Mantis 1 123 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca (edytowane) W czasach 6 generacji był ktoś taki jak Torba. Lubiłem go, bo dużo recenzował gier na Gacka. Wiadomo co u tego Pana teraz słychać? Pozdrawiam serdecznie, do dzisiaj czytam jego recenzje. Choćby recenzja Metroid Prime jest jedną z moich ulubionych. Ogólnie numer 69 jest moim ulubionym. GameCube dostał wtedy 10 w konsolometrze, na okładce była Zelda WW. We wstępniaku Ściera chwalił konsolę Nintendo, w Hyde Park to samo. To był ten numer, który rozkochał mnie w GC. A i w tym numerze HIV chwalił się, że został ojcem. Pomyśleć, że to już 21 lat mija. Numer 69... Przypadek, że to w nim najbardziej chwalono konsolę Nintendo? Czy może to jakiś ukryty przekaz o miłości Mario i Luigiego? Edit. Numer ten był tak często czytany, że moja oryginalna sztuka straciła okładkę, a strony w środku właśnie z recenzją Metroid Prime wypadają. Ogólnie kartki już wyblakły, na innych można jeszcze znaleźć piasek ze wczasów w Międzyzdrojach w 2004 (Ach te automaty na molo, na plaży znowu były stoiska z PS2 i GT4 Prologue, a obok turnieje z pstrykaniem kapsli po specjalnie wykonanej trasie. Promowało to najnowszą odsłonę WRC). PE zabierałem wszędzie. W szkole średniej z kolegą kładliśmy plecaki na ławkę i chowając się za nimi czytaliśmy gazety. Też się grało na GBC w Pokemony trzymając go pod ławką. Wracając jednak do numery 69 - moje uwielbienie do niego jest tak duże, że kupiłem go ponownie na aukcji na allegro w idealnym stanie trzy lata temu i ciągle jest on na szczycie bym miał szybki do niego dostęp. Ach ta nostalgia. Edytowane 20 marca przez Mantis 4 4 1 Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Ja nadal liczę na okładkę ze Stellar Blade 1 1 1 Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Post Pereza już chyba top1 postów wszech czasów jeśli chodzi o reakcje Cytuj
whitesand 16 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca W dniu 16.03.2024 o 16:58, iluck85 napisał: A poczty nie można zmienić na inpost? Cennik pewnie inny, ale betonowe dostarczenie na drugi dzień pewniejsze. Ja bym prenumeratę wziął jakby był inspot. A jak mam czekać na pocztę która może doniesie, a może nie, to wybieram empik. Nie dramatyzujecie trochę z tą wysyłką prenumeraty? Przecież to miesięcznik, a nie tygodnik. Naprawdę musimy mieć Szmatławca równo z/przed kioskami? 1 Cytuj
snejk04 413 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Godzinę temu, Bartg napisał: Post Pereza już chyba top1 postów wszech czasów jeśli chodzi o reakcje Były oidp takie co miały powyzej 100+, na pewno Janusz Cebula Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 1 godzinę temu, Bartg napisał: Post Pereza już chyba top1 postów wszech czasów jeśli chodzi o reakcje który? 1 Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca @MYSZa7 ten pierwszy w tym temacie 1 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 40 minut temu, snejk04 napisał: Były oidp takie co miały powyzej 100+, na pewno Janusz Cebula Nie wiem jak to sprawdzić, opowieść z bizariusza tez chyba była w topce? Na top1 teraz Perez na top2 pozdrowienia dla Roziego z Seulu 2 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 9 minut temu, Shen napisał: Nie wiem jak to sprawdzić, opowieść z bizariusza tez chyba była w topce? Na top1 teraz Perez na top2 pozdrowienia dla Roziego z Seulu Były na pewno, które miały ponad 100. Sam chyba miał jednego albo dwa za przeróbki. 1 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Największe forumowe sztosy z reputacją grubo ponad 100 dawno przepadły bez sladu. Co jest skandalem. 1 Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 3 godziny temu, Bartg napisał: Post Pereza już chyba top1 postów wszech czasów jeśli chodzi o reakcje Do Janusza Cebuli nie ma startu, i innych. Jeszcze, ale jest już Top10. Ale prawda, hostingi się posypały w większości. Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca 13 godzin temu, Bartg napisał: Post Pereza już chyba top1 postów wszech czasów jeśli chodzi o reakcje ja nawet nie wiedziałem, że tyle osób czyta forum. bo patrząc na aktywnych userów to mam wrażenie, jakby było tu osiem osób i ze trzech randomów Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca To odnosisz mylne wrażenie, bo nawet w tym momencie jest tak: Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca miałem na myśli aktywnych czyli piszących regularnie, tam to jakieś boty są Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Ee, regularnie jest 100+ userow i do tego drugie tyle gości, dlatego się dziwiłem że Lapusz zrezygnował z reklam i dobrze ze Perez chce do nich wrócić, bo jest to na pewno jakiś potencjał. Cytuj
Perez 1 720 Opublikowano 20 marca Autor Opublikowano 20 marca Dopiero co statsy Analyticsa odpalilem, wiec dane sie zbieraja, ale tak wstepnie forumek trzyma sie niezle - ok. 22-23k odslon dziennie. Zobaczymy po 30 dniach, bo to taki zwyczajowy przedzial przy komunikacji statsow. Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca jakby co to ja dla beki pisałem o ciągle tych samych mordach na forum XD Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca W porównaniu do forum CDA to psxe jest ciągle w topce. Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Będąc szczerym to troszkę przeraża mnie, że człowiek staje się dinozaurem... A dopiero co były się młodym łebkiem, neta przeglądać się szło do kafejki, czy telepunktu (do dziś pamietam stanie w kolejce nawet i do dwóch godzin), a takie zrzuty ekranu z Metal Gear Solid The Twin Snake, czy Resident Evil 4 zgrywałem z IGN na dyskietki by w domu na kompa wrzucić i się jarać przed premierą. A jak bolało gdy świeżo zakupiona dyskietka się wysypała. Trochę później jak już net przybył na moją wieś, to była moda na komunikator GG, który do dzisiaj w pracy korzystam XD. Ale kiedyś to było pierwsze co się odpalało wraz z kompem. Na YouTube otwierało się kilkadziesiąt zakładek z muzyką aby się załadowało i właśnie przeglądało się takie fora. Minęło trochę czasu i żyjemy w totalnie innym świecie. Jarają mnie nowinki technologiczne i staram się być ze wszystkim na bieżąco. W większości przypadków kupuję jako pierwszy ze znajomych nowe konsole, czy telewizory z nowymi technologiami, czy choćby jak teraz składany telefon. Ale cholernie przeraża mnie myśl, że takie miejsca i prasa tracą na znaczeniu. 2 1 Cytuj
K.Adamus 683 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Gdzie się podziały te teledyski Linkin Park na Verbatimach! Oddajcie nam nasze mlodzieńcze lata zaklęte w polifonicznych dzwonkach! Technologia tak zapieprza, że mając po 30stce człowiek powoli odchodzi w niebyt. Po 40stce ma zamknąć ryj, wspominac Niemena, Grechute i wesole czasy Twojego Weekendu. Po 50stce ludzie umierają, ktoś kiedyś widział jakiegoś, ale to pewnie wygenerowane było przez AI. A jak ktoś ma 60 to pewnie chodził do szkoły z Wałęsą, papieżem i Piłsudzkim. Nieciezko czuć się dziś staro będąc relatywnie młodym:) 3 2 Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca 2 minuty temu, K.Adamus napisał: Gdzie się podziały te teledyski Linkin Park na Verbatimach! Oddajcie nam nasze mlodzieńcze lata zaklęte w polifonicznych dzwonkach! Linkin Park, System of a Down, Limp Bizkit, P.O.D., Alien Ant Farm. Bieganie po boiskach, ciepłe lato, wiatr we wlosach (teraz golę się na łyso przez zakola), jazda na desce. Ta beztroskość i niewiedza. Jak dobrze było nie interesować się geopolityką, atomem, historią XD Te lata naiwności już nie wrócą. Niestety nie wróci też jazda na desce, nartach i granie w piłkę. Przez lata miałem 3 złamania w prawym biodrze i skręcone kolano po wypadku samochodowym, gdzie inne auto wjechało w bok tego w który ja jechałem. Po tym jeszcze grałem. Ale od tamtego czasu dwa razy mocno skręciłem prawą kostkę, a w zeszłym roku dołożyłem złamanie w tej stopie. Każdego dnia już człowiek wstaje z bólem nogi, ale liczę, że jeszcze wyjdę pokopać w piłkę. Na szczęście zawsze byłem dwunożny Meczu już raczej nie zagram, ale trzynastki, lub "560" może się uda XD 2 Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Jak widziałem filmik gdzie dzieciaki kilkunastoletnie nie wiedzą co to kaseta i walkman to poczułem się staro A jeszcze wczoraj grałem na kompie z dyskiem twardym o pojemności 4GB 1 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Teraz, BRY@N napisał: A jeszcze wczoraj grałem na kompie z dyskiem twardym o pojemności 4GB O panie, to Ty młodzieniaszek. Ja jeszcze wczoraj dmuchałem w żółty kartridż. Spoiler That's what she said. Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca (edytowane) Ja z kolegami za dzieciaka winylami rzucaliśmy w siebie... Moja pierwsza wieża posiadała wejście na dwie kasety, a u góry gramofon. Edit. Na tym cudeńku słuchałem Smerfne Hity i piosenkę o Citko Edytowane 20 marca przez Mantis Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca 11 minut temu, LeifErikson napisał: O panie, to Ty młodzieniaszek. Powiedz to moim włosom na głowie Panie ja już 37 lat na karku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi