Skocz do zawartości

Nowy wydawca PSX Extreme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W czasach 6 generacji był ktoś taki jak Torba. Lubiłem go, bo dużo recenzował gier na Gacka. Wiadomo co u tego Pana teraz słychać? Pozdrawiam serdecznie, do dzisiaj czytam jego recenzje. Choćby recenzja Metroid Prime jest jedną z moich ulubionych. Ogólnie numer 69 jest moim ulubionym. GameCube dostał wtedy 10 w konsolometrze, na okładce była Zelda WW. We wstępniaku Ściera chwalił konsolę Nintendo, w Hyde Park to samo. To był ten numer, który rozkochał mnie w GC. A i w tym numerze HIV chwalił się, że został ojcem. Pomyśleć, że to już 21 lat mija. Numer 69... Przypadek, że to w nim najbardziej chwalono konsolę Nintendo? Czy może to jakiś ukryty przekaz o miłości Mario i Luigiego? :banana:

Edit. Numer ten był tak często czytany, że moja oryginalna sztuka straciła okładkę, a strony w środku właśnie z recenzją Metroid Prime wypadają. Ogólnie kartki już wyblakły, na innych można jeszcze znaleźć piasek ze wczasów w Międzyzdrojach w 2004 (Ach te automaty na molo, na plaży znowu były stoiska z PS2 i GT4 Prologue, a obok turnieje z pstrykaniem kapsli po specjalnie wykonanej trasie. Promowało to najnowszą odsłonę WRC). PE zabierałem wszędzie. W szkole średniej z kolegą kładliśmy plecaki na ławkę i chowając się za nimi czytaliśmy gazety. Też się grało na GBC w Pokemony trzymając go pod ławką. Wracając jednak do numery 69 - moje uwielbienie do niego jest tak duże, że kupiłem go ponownie na aukcji na allegro w idealnym stanie trzy lata temu i ciągle jest on na szczycie bym miał szybki do niego dostęp. Ach ta nostalgia.

Edytowane przez Mantis
  • Plusik 4
  • Lubię! 4
  • Dzięki 1
Opublikowano
W dniu 16.03.2024 o 16:58, iluck85 napisał:

A poczty nie można zmienić na inpost? Cennik pewnie inny, ale betonowe dostarczenie na drugi dzień pewniejsze. 

Ja bym prenumeratę wziął jakby był inspot. A jak mam czekać na pocztę która może doniesie, a może nie, to wybieram empik. 

Nie dramatyzujecie trochę z tą wysyłką prenumeraty? Przecież to miesięcznik, a nie tygodnik. Naprawdę musimy mieć Szmatławca równo z/przed kioskami?

• Plusik 1
Opublikowano
Godzinę temu, Bartg napisał:

Post Pereza już chyba top1 postów wszech czasów jeśli chodzi o reakcje :obama:

Były oidp takie co miały powyzej 100+, na pewno Janusz Cebula

Opublikowano
40 minut temu, snejk04 napisał:

Były oidp takie co miały powyzej 100+, na pewno Janusz Cebula

Nie wiem jak to sprawdzić, opowieść z bizariusza tez chyba była w topce? Na top1 teraz Perez na top2 pozdrowienia dla Roziego z Seulu

Przechwytywanie.thumb.JPG.1e83bbe55064ce8eb82c4777ab6eb281.JPG

• Haha 2
Opublikowano
9 minut temu, Shen napisał:

Nie wiem jak to sprawdzić, opowieść z bizariusza tez chyba była w topce? Na top1 teraz Perez na top2 pozdrowienia dla Roziego z Seulu

Przechwytywanie.thumb.JPG.1e83bbe55064ce8eb82c4777ab6eb281.JPG

Były na pewno, które miały ponad 100. Sam chyba miał jednego albo dwa za przeróbki.

• Lubię! 1
Opublikowano
3 godziny temu, Bartg napisał:

Do Janusza Cebuli nie ma startu, i innych. Jeszcze, ale jest już Top10.

Ale prawda, hostingi się posypały w większości.

Opublikowano
13 godzin temu, Bartg napisał:

ja nawet nie wiedziałem, że tyle osób czyta forum. bo patrząc na aktywnych userów to mam wrażenie, jakby było tu osiem osób i ze trzech randomów 

Opublikowano

Ee, regularnie jest 100+ userow i do tego drugie tyle gości, dlatego się dziwiłem że Lapusz zrezygnował z reklam i dobrze ze Perez chce do nich wrócić, bo jest to na pewno jakiś potencjał.

Opublikowano

Dopiero co statsy Analyticsa odpalilem, wiec dane sie zbieraja, ale tak wstepnie forumek trzyma sie niezle - ok. 22-23k odslon dziennie. Zobaczymy po 30 dniach, bo to taki zwyczajowy przedzial przy komunikacji statsow. 

Opublikowano

Będąc szczerym to troszkę przeraża mnie, że człowiek staje się dinozaurem...  A dopiero co były się młodym łebkiem, neta przeglądać się szło do kafejki, czy telepunktu (do dziś pamietam stanie w kolejce nawet i do dwóch godzin), a takie zrzuty ekranu z Metal Gear Solid The Twin Snake, czy Resident Evil 4 zgrywałem z IGN na dyskietki by w domu na kompa wrzucić i się jarać przed premierą. A jak bolało gdy świeżo zakupiona dyskietka się wysypała. Trochę później jak już net przybył na moją wieś, to była moda na komunikator GG, który do dzisiaj w pracy korzystam XD. Ale kiedyś to było pierwsze co się odpalało wraz z kompem. Na YouTube otwierało się kilkadziesiąt zakładek z muzyką aby się załadowało i właśnie przeglądało się takie fora. Minęło trochę czasu i żyjemy w totalnie innym świecie. Jarają mnie nowinki technologiczne i staram się być ze wszystkim na bieżąco. W większości przypadków kupuję jako pierwszy ze znajomych nowe konsole, czy telewizory z nowymi technologiami, czy choćby jak teraz składany telefon. Ale cholernie przeraża mnie myśl, że takie miejsca i prasa tracą na znaczeniu. 

• Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano

Gdzie się podziały te teledyski Linkin Park na Verbatimach! Oddajcie nam nasze mlodzieńcze lata zaklęte w polifonicznych dzwonkach!

Technologia tak zapieprza, że mając po 30stce człowiek powoli odchodzi w niebyt. Po 40stce ma zamknąć ryj, wspominac Niemena, Grechute i wesole czasy Twojego Weekendu. Po 50stce ludzie umierają, ktoś kiedyś widział jakiegoś, ale to pewnie wygenerowane było przez AI. A jak ktoś ma 60 to pewnie chodził do szkoły z Wałęsą, papieżem i Piłsudzkim.

Nieciezko czuć się dziś staro będąc relatywnie młodym:)

• Plusik 3
  • Lubię! 2
Opublikowano
2 minuty temu, K.Adamus napisał:

Gdzie się podziały te teledyski Linkin Park na Verbatimach! Oddajcie nam nasze mlodzieńcze lata zaklęte w polifonicznych dzwonkach!

Linkin Park, System of a Down, Limp Bizkit, P.O.D., Alien Ant Farm. Bieganie po boiskach, ciepłe lato, wiatr we wlosach (teraz golę się na łyso przez zakola), jazda na desce. Ta beztroskość i niewiedza. Jak dobrze było nie interesować się geopolityką, atomem, historią XD Te lata naiwności już nie wrócą. Niestety nie wróci też jazda na desce, nartach i granie w piłkę. Przez lata miałem 3 złamania w prawym biodrze i skręcone kolano po wypadku samochodowym, gdzie inne auto wjechało w bok tego w który ja jechałem. Po tym jeszcze grałem. Ale od tamtego czasu dwa razy mocno skręciłem prawą kostkę, a w zeszłym roku dołożyłem złamanie w tej stopie. Każdego dnia już człowiek wstaje z bólem nogi, ale liczę, że jeszcze wyjdę pokopać w piłkę. Na szczęście zawsze byłem dwunożny ;) Meczu już raczej nie zagram, ale trzynastki, lub "560" może się uda XD

• Plusik 2
Opublikowano
Teraz, BRY@N napisał:

A jeszcze wczoraj grałem na kompie z dyskiem twardym o pojemności 4GB

O panie, to Ty młodzieniaszek. Ja jeszcze wczoraj dmuchałem w żółty kartridż. ;)

Spoiler

That's what she said.

Opublikowano (edytowane)

Ja z kolegami za dzieciaka winylami rzucaliśmy w siebie... Moja pierwsza wieża posiadała wejście na dwie kasety, a u góry gramofon. 

Edit. Na tym cudeńku słuchałem Smerfne Hity i piosenkę o Citko :D

Edytowane przez Mantis