Skocz do zawartości

Nowy wydawca PSX Extreme

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Grześ napisał:

Przeglądarki nie chcą mnie wpuścić na psxextreme.pl, ponieważ połączenie nie jest poufne. Pewnie certyfikat wygasł?

shop.pixel-magazine.com jest ok.
PS nadal w stopkach widnieje Idea Ahead

psxextreme.pl w obecnej formie do zakopania, na dniach pewnie w ogóle tymczasowo off, a już się robi nowa strona. 

Sklep - trochę jak wyżej, to też do zakopania, już mamy pobrane bazy i ogarniamy migrację. Pewnie szybciej się przeniesiemy niż ja znajdę kogoś, kto te stopkę by poprawił :). 

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 376
  • Wyświetleń 37,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Upiłem się ze szczęścia i trzeźwieję. I nie jest to przenośnia. Numer 320, choc magazyn był rentowny, miał być pożegnalny. Z różnych względów a też ja wyszedłem z taką inicjatywą. Kiedyś o tym opowiem

• No i co tam, jakiś tort by pasowało odpalić za ten pierwszy rok     Dzięki wielkie forumku, piękny to był rok, zleciało ekspresowo i pozostaje mieć nadzieję (plus wspomóc to pracą), że kolej

• Myślę, że każdy mimo wszystko doceniłby z czasem, że to skończyło się na naszych zasadach, godnie zamykając ponad 25 lat na rynku, niż gdyby pewnego dnia ktoś po prostu odciął wtyczkę, bo zarobione na

Opublikowano

:kekw: Łapusz przeszedł samego siebie xD

Opublikowano
11 minut temu, Bzduras napisał(a):

Łapusz przeszedł samego siebie xD

Opublikowano

Wreszcie oficjalnie współpraca najlepszego pisma z najlepszym sklepem na rynku:niki:

image.png.30daf7de1b9dbb6c6f3eb9aaac371bfb.png

Opublikowano
  • Autor

Oczywiście podziękowania dla @yaczesa za ogarnięcie tematu i wsparcie dla Szmatławca :) 

Tak że jak coś zapraszamy przez nasz link afiliacyjny - bit.ly/PB_PE. 

Opublikowano
1 minutę temu, Perez napisał(a):

Oczywiście podziękowania dla @yaczesa za ogarnięcie tematu i wsparcie dla Szmatławca  

Tak że jak coś zapraszamy przez nasz link afiliacyjny - bit.ly/PB_PE. 

Może jakiś mały banner albo tu na belce dodać ten link? Bedzie pod ręką

Przechwytywanie.JPG.1c7056f004296ead958521a89415a2fd.JPG

Opublikowano

I dyszka za cebuliony cyk, wpadła. Dzięki!

Współpraca, która ogrzewa moje serduszko.

Opublikowano

PE x PB :banana-santa:

Epicki Crossover!

Co na to I N S A J D E R?

Mamy jeszcze pomysly z @Perez, wiec stay tuned!

Dillion, you son of a bitch Meme Generator - Imgflip

Opublikowano

Coś pięknego. Perez nie podjął jeszcze żadnej złej decyzji jako Prezes PE.

Opublikowano
38 minut temu, Pix napisał(a):

Perez nie podjął jeszcze żadnej złej decyzji jako Prezes PE.

Klejona amiga :cfaniak:

Opublikowano
6 minut temu, Square napisał(a):

amiga :cfaniak:

Fixed

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W końcu Perez odchodzi, bardzo się cieszę. Kolejny niech odejdzie Roger.

Opublikowano

Robert, nie przelogowałeś się.

Opublikowano

Czy ja o czymś nie wiem, czy po prostu typ z Choroszczy jakiejś uciekł?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@Perez czy byłaby możliwość wprowadzenia w przyszłości, aby w zakładce pliki do pobrania wyświetlały się ikonki z okładką danego numeru? W tej chwili (przynajmniej na telefonie) wyświetla się numer PSXa i długa nazwa pdfa do pobrania. Byłoby to przydatne, gdy np. szukam starszego numeru i mniej więcej kojarzę po okładce czego szukam, a po numerze nie ma możliwości, żeby to zapamiętać.

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Grześ napisał(a):

@Perez czy byłaby możliwość wprowadzenia w przyszłości, aby w zakładce pliki do pobrania wyświetlały się ikonki z okładką danego numeru? W tej chwili (przynajmniej na telefonie) wyświetla się numer PSXa i długa nazwa pdfa do pobrania. Byłoby to przydatne, gdy np. szukam starszego numeru i mniej więcej kojarzę po okładce czego szukam, a po numerze nie ma możliwości, żeby to zapamiętać.

Rozumiem mówimy o sklepie i tej liście numerów dostępnych do pobrania? W sumie podpytam programistę, pewnie do ogarnięcia. 

Opublikowano
13 minut temu, Perez napisał(a):

Rozumiem mówimy o sklepie i tej liście numerów dostępnych do pobrania? W sumie podpytam programistę, pewnie do ogarnięcia. 

Tak, mówimy o psxextreme.pl