eloszki 109 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca Cześć, Mam pomysł aby przenieść tv, ale na „nowej” ścianie mam tylko wyjście internetowe bez innych złącz, a bez podłączenia tv kablowej do tv nie mogę zrobić takiego ruchu - kablówka ma być w telewizorze i tu pytanie - czy są dostawcy którzy bez koncentryka jakoś odpala kablówkę na tv czy koncentryk i dekoder przy tv konieczne są? dziękuję Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca Są dekodery online, że podpinasz do neta i tyle. Tylko rzecz jasna nie ma neta to nie ma tv. Musiałbyś swojego dostawcy spytać czy coś takiego oferuje. 1 Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca Ze sciany wychodzi kabel internetowy i wchodzi do dekodera tv. Z dekodera wychodzi hdmi i idzie do tv. I tylko w ten sposób mozesz podłączyć kablówkę. To dzis juz chyba najpopularniejszy standard. Musisz sie tylko zorientować który dostawca w twojej okolicy oferuje tv przez Internet. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi