K.Adamus 684 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca (edytowane) 20 minut temu, LeifErikson napisał: Chętnie bym przeczytał coś przekrojowego na temat tego gatunku i myślę że tego typu teksty jak najbardziej powinny miec miejsce w Szmatlawcu. W ogóle dużo dobra by się znalazło w latach 00. do opisania na blaszanym poletku póki co powoli, małym wiertelkiem naruszam beton tak, żeby Roger nie zauważył albo w najgorszym wypadku wywrocil oczami i machnął ręką XD Ale jak mówiłem, wszystko z szacunkiem dla tradycji pisma i zdrowym rozsądkiem. (Chociaż jeśli nie dostanę do recki Gothic remake to obiecuje, jebne 6 stronicowy tekst o najlepszych sterownikach do drukarek czy innych faksów XD) Edytowane 27 marca przez K.Adamus 3 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Bez przesady żeby zabierać się za Tycoony, już Faraon to był 'dziwny' wybór (mając obok Settlersów czy Starcrafta). Przy takiej bibliotece lepiej najpierw ogarnąć kultowe gierki (Fallout, Unreal, DSJ, jakieś przygodówki). 1 Cytuj
K.Adamus 684 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca 7 minut temu, łom napisał: Przy takiej bibliotece lepiej najpierw ogarnąć kultowe gierki (Fallout, Unreal, DSJ, jakieś przygodówki). Baldurek. Ale dobrych point n clickow było od groma, w ogóle swietny gatunek do analizy Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca 10 minut temu, łom napisał: Bez przesady żeby zabierać się za Tycoony, już Faraon to był 'dziwny' wybór (mając obok Settlersów czy Starcrafta). Przy takiej bibliotece lepiej najpierw ogarnąć kultowe gierki (Fallout, Unreal, DSJ, jakieś przygodówki). Ale to są już tak zgrane karty że jak dla mnie mało interesujące, no chyba że wciąż da się tam dokopać do jakichś nieznanych ciekawostek, w co wątpię. Zresztą nie jest to chyba temat na zasadzie "albo albo" tylko bardziej "why not both". 1 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca 6 minut temu, K.Adamus napisał: Baldurek. A to Baldur nie wyszedł na PS1 lub DC? 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca Mały detal a cieszy, moze ten profil na fb troche odzyje 2 1 Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 28 marca Autor Opublikowano 28 marca 7 minut temu, Ukukuki napisał: No i już widać zmiany Taaa, jeszcze zobaczymy, co z tego wyjdzie :D. Bo ja to sobie mogę terminy wpisywać, a potem na poczcie ktoś przyśnie i tyle z tego :D. Ale mam niedaleko jak coś, znajdę ich! 1 Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca Ja to bym jeszcze widział jakiś kącik mobilny. W zalewie śmieci są dobre gry. A obecnie sam opłacam abonament netflix tylko dla tych gier (bo nie mam czasu na tv, a te wszelkie gry tu są premium z wyłączonymi mikrotransakcjami) no i 3 dychy to w sumie mało jak za gierki i tv z doskoku… 1 Cytuj
K.Adamus 684 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca 23 minuty temu, Ukukuki napisał: No i już widać zmiany Perez z tego co piszemy redakcyjnie na grupie mega ogarnia, są plany, plany które mają plany i planowanie planów pod przyszłe plany. Typa na oczy nie widziałem a już jestem jego akolitą. Myślę, że można spać spokojnie. A wlasnie spokoju ostatnio brakowało. Dobra, poslodzone, to co z tą podwyżką? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca 5 minut temu, K.Adamus napisał: Dobra, poslodzone, to co z tą podwyżką? 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Perez 1 722 Opublikowano 28 marca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 marca 34 minuty temu, K.Adamus napisał: Perez z tego co piszemy redakcyjnie na grupie mega ogarnia, są plany, plany które mają plany i planowanie planów pod przyszłe plany. Typa na oczy nie widziałem a już jestem jego akolitą. Myślę, że można spać spokojnie. A wlasnie spokoju ostatnio brakowało. Dobra, poslodzone, to co z tą podwyżką? A to mi Łapusz zaznaczył "Adamus - praktykant, wypłata opcjonalna". Trzymam się tej wersji! 1 15 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca 52 minuty temu, Perez napisał: Taaa, jeszcze zobaczymy, co z tego wyjdzie :D. Bo ja to sobie mogę terminy wpisywać, a potem na poczcie ktoś przyśnie i tyle z tego :D. Ale mam niedaleko jak coś, znajdę ich! I co im zrobisz? Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 28 marca Autor Opublikowano 28 marca 1 minutę temu, PiotrekP napisał: I co im zrobisz? Będziemy wrzucać nadajniki GPS do kopert! A za każdą obsuwę względem deklarowanego terminu jest opcja napisania skargi i zwrot za niewykonaną usługę. Jeszcze na tym da się zarobić ;). Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca Gdyby tak robić od początku, mielibyśmy PSXa 148str na kredzie w twardej okładce, za 9.99zł Bo kasa ze zwrotów spokojnie by to pokryła. A tak, to... 1 Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia (edytowane) Rzadko już zaglądam na forum. Ciągle pozostaję wiernym czytelnikiem od numeru 6-tego. Kopa lat i wspomnień. Retro wspominki zawsze przytulę, wydania specjalne też. Od dłuższego czasu prenumeruję.Nir ma już czasu na czytanie od deski do deski, ale zawsze coś. Szkoda ze numer że Plusowymi tematami nie wypali. Czekałem bardzo, chociaż mam Pdf-y. Zapach papieru kocham. Wiatr przemian przyjąłem z ogromnym zaufaniem dla Pereza i Rogera. Dwóch Zajawkowiczów i reszta Ekipy. Niebawem przedłużę prenumeratę. Macie mój topór i łuk. W tym wariacki Świecie warto mieć taki stały odnośnik, coś co istnieje często pomimo. Dla mnie jest to Psx Extreme. Taka"magdalenka"Prousta. Wywołująca niezmiennie uśmiech na twarzy od 27lat. Powodzenia Przyjaciele Edytowane 9 kwietnia przez Tokugawa1982 3 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia 2 godziny temu, Tokugawa1982 napisał: W tym wariacki Świecie warto mieć taki stały odnośnik, coś co istnieje często pomimo. Dla mnie jest to Psx Extreme. Taka"magdalenka"Prousta. Wywołująca niezmiennie uśmiech na twarzy od 27lat Świetnie ująłeś i ubrałeś w słowa to samo co i mnie tutaj niezmiennie trzyma. Prasa gierkowa to teraz taki przedziwny fenomen, że można by o niej pisać prace naukowe z psychologii czy socjologii. Dawno to już przestał być po prostu produkt. Choć może nigdy nie był, tylko jego rola ewoluowała? Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 9 kwietnia Autor Opublikowano 9 kwietnia 2 godziny temu, Tokugawa1982 napisał: Rzadko już zaglądam na forum. Ciągle pozostaję wiernym czytelnikiem od numeru 6-tego. Kopa lat i wspomnień. Retro wspominki zawsze przytulę, wydania specjalne też. Od dłuższego czasu prenumeruję.Nir ma już czasu na czytanie od deski do deski, ale zawsze coś. Szkoda ze numer że Plusowymi tematami nie wypali. Czekałem bardzo, chociaż mam Pdf-y. Zapach papieru kocham. Wiatr przemian przyjąłem z ogromnym zaufaniem dla Pereza i Rogera. Dwóch Zajawkowiczów i reszta Ekipy. Niebawem przedłużę prenumeratę. Macie mój topór i łuk. W tym wariacki Świecie warto mieć taki stały odnośnik, coś co istnieje często pomimo. Dla mnie jest to Psx Extreme. Taka"magdalenka"Prousta. Wywołująca niezmiennie uśmiech na twarzy od 27lat. Powodzenia Przyjaciele A niech mnie, kto tu zagościł! Pamiętam jak te 13 lat temu się rejestrowałem już przy okazji tamtej zmiany wydawcy, to było Ciebie dużo na forum. A do zajawy - jest bardzo duża, jednak jest coś w tym, że ta praca przy czymś, co się lubi, to jednak mija inaczej. Dzisiaj znowu pół dnia zleciało na pismo, bo tu umowa, bo tu pierwsze wysyłki paczkomatowe zrobiłem prenumerat!, a już kolejny numer ogarniamy, a jeden kolporter już namieszał z terminem (ale to jutro info, może się coś jeszcze wyjaśni), a wleciały projekty okładek do nowego specjala. I tak sobie każdego wieczorka mówię "nie, no dobra, jutro trochę innych tematów", a to znowu coś :D. 1 Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia A nastepny numer to już o GameCube'ie? Czy choćby N64? Jako fan Nintendo czuję się dyskryminowany Cytuj
Ukukuki 7 010 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Po ostatniej dyskusji na forum obstawiałbym Game Boy albo SNES. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia @Perez dopiero z posta Rogera się dowiedziałem, że macie instagrama, na facebooku macie wiecej obserwujacych, moze warto na koncu nowego posta podlinkowac instagram? Od czasu do czasu na story wrzucic jakies insajderskie info od redakcji np Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 10 kwietnia Autor Opublikowano 10 kwietnia 3 minuty temu, Shen napisał: @Perez dopiero z posta Rogera się dowiedziałem, że macie instagrama, na facebooku macie wiecej obserwujacych, moze warto na koncu nowego posta podlinkowac instagram? Od czasu do czasu na story wrzucic jakies insajderskie info od redakcji np A to ja te linki dodawałem do Insta i Twittera/X :). Spoko, puścimy/przypomnimy to szerzej, a i treść jak najbardziej to co mówisz - będzie trochę zakulisowych różności, trochę od zgRedów. 1 Cytuj
Grześ 381 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia Przeglądarki nie chcą mnie wpuścić na psxextreme.pl, ponieważ połączenie nie jest poufne. Pewnie certyfikat wygasł? shop.pixel-magazine.com jest ok. PS nadal w stopkach widnieje Idea Ahead Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi