym panem, ale chyba bym wolał aby w końcu wrocil z moim numerem PE Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca O żesz, Perez Publishing, tego to się nie spodziewalem. Ciekawe skąd mial na to pieniążki. A tak serio, gratuluję dopięcia deala i trzymam kciuki! Patronite oczywiście trzeba będzie odnowić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mat666 11 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca 1 godzinę temu, MYSZa7 napisał: Pamiętajcie proszę, że to nieprawda, że nie można chlać jak się ma magazyn do wydrukowania. Można, tylko trzeba dać passy do drukarni. Na tym polega odpowiedzialność ;-) pozdrawiam i czekam na kolejne numery! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Atherius 30 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Super, gratulacje dla Pereza i dla nas. Umarł król, niech żyje król! Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca (edytowane) Cudowna wiadomość! Perez zawsze kojarzył się z dużym zaangażowaniem w losy Szmatławca, więc taki obrót spraw na pewno okaże się korzystny. Witamy nowego kierownika! Edytowane 16 Marca przez Szwed Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Kolejny numer w kwietniu. Tylko nie wiadomo którego. Dnia albo roku Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca https://m.facebook.com/story.php/?id=100048562394925&story_fbid=1020679639560773 Cytuj Odnośnik do komentarza
Benson 22 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Super sprawa! Chyba że Perez zrobi że Szmatławca kwartalnik, jak straszył Piechota Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 837 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca 6 minut temu, Atherius napisał: Super, gratulacje dla Pereza i dla nas. Umarł król, niech żyje król! Kto umarł? @MichAelis weź mu wyjaśnij kto umarł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 679 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Proszę, nieco więcej informacji https://www.psxextreme.info/topic/126595-nowy-wydawca-psx-extreme/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Myślałem, że nie mogę bardziej szanować Pana @Perez, a tu jednak. Najpierw Głos ludu wraca, a teraz PE wraca w odpowiedzialne ręce. Czy może być lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi