Perez 1 677 Opublikowano 14 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 4 minuty temu, Grześ napisał: Przeglądarki nie chcą mnie wpuścić na psxextreme.pl, ponieważ połączenie nie jest poufne. Pewnie certyfikat wygasł? shop.pixel-magazine.com jest ok. PS nadal w stopkach widnieje Idea Ahead psxextreme.pl w obecnej formie do zakopania, na dniach pewnie w ogóle tymczasowo off, a już się robi nowa strona. Sklep - trochę jak wyżej, to też do zakopania, już mamy pobrane bazy i ogarniamy migrację. Pewnie szybciej się przeniesiemy niż ja znajdę kogoś, kto te stopkę by poprawił :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Łapusz przeszedł samego siebie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 11 minut temu, Bzduras napisał(a): Łapusz przeszedł samego siebie xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Dobrze że Archona wpuścili bo leciał aż z UK. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca To ten łapusz to organizował? Niezły sztryms. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Wreszcie oficjalnie współpraca najlepszego pisma z najlepszym sklepem na rynku 6 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 259 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca No wreszcie. To, że wcześniej współpracy nie było to jakaś paranoja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 677 Opublikowano 12 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Oczywiście podziękowania dla @yaczesa za ogarnięcie tematu i wsparcie dla Szmatławca Tak że jak coś zapraszamy przez nasz link afiliacyjny - bit.ly/PB_PE. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 1 minutę temu, Perez napisał(a): Oczywiście podziękowania dla @yaczesa za ogarnięcie tematu i wsparcie dla Szmatławca Tak że jak coś zapraszamy przez nasz link afiliacyjny - bit.ly/PB_PE. Może jakiś mały banner albo tu na belce dodać ten link? Bedzie pod ręką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca I dyszka za cebuliony cyk, wpadła. Dzięki! Współpraca, która ogrzewa moje serduszko. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca PE x PB Epicki Crossover! Co na to I N S A J D E R? Mamy jeszcze pomysly z @Perez, wiec stay tuned! 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Ale combo Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Coś pięknego. Perez nie podjął jeszcze żadnej złej decyzji jako Prezes PE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 38 minut temu, Pix napisał(a): Perez nie podjął jeszcze żadnej złej decyzji jako Prezes PE. Klejona amiga Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 6 minut temu, Square napisał(a): amiga Fixed 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca No dobra, zapomniałem. Sorry Perez, cofam pochwały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Nowy własciciel nawet konkursy ogarnia Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca No i nawet wygrałem. A dawno nic nie wygrałem. Thx! Cytuj Odnośnik do komentarza
Sephrio 2 Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września W końcu Perez odchodzi, bardzo się cieszę. Kolejny niech odejdzie Roger. 7 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Robert, nie przelogowałeś się. 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Antihero_ 27 Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Czy ja o czymś nie wiem, czy po prostu typ z Choroszczy jakiejś uciekł? Cytuj Odnośnik do komentarza
sph! 831 Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Nic nie widzieliście, można się rozejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi