Shen 9 695 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja W dniu 5.05.2024 o 16:01, Jontek80 napisał: Kupilem dzieki wam tego Granblue Fantasy i bardzo dobrze sie bawie. Tak to przeszedlby mi kolo nosa. Polecam wchodzic do działu rpg czasem. Cytuj
Jontek80 235 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja 3 godziny temu, Shen napisał: Polecam wchodzic do działu rpg czasem. Na forum zagladam tylko w tematy zwiazane z psx extreme. Pismo i edycje specjalne. Jakies takie perlki probuje wyhaczyc z recenzji w pismie. Cos jak battle axe i afterimage od konsolitea. Teraz tego granblue. Wczesnie od zaxa crosscode. Do gier pokroju final fantasy nie potrzebuje psxa. Dlatego cenie sobie go za recenzje tych mniejszych gierek i nie tak popularnych. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja 4 minuty temu, Jontek80 napisał: Na forum zagladam tylko w tematy zwiazane z psx extreme. Pismo i edycje specjalne. Jakies takie perlki probuje wyhaczyc z recenzji w pismie. Cos jak battle axe i afterimage od konsolitea. Teraz tego granblue. Wczesnie od zaxa crosscode. Do gier pokroju final fantasy nie potrzebuje psxa. Dlatego cenie sobie go za recenzje tych mniejszych gierek i nie tak popularnych. To jeszcze może odkryjesz w kolejnych numerach Eiyuden Chronicles i Unicorn Overlord Cytuj
Jontek80 235 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja 35 minut temu, Shen napisał: To jeszcze może odkryjesz w kolejnych numerach Eiyuden Chronicles i Unicorn Overlord U happy console gamera widziałem tego unicorna i chyba to nie dla mnie. A jak ten nowy suikoden? W psxie średnio go ocenili. Ten Granblue bardzo miło mnie zaskoczył. Tales of arise czeka w kolejce. No i czekam na baldura w wersji fizycznej bo cyfry staram się nie dotykać. Chyba że nie ma wyboru jak bylo z eastword czy jak on tam sie zwał i sea of stars. Po czasie wypuścili fizczyne wersje ale nie były to aż tak dobre gry żeby kupować i postawić na półce. Ten star ocean second story byl fajny. Kupilem przypadkiem Magna carta 2 na xboxa 360 i tez mi sie bardzo spodobal. Patrzyłem na meta oceniony słabo dość i nie rozumiem czemu. Dla mnie to taki 8/10. Lepsze to niz FF XVI. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja 31 minut temu, Jontek80 napisał: A jak ten nowy suikoden? W psxie średnio go ocenili. Kupilem przypadkiem Magna carta 2 na xboxa 360 i tez mi sie bardzo spodobal. Patrzyłem na meta oceniony słabo dość i nie rozumiem czemu. Dla mnie to taki 8/10. Lepsze to niz FF XVI. Mało czasu na granie ostatnio, ale 30h nabiłem już w Eiyuden, na początku tak średnio siadło, ale im dalej tym bardziej się wkręciłem. Mini gierki, rekrutowanie masy nowych postaci, rozbudowa zamku, jest co robić. I znowu zachecam do wejścia do działu rpg, bo kilka osób ogrywa ten tytuł. Magna carta 2 bardzo dobra gra, specjalnie dla niej Infinite Undiscovery i Lost Odyssey pozyczylem kiedys xboxa. Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja 35 minut temu, Jontek80 napisał: A jak ten nowy suikoden? W psxie średnio go ocenili. Ta gra robi wiele, żeby na dzien dobry odrzucic od siebie. Ale od Meksyku po pierwszych kilkunastu godzinach robi się fajnie. W ogóle to na podstawie kilku ostatnich numerów PE mozna odnieśc wrażenie że jRPG to obecnie jeden z najpopularniejszych gatunków Cytuj
Jontek80 235 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Teraz, Shen napisał: Mało czasu na granie ostatnio, ale 30h nabiłem już w Eiyuden, na początku tak średnio siadło, ale im dalej tym bardziej się wkręciłem. Mini gierki, rekrutowanie masy nowych postaci, rozbudowac zamku, jest co robić. Mafna carta 2 bardzo dobra gra, specjalnie dla niej i Lost Odyssey pozyczylem kiedys xboxa. Ten lost odyssey to było coś. Ja kupiłem xboxa jak już dawno miałem pleja 4. Żeby gearsy nadrobić. Gdzieś wyczytałem że to najlepszy jrpg na klocka i kurcze to jak kolejna cześć FF 8. Jak dla mnie to takie FF 8-2. Gdzie oryginalna seria gdzieś po 10 sie zagubiła. Ta 12 w wersji zodiak też nawet fajna ale do wczesniejszych się nie umywa. Te od Sakaguchiego byly najlepsze. Dlatego tez zaszalałem i kupilem sobie the last story na wii. Ale to takie troche o klasę za odyssey. Cena za magna carta 2 teraz to jak za nowa gre. Udało mi sie dorwać za 25 euro w Portugalii w komisie. 2 minuty temu, dee napisał: Ta gra robi wiele, żeby na dzien dobry odrzucic od siebie. Ale od Meksyku po pierwszych kilkunastu godzinach robi się fajnie. W ogóle to na podstawie kilku ostatnich numerów PE mozna odnieśc wrażenie że jRPG to obecnie jeden z najpopularniejszych gatunków A wydaje mi się ze ciągle za mało. Takich prawdziwych jrpgow to nawet chyba nie ma na pleja. Taki prawdziwy z systemem turowych to chyba octopath 2 ostatni co wyszedł. Teraz wszedzie wciskaja action rpg. Jak dla mnie często zlewa sie to w jedna papkę. Wiedzmin 3, horizon, god of war, assasin. Niczym te gry sie nie różnią choć Wiedzmin mi się podobał. Zwłaszcza pierwsza połowa. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja 20 minut temu, Jontek80 napisał: A wydaje mi się ze ciągle za mało. Takich prawdziwych jrpgow to nawet chyba nie ma na pleja. Taki prawdziwy z systemem turowych to chyba octopath 2 ostatni co wyszedł. Sprawdz Cytuj
Jontek80 235 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Ogrywam tales of arise po granblue i jakos nie dorasta do tej gry. Dlatego tez Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Właśnie dorwałem do #318 i debiut w GL. Dzięki @Suavek 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi