Perez 1 722 Opublikowano 14 kwietnia Autor Opublikowano 14 kwietnia 4 minuty temu, Grześ napisał: Przeglądarki nie chcą mnie wpuścić na psxextreme.pl, ponieważ połączenie nie jest poufne. Pewnie certyfikat wygasł? shop.pixel-magazine.com jest ok. PS nadal w stopkach widnieje Idea Ahead psxextreme.pl w obecnej formie do zakopania, na dniach pewnie w ogóle tymczasowo off, a już się robi nowa strona. Sklep - trochę jak wyżej, to też do zakopania, już mamy pobrane bazy i ogarniamy migrację. Pewnie szybciej się przeniesiemy niż ja znajdę kogoś, kto te stopkę by poprawił :). 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 11 minut temu, Bzduras napisał(a): Łapusz przeszedł samego siebie xD 1 Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Dobrze że Archona wpuścili bo leciał aż z UK. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca To ten łapusz to organizował? Niezły sztryms. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca Wreszcie oficjalnie współpraca najlepszego pisma z najlepszym sklepem na rynku 6 2 1 Cytuj
dominalien 264 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca No wreszcie. To, że wcześniej współpracy nie było to jakaś paranoja. 1 Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 12 czerwca Autor Opublikowano 12 czerwca Oczywiście podziękowania dla @yaczesa za ogarnięcie tematu i wsparcie dla Szmatławca Tak że jak coś zapraszamy przez nasz link afiliacyjny - bit.ly/PB_PE. 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca 1 minutę temu, Perez napisał(a): Oczywiście podziękowania dla @yaczesa za ogarnięcie tematu i wsparcie dla Szmatławca Tak że jak coś zapraszamy przez nasz link afiliacyjny - bit.ly/PB_PE. Może jakiś mały banner albo tu na belce dodać ten link? Bedzie pod ręką 1 Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca I dyszka za cebuliony cyk, wpadła. Dzięki! Współpraca, która ogrzewa moje serduszko. Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca PE x PB Epicki Crossover! Co na to I N S A J D E R? Mamy jeszcze pomysly z @Perez, wiec stay tuned! 2 1 Cytuj
Pix 915 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca Coś pięknego. Perez nie podjął jeszcze żadnej złej decyzji jako Prezes PE. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca 38 minut temu, Pix napisał(a): Perez nie podjął jeszcze żadnej złej decyzji jako Prezes PE. Klejona amiga Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca 6 minut temu, Square napisał(a): amiga Fixed 1 1 Cytuj
Pix 915 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca No dobra, zapomniałem. Sorry Perez, cofam pochwały. Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 17 lipca Opublikowano 17 lipca No i nawet wygrałem. A dawno nic nie wygrałem. Thx! Cytuj
Sephrio 2 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września W końcu Perez odchodzi, bardzo się cieszę. Kolejny niech odejdzie Roger. 7 1 4 Cytuj
Antihero_ 28 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Czy ja o czymś nie wiem, czy po prostu typ z Choroszczy jakiejś uciekł? Cytuj
sph! 841 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Nic nie widzieliście, można się rozejść. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi