Pupcio 18 420 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca 6 minut temu, Ukukuki napisał: Co to za gość? Ten chłop co 20 lat temu był w programie o grach wideo na kanale dla dzieci. Niestety program się skończył a on dalej się udziela w sieci internet Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca No kojarzę Zooltara ale nawet nie zauważyłem ,że go już nie ma a prenumeruję regularnie od lat xd Cytuj
Grześ 380 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca To ja za prenumeratę i patronite chcę rangę szmatławcowy sułtan 1 Cytuj
sph! 836 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca 32 minuty temu, Grześ napisał: To ja za prenumeratę i patronite chcę rangę szmatławcowy sułtan Zamiast wydawać kasę na prenumeratę i patronite, było sobie kupić całą gazetę. Cytuj
Grześ 380 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca 2 minuty temu, sph! napisał: Zamiast wydawać kasę na prenumeratę i patronite, było sobie kupić całą gazetę. Podejrzewam, że cena sprzedaży po kolejnej limitowanej okładce Dreamcast Extreme ostro wzrosła Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca 2 godziny temu, Perez napisał: Wlasnie troche odwrotnie - skoro jest fajny ruch, troche odslon, to moze cos z tego wpadnie. Najbardziej widać po randomach w temacie „szukasz jakiejś piosenki i nie znasz tytułu?” W sumie Google dość wysoko pozycjonuje forumek, bo i jest tu masę ciekawych postów - na pewno więcej niż posty w grupkach fejsowych. Cytuj
kazetwu 63 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Z ciekawości - stronka http://psxextreme.pl/ też przeszła na nowego wydawcę? Bo niby istnieje, ale nie była aktualizowana od lat, a można to jakoś zagospodarować Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 17 marca Autor Opublikowano 17 marca 2 minuty temu, kazetwu napisał: Z ciekawości - stronka http://psxextreme.pl/ też przeszła na nowego wydawcę? Bo niby istnieje, ale nie była aktualizowana od lat, a można to jakoś zagospodarować Jak najbardziej w planach. Docelowo kombinuję w tę stronę, aby po tym adresem zrobić stronę pisma i sklep, aby to było w jednym miejscu. 3 1 1 Cytuj
Yankiee 19 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca W ramach kredytu zaufania dla Nowego/starego Prezesa odnowiłem roczną prenumeratę, trochę jedynie dziwnie, kiedy wszędzie widnieje jeszcze stary wydawca i jego adresy, a w ogóle to zamawia się przez stronę pixel'a, ale śpię spokojnie skoro kasa leci w odpowiednie ręce. 1 Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 17 marca Autor Opublikowano 17 marca 10 minut temu, Yankiee napisał: W ramach kredytu zaufania dla Nowego/starego Prezesa odnowiłem roczną prenumeratę, trochę jedynie dziwnie, kiedy wszędzie widnieje jeszcze stary wydawca i jego adresy, a w ogóle to zamawia się przez stronę pixel'a, ale śpię spokojnie skoro kasa leci w odpowiednie ręce. Tak jak wspominałem, teraz mamy okres do 2 tygodni, kiedy będą wszelkie "przeprowadzki" :). Powoli już zmieniam dane, póki co m.in. na FB, ale zaraz będą kolejne miejsca, bo trochę tego jest. Dzięki! Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Moze to pora aby moj syn zaczal czytac PSXE (8lat) Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca 5 godzin temu, Ukukuki napisał: No kojarzę Zooltara ale nawet nie zauważyłem ,że go już nie ma a prenumeruję regularnie od lat xd Tam gdzie jest strona z Marcellusem, to lewą (chociaż obydwaj powinni mieć lewą ;D) połowę zajmował Zooltar. Teraz jest tam Mielu, który chociaż pisze coś o gamedevie stricte, a nie jak Marcellus, który żyje w swoim świecie. 9 minut temu, Raptor napisał: Moze to pora aby moj syn zaczal czytac PSXE (8lat) Ale zauważyłeś, że to raczej pismo celowane w starych zgredów? ;D Cytuj
sph! 836 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca 30 minut temu, macGyver napisał: 38 minut temu, Raptor napisał: Moze to pora aby moj syn zaczal czytac PSXE (8lat) Ale zauważyłeś, że to raczej pismo celowane w starych zgredów? ;D A może syn się urodził 29 lutego 1992 ? 2 Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 6 hours ago, kazetwu said: Z ciekawości - stronka http://psxextreme.pl/ też przeszła na nowego wydawcę? Bo niby istnieje, ale nie była aktualizowana od lat, a można to jakoś zagospodarować nawet nie wiedzialem ze jest taka strona. pozdro Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca (edytowane) Tak żem czuł, że nowym wydawcą będzie ktoś z "wewnątrz". Pozytywne info, gratulacje @Perez Edytowane 18 marca przez number_nine Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca A ja mam pytanie, którego chyba jeszcze nikt nie zadał, a może być niewygodne - co z Duchem Pixela? 4 Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Pewnie Perez wezwał już odpowiednią ekipę... Spoiler 1 6 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 9 minut temu, LeifErikson napisał: A ja mam pytanie, którego chyba jeszcze nikt nie zadał, a może być niewygodne - co z Duchem Pixela? Ale Pixela też w sumie lubiłem 9 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Po części duch Pixela już jest niestety obecny za sprawę choćby maciomaniaka. Te jego ciężkostrawne, blaszane wyliczanki( o których zapominasz w trakcie czytania) z fusów odbierają chęci do życia. 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca (edytowane) Śmiechy śmiechami ale z drugiej strony tak sobie pomyślałem, że jakaś cześć patronów może odpłynąć po tej zmianie (tych co wspierali bardziej Lapusza niż Szmatlawca). Ze trzech czy czterech. Edytowane 18 marca przez LeifErikson 1 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Myślę, że sobie odbiją na nowych patronach albo prenumeratorach. Jak jakiś kwas nie wyniknie w ciągu miesiąca, to sam planuje wrócić do prenumeraty, bo tera jak jest wszystko w rodzinie, to można wesprzeć Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Faka 3 991 Opublikowano 18 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 marca Mam nadzieję, że wywalicie ten dziadowski dział komiksu z pixela. Ani to ciekawe, ani to śmieszne, to jest tylko strata strony, gdzie można to lepiej spożytkować. Już wolę jakąś reklamę dać, co by też wam wpadało trochę grosza. 16 Cytuj
PiotrekP 1 788 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca @number_nine z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Ja tam śledzia lubię już od czasów play. Cytuj
K.Adamus 683 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca (edytowane) Mnie akurat kupują te gorzko-slodkie graficzne minifelietony. W sumie to pierwsza rzecz, którą czytam po wygrzebaniu Szmatławca ze skrzynki (ale ja ogolnie jestem fanem starczego, smętnego pier**lenia :] ) Edytowane 18 marca przez K.Adamus 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi