Gregorius 496 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Całe życie na to czekałem Aż dziwię się, że Redzi nie zaklepali sobie tej marki bo moje pokolenie wychowało się na Wiedźminie, Cyberpunku i Thorgalu właśnie Co z tego wyjdzie zobaczymy natomiast materiał źródłowy jest niezwykle bogaty. 1 Cytuj
Ukukuki 7 010 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Świetna informacja Szkoda tylko ,że studio to totalne no name z nabranymi dotacjami. Cytuj
Wredny 9 578 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Kurde, marzył mi się Thorgal od REDów Ilość zajebistych historii, jakie są udziałem Gwiezdnego Dziecka aż się prosi o rozbudowanego open-world RPG. Fajnie, że ktoś ruszył tę zajebistą licencję, ale póki co jestem sceptyczny. 1 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca 16 godzin temu, Ukukuki napisał: Świetna informacja Szkoda tylko ,że studio to totalne no name Stellar blade podobnie, studio tylko od mobilek a wydaje się, że jednak dowiozą, więc i tu można dać kredyt zaufania. Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca (edytowane) Tak się zastanawiam i chciałbym chyba żeby to było zrobione w rzucie izometrycznym niż tpp, a tym bardziej fpp. Oczywiście nie w stylu diablo, a bardziej Baldura czy innych rpgów. No i żeby walka nawet z jednym przeciwnikiem nie była tylko mashowaniem kwadratu i stanowiła wyzwanie. Co do historii, to mają tego od groma w dwudziestu pierwszych tomach. Czekam, ale mam pewne obawy. Ciekawe kiedy pokażą jakiś gameplay i jak długo przyjdzie czekać Edytowane 9 marca przez Luqat Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca a ja bym chciał aby to było zrobione w stylu wiedźmina 3 i red dead redemption 2 1 1 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 15 kwietnia Opublikowano 15 kwietnia Po tym artykule i wywiadzie w nowym PE to wygląda jak jakas firma krzak co nawet nie ma kasy na finalizacje projektu i szuka inwestorow. Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Thorgal? No super, mam ogromny sentyment. Bardzo bym też chciał aby Redzi (no bo kto inny by dowiózł?) zrobili grę na bazie komiksów Yansa bo tamto uniwersum było przekozackie! Val Sary jako złol, błotna planeta z mutantami, Orchidea jako towarzyszka i niezliczone przygody na bazie których aż prosi się zrobić porządną grę. Kto wie, może kiedyś się to stanie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi